Přejít na výpis diskuzí
Wallpapery Games.cz aneb vyberte si tričko!
21.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Praha 1, náměstí Jana Palacha 2
-
To že prijal trest za nás všetkých je v Biblii. Si háklivý na Bibliu? A napriek tomu do toho zaťahuješ všetkých Čechov. Takže robiť si vtip s Ježiša je rovnaké, ako si robiť vtip s legionára? V Biblii sa píše o vzkriesení a druhej smrti. Tá prvá smrť čaká skoro všetkých, to máš pravdu. Ide o to, kto bude vzkriesený a kto nie. Odporúčam čítať Bibliu, ak ťa to naozaj zaujíma. Dočítaš sa, že Ježiš nenastavil druhé líce keď ho udreli. A tiež si zisti čo vytvoril Konštatnín Veľký (Constantine the Great) v roku 313. Potom pochopíš, proti čomu sa tvoj národ naozaj búril.
-
Nesnažím sa šíriť nenávisť, o to sa asi snaží tá kresba. Ja len upozorňujem ľudí, aby najskôr pochopili, čo si dávajú na tričko. Ak to chcú nosiť, mali by vedieť o čo ide, aby sa vyhli trapasu.
Nemám navštevovať herné stránky, pretože ma chceš umlačať? -
To IDDQD chci jako triko.
-
Áno, Bohu sa môžeš vysmievať aj tričkom. Boh je najmocnešia bytosť všetkých svetov, Stvoriteľ vesmíru. Nie je malicherný, ale je spravodlivý. Tvoj príspevok bude skôr či neskôr „odmenený“.
-
Obrázok nezosmiešňuje kresťanov. Zosmiešňuje Ježiša. Toto si Ježiš nezaslúži. Len diabolský človek odpláca dobro posmechom a zlom.
Nikomu nič nekážem, rob si čo chceš. Len som vysvetlil čo obrázok znázorňuje, a upozornil na následky. -
iddqd je těžce musthave!
-
Tak jak to že už jedno nemáš?
-
Sakrajz a já čekal na nějaký "ježek v kleci" vysvětlení *3* ... Ale zase kdo si stahnul ten s tou chybou tak ho za 20 let proda za 100 mega jako unikát , něco jako modrej mauricius *15* *15* *15*
-
To není šokující. To už každej ví *1*
-
nevim o tom, ze bych byl vecne nespokojenej, ale budiz. Kazdopadne asi nemas moc predstavivosti a staci ti kdo vi jaky skvar. To te lituju
-
Odhalil jsi chybu :) Cim dyl holt do neceho koukas, tim vetsi je tendence prehlidnout preklep v tom nejvetsim napisu :( Zejtra rano nahodime opravu..
-
trika pro hipstery a děti *6*
-
Anyway.. samý mínuska, ale argument žádnej. *15* Docela typický, pro sortu lidí, do kterejch se obouvám.
-
Erikse@tiscali.cz AKA věčně nespokojenej králik...a kdyby tam byla buchta s roztaženejma nohama tak by to bylo taky nap*ču co? *1*
-
Ježíš se musí obracet v hrobě tady mám jako syn syna božího pro vás zprávu
http://www.justsaypictures.com/images/jesus-h-christ.jpg -
Takhle, já osobně bych si na sebe nevzal jakýkoliv tričko s herní tématikou a asi bych se styděl. Je mi fuk, co kdo nosí, ale já osobně nenosim oblečení proto, abych tim něco řekl, ale proto, že se mi danej kus líbí. Ale když už, tak přesto, že chovám velkej respekt k náboženství, tak by mi tahle kombinace nějak nevkusná nepřišla. Rozhodně né v 21. století.
-
za mně rozhodně ukřižovaný ježíšek \m/ -_- \m/
-
Tak sakra , proč tam chybý ten háček ? Slovensky by to bylo PREDPOVEĎ , česky PŘEDPOVĚĎ , tak do rici :-S
-
Jo no, radši bych pod to dal naše "troTly" *7*