Přejít na výpis diskuzí
Wallpapery Games.cz aneb vyberte si tričko!
21.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Nic ,nic ,Ježíš ! ...Ok jedna dobrá ;)
-
Za mě ŽERU HRY *1* - s tím ježíšem by mě ještě nějakej křesťan zapíchnul *8*
-
Nevim, ale tyhle wallpapery se mi zdaji beznapadu, ani jeden podlem me nicim nerika kup si me. Biopredpoved vytahnuty obrazek ze stalkera s ceskym popiskem, iddqd deli lidi na tri sorty. Jedne to nic nerika, druhou to pohorsuje a treti bud hrala dooma a vi o oc jde a nebo chteji byt jen rebely s pro ne nic nerikajicim napisem iddqd na krizi.
U zereme hry uz vypada, ze si na tom nekdo tu praci dal, ale porad na tom nevidim nic, co by me melo prijmout ke koupi. Ac to rikam nerad, videl jsem lepsi tricka s herni tematikou. -
Pekné, žeru hry je pekne spracované a Jesus je proste božský :D. Ale chcelo by to dať aj iné farebné varianty, prípadne skúsiť niečo podobné ako s Doomom aj s inými peckami (MGS!?). Každopádne vážim, je to sranda :).
-
Hned mě praštil do očí Tvůj nick... *1*
-
Něco mi nedochází ??? Já furt čtu BIOPŘEDPOVEĎ a né BIOPŘEDPOVĚĎ ???? Místo ježíše tam měl bejt mariňák z DOOMa ukřižovanej ( kostičkovanej v rozlišení 320x240 ) *3* ...
-
A něco pro nás intelektuály by jste tam neměli?
-
Pěkné, pěkné, ale chce to něco více šokujícího, aby měla nova nějakou senzaci. Že žerem děti, chrápeme s ovcema a jsme účastníci brutálních sadistických orgií v krčském lesíku.
-
Nechapu ty minuska. Lidi co nesouhlasej s fakty? Presne jak pises, krestanstvi ve svejch pocatcich, pronasledovany rimskou aristokracii a nenavideny caesarem (s malym c, zapocal to vicemene Nero) znamenalo zit v komunite v lasce se svymi bliznimi, samozrejme pozdeji aplikovano na obsahlejsi spolecnost, nez onu dosavadni "ilegalni" komunitu, preslo to v cirou utopii. Ale vsechni ti nenavistni ateisti o tom nemaj ani paru a nevedi, ze po celym svete je spousta podobnejch komunit, at uz protestantskejch nebo dokonce katolickejch (a dalsi jejich odnoze), ktery i dnes zijou vicemene podle uceni krista, tak jako komunity, ktery naslouchaly jeste jezisovejm svedkum sv Petrovi a Pavlovi z Tarsu. Dnesni ateista vidi jen to, ze ty myslenky nekdo zneuzil k ziskani moci a bohatstvi, coz je odsouzenihodne, ale nevypovida to nic o krestanstvi, nybrz o povaze cloveka.
Nejsem krestan, ale staci se na to koukat s nadhledem a nejakejma vedomostma.
Sorry za chyby a diakritiku, pisu z phonu. :) -
vsechny tri jsou pekne hnusny, horsi wallapery jsem snad nevidel...
-
Jasně že pomalá a bolestivá smrt několika stovek lidí nemůže konkurovat nesmrtelnosti Ježíška *1*
-
To su ti "ortodoxni" krestania, v pohode si pozru napriklad velmi krestansky a naucny film Saw, ale ked niekto jemne pouzije krestansky symbol na nieco vtipne tak to uz je tazky zlocin hodny trestu smrti, najlepsie ukamenovanim. *7*
-
Musim povedat ze sa mi to paci,vsetky tri a hlavne ten jezis,gj :)
-
Kdy se začne upalovat ?
-
Až do tvého příspěvku jsem si nebyl jist, jestli Žeru hry nebo Ježíš. Díky za pomoc při rozhodování, jednoznačně Ježíš. A kromě trička bych prosil ještě stejný potisk na trenýrky.
-
Me to proste prijde ubohy, ze bych se na vysoky skole ukazal s trickem a na prsech mit ukrizovanyho Jezise a cheat z starý hry tak bych se sam za sebe stydel
-
Je to udělané moc pěkně, ale mě se strašně líbil ten motiv, kde bylo GAMES.cz a bylo to složené z různých herních obrázků, jako ovladače, možná i pac man a tak. To bylo parádní. Jako wallpaper je to pěkné, Žeru hry mam už na ploše, ale jako triko...nevim :(
-
Věřím tomu, že když tě bůh sledovala při psaní tohoto příspěvku, určitě se usmívala.
-
Naprosto se s tebou ztotožňuji. Líp bych to nenapsal. Akorát nemám triko z Gamesconu *15* ale nosím do práce tričko Zaklínače *1* A Ježíš už visí na ploše.
-
IDDQD je nabušenééé:D Nový wallpaper