Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blixa
    To je peknej napad, mozna neco vymyslime :)
  • triko s Ježíšem jednoznačně! jako sorry,ale nosit triko s nápisem: žeru hry - s tim prostě nemůžu chodit do práce, to zní jak od 15letýho fakana - bez hejtu.... a IDDQD je pro mě stejná symbolika jako IDKFA a kdo to nechápe, tak je prostě mladej n00b co k tomu víc říct :-) udělejte teda i trika pro starý oldschooláky prosím!!! jinak nápad super nápad, rád podpořím, když už nosim vopraný triko z Gamescomu 2012.
  • Vrook
    Jako co je na tom křesťanskýho? Je to jen křesťanskej symbol použitej v popkulturní souvislosti s Doomem. Prostě hurr durr já sem ateista, nemám rád křesťany, je tam ježíš, tak to nevemu na sebe, co? Miluju tyhle pózy.
  • Vrook
    sorry, double post *9*
  • Vrook
    Stejně jako nesouhlasim s OP, tak nemůžu souhlasit ani s tvym ohranym demagogicko-ateisticky alibistickym souzením celýho náboženství, na základě určitejch shnilejch jablek. Nejvíc mě s*re, že skoro každej podělanej ateista (čimž myslim ten populární ateismus, kterej se ve svejch praktikách od žádnýho náboženství v podstatě neliší) nemá nejmenší páru o historii křesťanství, katechizmu, filosofii křesťanství, nikdy nečetl Bibli, pomalu ani neví kdo to byl dejmetomu Tomáš Akvinský a prostě nikdy se o křesťanství nezajímal, ale vždycky má plnou hubu nadávek, urážek, nařčení a má hrozně jasno v tom, jak je křesťansví špatný.
  • Daniell605
    Super, díky tiscali *3*
  • Vrook
    Pokud to bereš jako zneuctění křesťanskýho symbolu, tak si myslim, že ty se dneska zneužívaj mnohem nevkusnějším způsobem. A pokdu nejsi vyloženě věřící praktikující křesťan (pokud ano, tak to chápu a respektuju), tak nevidim důvod proč by ti to mělo konkrétně v kulturním prostředí 21. století vadit.
  • Inquisitor
    Trochu nadhledu, tohle přeci není výsměch Ježíšovi ani věřícím.
  • Magister_Peditum
    Prostě God mode. *3* *1*
  • Edie
    asi nejlepší je Žeru hry, jsou lidi, kteří Dooma nikdy nehráli, tak jim IDDQD nic neříká ... Žeru hry bych koupil hned! *4*
  • ales.smutny
    "Teda je to výsmech Ježišovi, že mu nepomohol ani božský mód."
    Tedy fakt mě překvapuje, že to dokáže někdo vykládat jinak :) (ale to je asi u tohohle tématu příznačné?)
    Protože hned poprvé, co jsem viděl ten obrázek, tak IDDQD bylo symbolem, že to má zapnuté a za tři dny je tu zpátky, protože nesmrtelnost :) (a protože syn Boží atd)
  • MrSanta
    Hej, to bych bral taky. Redakce...?
  • Ale známe I.N.R.I., luštímě křížovky tak víme, ne. :)

Možná by se tu mohl vytáhnou nějaký znalec latiny a zkusit dát IDDQD úplný latinský ekvivalent v pojmenování - něco, co by mělo mít společnýho se hrami. První slova samozřejmě Iesus Dominus .... *8*
  • Souhlasim.

A kdybych si měl kupovat jakož herní triko tak s žánrem ke kterému mam nejblíž a s obrázkem který se mi fakt líbí.
  • smejki
    Biopředpověď je překombinovaná, Ježíš to vzal od podlahy (akorát měl tehdy třídenní input lag, jak tak koukám), zbytek dobrej, přímej.
  • Robotron3
    Ne, židovské náboženství se vztahovalo a vztahuje jen na židy, křesťanství bylo pro všechny.
  • KronosDeret
    Nic tak nepotesi jako hrejiva hereze, ale kdyz uz chcete neco rict trickem, asi by to nemela byt tak uplna lustovka. Preci jenom kolik lidi z naseho maleho atheistickeho naroda vi ze se na krize pise I.N.R.I. a co to znamena, a ti co to vi zase netusi ze existoval nejaky DOOM a cheaty. Jinak si vysinuteho vudce apokalypticke zidovske sekty muzete strcit treba za klobouk :D

Biopredpoved libi moc, koupil bych.
  • Magister_Peditum
    Koukám, že krucifix tady některé nadzvedl, ale Černobyl je podle nich asi fajn. *1* *1*
  • Nepleteš si křesťany a židy ?
  • Magister_Peditum
    Jo, s dolarovkou s "in games we trust" by bylo supr. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit