Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Není jen grafický - měl by upravit damage model a vůbec výpočet síly střel by se měl vypočítávat automaticky aby se předešlo "překlepům" které fanoušci nedávno našli.

A vyřešit se problém s rendrováním tanků když hraješ letadlo... u toho jsem ake dost skeptický. Mizející tanky tu máme pořád.

A britský tanky.
  • wenceslaus
    SB hráčů je méně protože je simulator už jen v eventech (jak jsi naznačil) a Gajin ho tak nějak dusí přidáváním nerealistických mechanismů.

Navíc to byl vždycky nejméně populární mod. Jako u letadel - a tam ULQ není vůbec žádná výhoda.
  • Byla změna Battle ratingu.

Nad 6.7 (tzn. Pershing, což mně sere nejvíc) hraješ se spamem T-10M (bojovalo to kdy?) M60 (Ahahahaha. Ten tank sloužil do osmdesátých let...) a Leopardu (Not bad...)

Samozřejmě, T-44 okamžitě byla snížena na 6.3, k Walker Bulldogu aby se toho účastnit nemusela. Pershing je prý "lepší" (ano, protože Americké kanony narozdíl od těch Ruských za něco stojí, ale praktický rozdíl v tom není, a mobilitou je na tom tak o dvě třídy hůř).

Takž třeba já se teď drbu s Pershingem kde potkávám i tanky z hlubokých let padesátých i přes to, že historicky bych měl potkat tak maximálně Königstiger. Jednoho dne možná dokonce získám Pattona! (Ale dokud to nebude Patton III, stejně se můžu jít klouzat).

Plus můj příspěvek níže, o tom že Walker Bulldog neprobije T-34-85 z boku do podvozku... Nějakým zázrakem (nápověda: ten zázrak je na tři písmena, a začíná na K)
  • http://wccftech.com/nvidia-devs-computegraphics-toggle-heavyweight-switch/
    *8* *13* *7*
    scream, scream for mercy
  • ja som warthunder prestal hrat asi pred rokom (mozno davnejsie), pretoze kazdy novy update prinasal hromadu blbosti a nic neriesil. hlavne dlhodobe problemy s battle ratingom a zlym matchmakingom...

uz sa na tom nieco zmenilo? pretoze toto je zase iba graficky update, ktory na hratelnsti nic nemeni? oplati sa hru po roku a nieco zase nainstalovat? zmenilo sa realne nieco?
  • Hmm. Ale když Americký kanon s penetrací cca 170mm na 500m neprobije na tu vzdálenost z boku T-34 jejíž efektivní pancíř je cca 60mm, něco je asi špatně.

A grafika to nespraví.
  • A ad fyzika - jako vzdy blbe nastavena, ty baraky vypadaj jak z perniku, a na hru efekt veskerej zadnej. Ze by treba budova tank zasypala si muzem nechat zdat. Nadto realita je takova, za tankovy delo ucela do budovy peknou uhlednou dirku, a to je tak vse. O kulopetech ani nemluve.
  • Vetsina lidi vidi, ze se lejou prachy do vzhledu, mist aby se lily do hry.
  • Dalsi imbecil co potrebuje cumet na nehratelnej fimeecek, protoze hejbat mysi je namaha.
  • Nemci jsou OP? Ale plosimtebe :D
  • Minimalni nastaveni pomaha jenom na krovi a zdi ale myslim ze to cheatovani nebude...
  • Dle vývojářů bude náročnost vyšší jen trochu.. try harder
  • To bylo spíš myšleno sarkasticky
  • Sověti OP nejsou co se tanků týče, němci ale ano. Rusáci trpí na nedostatek posádky (většinou 3/4 v slabě pancéřované věži = 1 střela a ste mrtvola) a pancíře až do IS-3/T-54. Němci mají výhodu přesnějších kanonů, u těžkých tanků lepšího pancéřování, nevybalancovanosti BR (KT P/ KT H) a teď s tím posledním MM updatem to je ještě horší v 6.7 BR.

EDIT: SABOT nefunguje jako takový, ne jen amíkům, ale ne takovým způsobem jaký popisují na TarCastu ;-)
  • Moje zkušenosti ze SB (když ještě SB byly) mi říkají, že až tak okrajové to není, vzhledem k počtu SB hráčů určitě ne, vzhledem k WT hráčům celkově ? jo to jo.
  • Tenhle systém já ale nemám na mysli, o tomhle vím (a taky vím o tom, když ti zničí optiku tak ti budou mizet tanky, nevím jestli je to v AB ale v SB, když eště byly, určitě). Já specificky mluvím o pohledu ze zaměřovače kde vidíš přes rozbitý rožek baráku, můžeš střílet skrz něj (tzn. žádná blokace), ale přesto se ti nevyrenderuje co je za tím.

Na Eastern Europe jsou místa kde se ti nevyrenderuje celý barák nebo dokonce podle úhlu celá ulic.

+ zmiňované semi-transparentní objekty touhle mechanikou nevysvětlíš.
  • PBR bude pravděpodobně locknuto na DX11 renderer a jak dobře víme DX9/OGL je stále k dispozici. Ale nabyde tomu asi velikost (PBR a normální textury, teda pokud je to jak ve Space Engineers).
  • Ano může, bugy nejsou jen v kódu :-P

Ale jinak souhlas, většina lidí co řvou, že místo MM se dělá grafika nemá ani potuchy jak se hry vůbec dělá, natožtak jak to vypadá v nějakém herním studiu.
  • wenceslaus
    Ten cheat je okrajová záležitost. Hraju s max. nastavení vegetace a nijak v těch modech (RB,SB) netrpím.

Multiplayer simulator tanků? Ani nevím...
  • wenceslaus
    Divný, na 15-35 mi ti běží na Lenovo Y560 (notebook z 2010).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit