Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jednoznačně IDDQD!
  • N7N7
    Souhlasím s Miseriusem. Míchat hry a náboženství a pak to nosit na tričku mi připadá poněkud neštastné. Nesmrtelná je pouze lidská hloupost.
  • Vrook
    http://i.imgur.com/Vt1WZr3.png to si ty ne? *11*
  • Vrook
    Nevim no jestli je to jen pro fajnšmekry. Kdybych měl vybrat lidi ze svýho okolí, co hrajou hry, tak pochybuju, že by se tam našel byť jen jeden, kterej neví, co iddqd znamená.
  • Vrook
    Mě to přijde z těch, co tam jsou, nejlepší. Vysvětli prosím proč ti to přijde nevkusný. *4*
  • Deever
    Líbí. Jdu do donate programu. Sice mám AdBlock, takže reklamy stejně nevidím, ale lidi z Games dělaj dobrou práci a teď mi tak nějak došlo, že jsem je finančně nepodpořil od těch "dávných" dob, co dělali v Levelu (tedy to prastaré jádro), když jsem ho ještě četl.

Dík.
  • proc cakat, stiahnite a chodte do tam kde robia potlace a mate hned.

jezisek mi uz ziza spoza okna ;)
  • Inquisitor
    Chernobyl vede
  • křestanské symboli nebrat!!!!!!
  • shmeck
    moralisti, kde jste?
  • Moc hezké a výbornej nápad. Díky!
  • MrSanta
    Ježíš je na mě trochu moc, ale "žeru hry" si koupím určitě. Jestli to vyhraje.
  • IDDQD je originální, ale na triko asi ideál to druhý Žeru hry. Super nápad !
  • Náhodou ten Ježíš je docela povedený vtípek a má to i myšlenku(IDDQD - nesmrtelnost). Ale na tričko bych si to nedal. Babka by mě proklela a spousta lidí by se na mě dívala buď zle, nebo by si mysleli, že jsem pánbičkář, protože by vtip nepochopili.
  • IDDQD - pecka *1*
  • Memory
    to bude zamer, aby to pasovalo na telo :)
  • Mart9
    připadá mi, že to pochopí tak jeden člověk z deseti no. Je to spíš pro fajnšmekry, než abych v tom vylezl ven.
  • ringmancz
    na plochu jsem hodil Ježíše, ale na tričko spíš žeru hry, nejlíp tak, aby to pasovalo na tělo *3*
  • Proc bych to nepochopil? Proste je to nevkusny
  • si to jen nepochopal vid? IDDQD - Doom - nesmrtelnost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit