Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám cbt A JE TO O VÁLCE!
  • Zkuste si u videa vypnout zvuk a celé ho shlédnout bez hudby. Pak napište, jestli vám to video samotné přijde nějak vyjímečné.
    • Zkusil jsem si přečíst tvůj příspěvek bez textu a taky mi nepřišel moc nic moc.
    • Star wars a Pan prstenu taky nejsu bez zvuku moc dobre takze podle teto logiky sou to dobre srance asi...jak tak muze nekdo uvazovat me hlava nebere
  • "Sen všech milovníků války se snad konečně splní - budou v akci, která nezná hranice země, vody nebo vzduchu. Největší herní mapa může mít až 300 km čtverečních, obvykle se však budete utkávat na rozumnějších bojištích o velikosti pětašedesáti kilometrů čtverečních."

Autor clanku by si mel doplnit znalosti. Takova hra tu uz vic jak 10 let bezi. Sice pravda trosku za zenitem(hlavne po graficky strance), nicmene porad velice dobra. Ted navic i F2P. http://www.battlegroundeurope.com/
  • Čistě ze zájmu, není někde leak na ten tankvý gamescom souboj? *14*
    • Dockej casu ... taky sem hledal a zatim se vsude valej jen screeny.
  • tohle prece v battlefieldu uz davno je *7*
  • Mě celkem stačí si zahrát Planet Side 2. Stačí nějaký tvrdší vyrovnaný boj o nějaký sektor, nejlépe nějaký, kde se střetnou všechny tři armády, aby to byly jatka. Je těžké si představit, že by to někdy někdo zažil v reálu. Upřimnou soustrast všem vojákům všech stran, kteří jsou ve válce.
    • Thorar
      War, war never changes.
      • Jack1947
        People changes, but wars stay same for centuries *3* .
        • omg dude that was so deep I cant even hear you
          • Jack1947
            ... will be better, later unfortunately with some hurt consequences...
            • naes ergnlish maan!!! u spik mnore no hurt consequences man!!
    • Tak si to představte, jste ve válce. Nahnali vás na frontu. Kolem vás svištěj kulky, ale také vás může dostat raketa, ostřelovač, granát. A né všechny boje musí být vyrovnané. Takže kolem vás můžou lidé umírat po desítkách. Teďka ten šílenej stres.

Řek bych, že v tom příspěvku nahoře je celkem jedno, jestli jsem hrál arkádu, simulátor nebo jsem viděl něco od Spilberka. A taky jsem to nemyslel jako hate proti hrám nebo trollíng. Prostě válka musí být hrozná, ať ji zažije kdokoliv.
      • doporučuji red orchestru 2 :D tam ta beznaděj číší ze všech stran :D
      • to je blbost...kdybych chtel valku tak narukuju.....hlavni je aby to byla zabava
        nejak tomu neverim...porad mi hlava nebere jak se na jedne mape budou kosit 3 odlisne druhy valecnych masin *7*
      • Jack1947
        To si nevim proc neodpustim... *15*

Pro vítězství zla stačí, když slušní lidé nebudou nic dělat (~E. Burke)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit