Přejít na výpis diskuzí
Wallpapery Games.cz aneb vyberte si tričko!
21.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Jediné co si dokážu představit že bych nosil je ten prostřední motiv. To první by bylo super kdyby mi bylo 14 a ježíš je zase příliš mnohovýznamový. Optimální buď na sraz mladých katolíků nebo rebelů bez příčiny.
-
Fuj nic s motivem ani symbolem křesťanství si na sebe nikdy nevezmu, bych nemohl vylézt ani z baraku jak bych se styděl
-
hehe jenže, každej kdo to uvídí, uvidí křestanský symbol, a to já na sebe nikdy nevezmu, bych se musel hambou propadnout
-
Jo naše inkvizice má ale holt problémy s netopýrama:)
-
Ach vy rouhači, abych vás uchránil od pekla, musel jsem hlasovat pro první motiv.
-
Obracel by se v hrobě, kdyby nevstal z mrtvých a nevstoupil na nebe.
-
Omylem jsem volil ježíše, když jsem si jen chtěl zvětšit náhled. Škoda, že se nějak nezapojil Lukáš (nebo teda doufám, že se nezapojil *4*). Původně mi to přišlo jako dobrý nápad, ale když vidím ty motivy, tak to jde zcela mimo mne, přestože bych si dovedl představit spoustu (= více než tři) herních triček, která by se mi líbila. Škoda.
-
Za mě ten iddqd ježíš
-
Slaboduchý a tupý komentář hodný jeho interpreta.....
-
To já to mám doma i s obrázkem: http://static.zoovy.com/img/2bhip/W1001-H971-Bffffff/T/ts607_01_call_of_duty_mw3_modern_warfare_3_gunner_class_logo_video_game_t_shirt.jpg
*3* -
Jsou super! "Žeru hry" tričko se mi líbí nejvíc, ale ostatní jsou taky boží. Kéž bych takovéhle měla. Na games chodím furt. Je to super stránka a jsem moc ráda, že takovouhle stránku o hrách někdo vytvořil. I když je jich i více, tak Games je jeden z nejlepších. *14*
-
Bude i tričko s Muhammadem nebo na to už koule nemáte?
-
*15*
-
A co teprv, kdyby tam dali něco s islámem, to by celé tiscali vyhodili do povětří, redaktory games a jejich rodiny by unesli a trochu pomučili. *1* *1*
-
Ježíš! *14*
-
Ježíš není špatný, ale ruku na srdce, jestli to ve vašem okolí pochopí 1 z 10, tak máte štěstí. Za mě žeru hry. Má to nápad a je to srozumitelné i mimo komunitu.
-
Trička sice ujdou, ale já už nosím triko které je nesrovnatelně lepší
http://imgs.inkfrog.com/pix/GameGears/modern_warfare3_tshirt.jpg -
iddqd :D největší pecka chci triko :D
-
taky si neumím představit si něco z toho oblíknout. iddqd není úplně špatný, ale Ježíše bych z toho vynechal, i když ten význam mi neuniká!
-
Háklivý na knihu ne (přeci jen je to zajímavý pramen pro některá historická období), ale na lidi, kteří si myslí, že jejich náboženství je jediné pravé, všechny zachrání, vztahuje se na všechny a všichni ho musí chápat stejně nedotknutelně, vcelku ano...