Přejít na výpis diskuzí
War Thunder brzy přejde na novou verzi enginu a nabídne grafická vylepšení
5.10.2015 | Honza Konfršt
64 příspěvků
-
ne, já to myslel úplně jinak, Gaijin má asi svoje důvody proč přechází a určitě to nebude jen věc vzhledového rázu.... mimo to, každá firma má svoje oddělení, které dělá na svém písečku, a každému musí zajistit svůj druh práce..
jsem alergický na to, když někdo tvrdí, že upravují vzhled a přidávají nové vozidla a neodstraňují bugy.... sakra lidi, utrhl bych vám koule! copak může 3D designér opravovat bugy? musí taky něco žrát ne? tak bude dělat svoji práci designéra... -
Jsi dement, nic kromě AB ani nebudu hrát. V tankách jsiu v RB cheateri, kteri vyuzivaji minimalnihio nastaveni grafiky a můžou tě spotnout přes celou mapu. Ne děkuji. A na simulator tu máš jiný hry.
-
herní vývoj je posledních pár let super. Grafika se zlepšuje a herní mechaniky se osekávají
-
Neni tohle takovej ten bug s neviditelnym tankem kterej je proste bug? Mne u WT spis trapi ze kdyz si snizis vegetaci na minimum tak krovi mizi asi ve vzdalenosti sta metru a vidis vsechny tanky.
A hrat realistic battles s letadlem kde kdyz letis 1 km+ tak nevidis vubec zadny tanky je taky super. -
Se tu nějak mazalo ne, co se stalo, někteří brečeli, že to se svojí GTX660 nerozjedou? :)
-
Fyzika se mi děsně líbí - moje srdce plesá radostí... Ale o dost méně plesá mozek, protože grafiku vylepšili v moha aspektech docela fest a můj počítač (nedejbože notebook s 840M) to dost možná nebude zvládat ani na minimální detaily...
-
Spíš by mohli vyladit matchmaking, konečně dodat kokpity bombardérů, upravit detekci zásahů u leteckejch kanonů a zrušit ten infantilní debilní mod Arcade - půlka vocasů by přestala hrát a druhá by přešla k Realistic a Simulator battles a hned by se zkrátili čekací doby
-
Vlny pěkný, jinak mi to přijde jak kdyby jen přidali kontrast a saturaci barev.
-
jo, bojovat proti neviditelnejm tankům, je pecka, viz
http://s29.postimg.org/wkmpz65s7/shot_2015_09_14_18_40_59.jpg -
Re: "OKES"
-
Problém je, že metodika "nevidím=>nerendruji" platí i při hře z třetího pohledu. Pak, když z průzoru nepřítele nemůžete vidšt, ale z ptačí perspektivy ano, tak se nepřítel stejnak nevykreslí.
-
Nemáš si kupovat radiátory,ty patří do kouta na topení v zimě a né do pc beden a notebooků,to sis měl rovnou koupit konzoli a vyšel bys na stejno né-li líp ohledně optimalizace a ceny *12* *12*
-
Zničitelnost budov je fajn věc, ale spíš by měli zapracovat na jednotlivých tancích a letadlech. Obecně jsou Sověti OP. Například Yak-3, který exceluje i ve vysokých výškách, kde by mu měl dávno chcípnout motor. A že díky tomu, že americkým tankům z nepochopitelných důvodů nefunguje SABOT munice jak má.
-
další pako co nerozumí hernímu vývoji..
-
Zla nvidie zase podplaci? To zas na moji nejlepsi grafice, samozrejme od AMD, pojede spatne. Kde je muj osobni flamer skaven, kdyz ho potrebuju?
-
Myslím že tá budova bola rozstrielaná s nejakým kanónom osobne tipujem 37mm
-
Nemyslím si že by takto riskovali stratu hráčov. WT je kvalitná hra ale čo sa týka počtu hráčov na WoT sa nehrabú takže myslím že takéto obavy sú neopodstatnené pretože by to pre nich bola samovražda
-
Hmm super takže si to už nezahraju. Před updatem 1.42 nebo tak nějak jsem měl 60+ fps na high, po tom updatu jsem měl 15 až 35 na střední, takže teď to bude 0 až 5 na ultra low...
-
movie quality u WT dnes utáhne docela průměrný komp, jinak zničitelný baráky nebudou jen grafická parádička, to myslim bude mít dost velký vliv na hratelnost
a hezčí vlnky by dělali tak jako tak, až budou dělat lodě :) -
voda je strasna teda a ta destrukce domu je taky takova az moc nachystana kde se rozbiji. tohle video me teda na zadek neposadilo. normalne na max to vypada ok, ale timto to skoro nikam neposunou. jen to rostlinstvo z jungle vypadalo na pohled hned jinak, zbytek byl vesmes meh