Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Kde to můžu podepsat? *3*
  • vsichni co prudite triko s jezisem dokazete tak akorat to ze triko nebude. to ze byste ho nenosili neznamena ze by se nekomu treba nelibilo. a nebudte jak muslimove co si nenechaj sahnout na mohameda. bral bych to spis jako "in games we trust" nebo tak..
  • Ale vidíš, že i některé Hlinkovce to slušně nadzvedlo.
  • Tikov
    Doproučuji při klerikálních výrazech užívat osobní zájmeno já "... přijal trest za mne (a mé souvěrce)...". Češi jsou na tohle poměrně hákliví (, když je mýtus českých dějiny od cca 15. století protkán bojem proti katolíkům.) a kvůli historickému vývoji ani není tohle zpodobnění nějaké vysmívání- je to zmodernizování zastaralého světa za účelem vtipu (jako např. zobrazení římského legionáře v helikoptéře)
    Já jsem si celkem jistý, že mne smrt čeká a pár tisíc let mrtvý vůdce židovské sekty na tom pro mne nic nemění.
  • Prvni je vyborny :) Biopredpoved 86 se mi moc nelibi - mimo hrace to sotva nekdo pochopi, a Jezis s IDDQD je docela starej vtipek. Na prvnim triku mi ale ponekud vadi ten velkej napis games.cz - je tam moc vyraznej, treba u toho Jezise je mnohem decentnejsi. Naopak ten samotnej napis "ZERU HRY" by mohl byt mozna i vetsi...
  • michelangelo
    Asi uz jsem videl horsi herni trika, ale slaby hosi. Trochu moc nuda a sed .)
  • Akorát se snažíš šířit náboženskou nenávist. IDDQD ti umožní nesmrtelnost, a je to tedy herní "bůh". Pokud nedokážeš rozlišit víru a hru, tak by si neměl vůbec hry hrát, nebo navštěvovat herní stránky.
  • Mart9
    *1*
  • Robotron3
    A přesto bych si nechtěl ani představovat, jak by svět bez křesťanství vypadal. Křesťanství vzniklo jako odpor obyčejných lidí, kteří žili ve strašných podmínkách a neměli skoro žádná práva. Byla to revoluce, která říkala, že všichni jsou si rovni a na každém záleží. Nic není černobílé.
  • Nikdy na sebe nevezmu nic křesťanskýho ani nic podobnýho....
  • Inquisitor
    Tohle vydat v Polsku, tak už máte pod redakcí rozzuřený dav s pochodněma :D
  • Takže tvrdíš, že tričkem se lze vysmívat bohu? Sakra, kdybych věděl, že má tričko takovou moc, tak bych mnohem víc investoval do šatníku! Pak mluv o vymytých mozcích... I když tady vlastně platí to pravidlo, že když hysterickému člověku řekneš, že je hysterický, hystericky na tebe zaječí, že není. A pokud bůh existuje a je opravdu tak malicherný, že mu záleží na tom, co mám na tričku, pak mi může políbit p*del stejně, jako tobě podobní *4*
  • Křesťani maj za 2000 let tak pokaženou pověst že je ani František z toho nevyseká a to kázaní si nech pro svoje bratry a nelez mezi heretiky *16*
  • sidi
    Jednoznacne Biopredpoved a IDDQD :) ja by som si kupil obe tricka :)
  • Robotron3
    Podle mě tim nechtějí se ničemu vysmívat, spíš jako že to někomu připadá "cool" asi, čistě povrchně. Což taky neni dobrý...
  • Mart9
    amen
  • IDDQD je cheat pre Doom, ktorý dá hráčovi nesmrteľnosť. Na obrázku je ním označený kríž, na ktorom je umučený Ježiš. Teda je to výsmech Ježišovi, že mu nepomohol ani božský mód. Prví ľudia jedli zo stromu poznania, a podľa zákona mali dostať smrť. Boh prišiel na svet, prijal trest za nás, aby sme nemuseli zomrieť. Preto sa Ježiš nechal zavraždiť.
    Satanisti budú mať radosť z každého vymytého mozgu, ktorý si dá tento nevďačný rúhavý motív na tričko. Ježiš chcel pre ľudí slobodu, prví kresťania žili v kmeňovom spoločenstve a boli si rovní. Nepotrebovali panovníkov ani hierarchiu. Panovníci strácali nad kresťanmi moc, preto Ježiša popravili a kresťanov vyvraždili. Tí čo chcú hierarchiu a tyraniu chcú Ježiša mŕtveho. Ten kto sa posmieva Ježišovi tým, že si dá tento obrázok na tričko, sa skláňa pred vlastným otroctvom voči kniežaťu materiálneho sveta. Miluj svoje otroctvo, vysmievaj sa ukrižovanému Ježišovi. Ale nečakaj že to nebude mať dôsledky.
  • Mart9
    Klidně byste mohli udělat triko s tou včera tolik diskutovanou hrdinkou z Resident Evil *1*
    Do dneška často nosim tohle triko Mafia 2 http://www.el33tonline.com/images/cache/13724.jpg a musím pochválit výrobce, protože i po dvou a půl letech častého nošení a praní obrázek parádně drží.
  • Nosit na třičku ukrizovanyho Jezise s cakancem krve? Pokud v tom nevidis nic spatnyho tak nejsi uplne normalni
  • nejsem . a nejsem ani ateista sem zen budhista *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit