Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cr8gg
    Krasny an tom traileru je to, ze neni renderovanej ale jako ostatni trailery aleje delane v ingame enginu, prakticky kdyz by se vypnul HUD, tak to natoci kazdej clovek... a v tom je krasa toho, vse co tam clovek vidi, tam jde delat apresne tak se hra chova ... letite si dostanete zasah do vejskovky a koncite, tvrda realita, zadnej health bar letadal ....

Pak vam srdicko zaplesa, kdyz letite v B-25 Mitchell bombarderu, hori vam pravej motor a za vama 2 enemy, trasirky litaj okolo vas a vy pomoci prikazovy ruzice pozadate o pomoc , v nic nedoufate a najednou vidite jak se proti vam ritej 3 spoluhraci a hlasej, ze jsou na pomoc ... prehodite kameru na zadniho strelce a vidite jak 1 enemy exploduje a druhymu se uthne kridlo .. :) .. a to je WAR THUNDER
    • Úplně nejkrásnější je, když letíš třeba s B-17, vzadu k tobě přiletí nějaká prsavka, která vystřelí dávku, která zešikma zasáhne ocasní křídlo a najednou vidíš své letadlo z vrchu a nápis "Pilot je mrtev"
      • Normalka ... WG tohle dotahli k dokonalosti ... tam vystrelis po papirakovi ze 30m ... a rekne ti to "tvrde sme je zasahli" ... a papirak si jede dal, jako by se nic nestalo. Pak na tebe otoci svuj flusbrok ... vystreli po tobe ... a tvymu hvy tanku zacne po zasahu do celniho pancire timhle flusbrokem horet motor ... az uplne shori.
    • Taky se snažim najít hráče co si zmáčkne klávesu o pomoc a letět mu helpnout s "deseti stíhačema" co má za zády, horší pak je když je daleko a než kněmu doletíš je po něm.
      • cr8gg
        hh jo no... stava se casto :D ..dobryje tady, ze clovek nemuze proste jen tak full-autostrilet.. litam s Cobrama prave a ten jejich kanon ma asi 30 naboju a strili cca kazdou vterinu nebo 3/4 vterinu ... tak clovek musi presne mirit a pockat na spravnej momen a flusnout ji nepriteli jednu presnou do tela... casto se stava ze na 3 strely vyndam 3 letadla.. ale che to hodne sebeovladani to nepustit naplno :D
        • Á kolega taky na US strojích :) Zdravím. Já momentálně taky lítám jednu Airacobru, jednu Kingcobru, P38-Lightning a B25/A20. No asi to je mýma prackama ale já moc chvály na americkou větev pět nemůžu, pravda Cobra s kanónem je zlo ale ta kadence je prostě hroozně pomalá, je potřeba trpělivost a tu já nemám *13* vždycky to pustím na plno a jen vidím, jak ho ty kulky míjí... A jinak když se za mě pověsí nějakej Spitt nebo Mesoun, tak můžu jen zamávat, o owerpowered ruské větvi ani nemluvim. Ta štuka s těma dvěma kanónama je šílenost. Slyšet ji za sebou, rovnou mačkám "J" abych alespoň pilota viděl v kuse *1*
          No to jsem jen tak "přispěl do diskuze" Tak mnoho zdaru tam nahoře *3*
          • cr8gg
            jn Rusaci jsou hrozne OP ... sice ted uz ne tak jako pred mesicem treba alei tak :D ..,. tedme prijdou Nemci celkem silny ...ME
  • evidentní reakce na oprávněnou kritiku PR článku WoWP... co dodat *5*
    • V podcastu bylo řečeno, že Pavel byl v jeden den na prezentaci obou her, a jelikož času je málo, článek na WT byl napsán až dnes. So simple.
    • Snad jen diky, Pavle!
  • Trochu Pavle cítím v článku sarkasmus v návaznosti k reakcím Vašeho předešlého článku o World of Warplanes. *1*
  • Tak jsem si dnes zadal do googlu heslo "war thunder" a hádejte, jaký odkaz na hru mi vyskočil HNED jako PRVNÍ!! Podotýkám, že to byl reklamní odkaz....... Jako důkaz přkládám print screen z rajčete: http://shewa.rajce.idnes.cz/WT#WT-google.jpg
    Takhle se to přátelé dělá, když se něco nepovede, tak je potřeba přesvědčit lidi o opaku.
    • a já si furt říkám kde to vidíš...a pak mi dojde že mám vlastně adblock a takové kraviny mě neotravují *14*
      • Jack1947
        Bez toho by to dneska, neslo.
      • Mě to rovněž neotravuje, reklama je všude kolem nás a už jsem si zvykl ji nevnímat. Toho reklamního odkazu v googlu na "WoWP", které je spojeno s heslem "war thunder", jsem si všiml náhodou.
        Hodil jsem to zde jen jako zajímavost, jak se dá využít cizí práce k vlastnímu prospěchu.
    • Pilgrim66
      Wargaming má placenou reklamu u Google Ads, která na to logicky reaguje no. Ale třeba já už jsem se dávno naučil tenhle horní odkaz nevnímat a jít na ten druhej, protože má takovou tu bledší barvu nebo jak to popsat.
  • no ten clanek je napsany, jako bychom se pomalu zitra mohli vozit v tanku a na lodi, ale skutecnost je spis takova, ze dalsi 2 slozky jsou v nedohlednu
    • Jack1947
      A jeje , takze ze by spise konkurence - WOP?
    • tanky - konec listopadu... o lodich se nevi vubec nic
  • War Thunder je dobrá hra, teď to taky mydlim asi třetí den. Ale moc nevěřim tomu, že budou všechny tři složky (letectvo, pozemní i námořní jednotky) fungovat dohromady. Sami dobře víte, kolik sólistů ve hře je. Tanky budou potřebovat krytí ze vzduchu a 90% hráčů se na ně vysere a poletí si expovat po mapě a tanky nechaj nekrytý na poli. Pak tam přiletí z nepřátelsýho týmu jedna Stuka nebo Sturmovik a z tankový roty bude hov*o. Pokud se sejdou lidi, tak to může dobře fungovat, ale v ARCADE modu to bude plný solistů, který se na vejškový krytí vyserou. Tank nebude mít proti letadlu téměř žádnou šanci.....nebo v realu nemá určitě ........a tady si prej chtěj hrát na válku nebo ne? :-D
    • PRave pre tento pripad tam vudu aj AA a AAA kanony , pojkazdne na krytie tankov od vzdusnych attackov.
    • ja miluju solovou hru, urcite nikomu nebudu pomahat.At si kazdy hra za sebe. Ja su proste Kral a ne timovej poskok. *16* *16* *16*
      • Ty seš leda tak *ovno
    • Pokud sis stacil vsimnout, tak znicit tank neni zas tak easy, pumou ho jedouci netrefis a kanonama ho budes pizlat hodinu. Navic se da predpokladat, ze budou mik k dozpozici i nejakou AA vyzbroj.

A mimochodem, solovani je i v samostatnejch gameskach a podle toho to vypada, takze zadna zmena.
    • Nj ale ve war thunderu se uz od zacatku pocita nejen s tanky, ale i obrnenými vozidly a protiletectkou obranou, takze ty tanky nepojedou samy a kdokoliv moc blizko si bude koledovat o flak do kokpitu. A trefit jedouci vozidla jde jen z blizka. Jestli flak bude mit dostrel nekolik kilometru, jako to ted maj ai, tak piloti ve stuce budou mit trochu problem.
    • no uvidime az uvidime, kazdopadne nyni jsou vsechna pozemni vozidla anihilovana behem cca prvnich 2 minut, prezijou jen bunkry :D Nejak si nedokazu predstavit, ze vyjedu v tanku a driv nez uvidim nepritele, tak prask a respawn :D
    • Mna by inac zaujimalo, ze ak by bolo XP za takuto timovu spolupracu vyssie ako za prachsproste killovanie, ze ci by to ludi odnaucilo od solovania.
      • Ja myslim ze ne, mozna nekoho kdo hraje ucelove a snazi se expit co nejvic. Tymovy hrac uz hraje tymove ted a kdo nema naladu na tymovani a chce hrat po svym bude hrat po svym dal.
        • Walldstein
          Je fakt ze s par kamaradama se obcas slezeme a zalitame, problem je z 5 lidi jsme jen dva co se opravdu drzi pomerne blizko sebe, litaj ve formaci, kryjou si vzajemne zada, doprovazi jeden druheho pri ustupu na letiste kuli opravam nebo se prifari k nejakemu bombarderu a dela doprovod..osobne bych ocenil nejakej ten bonus za spolupraci v ramci letky..
          Je ale fakt ze ve vsech potencialne tymovejch hrach je 90% solistu co se zenou jen za XP, bonus za boj v letce by nic nezmenil, hosani by se dali do letky a misto kooperace by stejne solovali..
          • Bonusy by mely smysl, kdyby hra nejakym zpusobem dokazala vyhodnotit, jestli delas to, co se od tebe ocekava. A slo by to udelat trebas tak, ze by ti trebas vyskocila hlaska, ze mas krejt bombardery => musel by ses drzet v nejaky vzdalenosti od bombarderu a primarne utocit na stroje, ktery ho napadaj ... kdo ten ukol dostane by klido mohla hra vylosovat. Bonus bys pak dostal trebas za preziti bombarderu, zasahy stroju ktery na nej utocily ...

A zase, u bombarderu by ti to proste nahodilo "zautocit na tyto souradnice", oznacilo by to nejak trebas 3 stroje => maj se drzet pohromade a zautocit jako letka ... a pokud by jejich bomby dopadly na cil s rozumnou presnosti a v nejakym casovym intervalu (= leteli spolu), dostali by nejakej bonus.
          • Hanzales
            Já se za tím XP zase nějak neženu :) Vždycky skočím do "Go Battle" (HB), na začátku se snažím držet se ostatních (dokud nějaká skupinka existuje), naberu výšku a pak se snažím nikomu neukrást cíl, spíše naopak pomoci komukoli, kdo má někoho za zadkem. Na pozemní cíle úplně prdím, pokud zrovna není nějaký na mušce a relativní bezpečí :) Poslední 2 hry byly úplně nádherné. Protivník naháněl spoluhráče, tak jsem se mu přifařil za zadek a za můj se přilepil další protivník, tak jsme ve 4 kličkovali jeden druhému za prdelí a kolem lítalo asi dalších 8 letadel, no prostě uptimátní battle :D
            • 2Catch: Tohle 99,9999% lidi nedokaze pochopit ... a je jedno, jak ta hra vypada. Je teda fakt, ze vyvojari to jen podporujou ... zrusil bych veskery levelovani.
            • rozhodně užívej hru a za ničím se nehon ..zabava v tehle hře začíná na levelu 2 ..a já jakožto lvl 13 +- nejradši hraju lvl 2-7..oblíbená letadla dobrej match making a hromada zábavy....uživat hru o to jde a ne tady plakat neco o grindu.:) a hnát se za max levelem.. at se daří *5*
  • Oculus rift + War Thunder = ORGASM...s
  • God-of-War
    Tak to video je fakt boží... to smekám.
  • ALIENVIK
    Skvěle! Snad jediné co mi tam chybí je pěchotní boj...
    • Nikdy nerikej nikdy ... trebas ho nekdy casem pridaj. Ale aby to na mapach stavajici rozlohy melo nejakej smysl, tak by se na ty mape musely pohybovat tisice vojaku.
    • to už do konceptu takové arkády nezapadne.
      Ale snad kdsysy běžel nějaký projekt, kde měla být zmenšená Evropa, otevřený svět pro tisíce hráčů, teda jako MMO a hráči bojovali v reálném čase lodmi, tanky, letadly i jako pěšáci. Moc úspěchů ta hra ale nezaznamenala.
      • Jack1947
        Jo to si pamatuji, i tehdy jsem chtel zkusit ( bylo to FPS,strategie, tps tusim) jmeno mi ale vypadlo. (jestli teda jsi nemnel na mysli - Heroes & Generals).
        • jmenuje se to Battleground Europe : WWII online a porad se to jeste hraje i kdyz ne moc pokud myslite tohle
          • Jop, a vypada to hnusne jak prdel, a jako bonus to ani nefunguje ... a je to za prachy. Mel sem naisntalenej na mesic trial ... a nepovedlo se mi to ani po nekolika pokusech nijak rozumne rochodit. Vzhled bych prekous, kdyby to aspon fungovalo. Ale travit nekoli tydnu resenim, proc se vojak otoci jen na prvni stralceni klavesy a na druhy uz nereaguje ...
          • Jack1947
            Ja vedel ze to melo mesicni poplatky jeste donedavna , a to byl prave ten duvod odrazeni. *3*
          • Jack1947
            Presne, to je ono no. (neni to nahodou placene ? neco mne na tom odradilo, nevupomibam si co teda, ono celkove udelat hru se vsim vsudy, valecnou aby tam toho bylo plno neni ednoduche a zavdecit se vsem jakbsmet, tak asi proto ne moc oblibena.)
            • no ono to melo mesicni poplatky takze to bude asi hlavni duvod navic je to uz hodne stare snad z roku 2001 ale pak predelane a snad nekdy v lete 2012 presli na komplet F2P. Jinak tuhle hru jsem mel rad hlavne protoze to byl zanrove hlavne simulator vseho
          • Jo to bude ono.
    • Kr.Pa
      na to mas miliony dalsich her, tak proc tedy?
      • ALIENVIK
        Tak mi jich jmenuj aspon tisíc. *7*
        • CoD, RO & Brothers in arms
          • Tak už jen 997
  • "...majitelé PS4 budou hrát společně s uživateli na PC" *7*.
    • aspon bude co sestrelovat
      • Mno ... pokud dostanou autoaim ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit