Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžu mít 2 dotazy?
    1) Jelikož je hra v Open Beta fázi, bude při přechodu na plný provoz kompletní reset dozaženého progresu?

2) Lze nějak nastavit ovládání tak, abych letadlo ve chvíli, kdy jen tak letím někde mimo boj, mohl letadlo ovladát klavesnicí, ale ve chvíli kdy budu za někým vyset ho mohl ovládat myší?
    Momentálně to tak skoro mám, ale problém je, že ve chvíli kdy ovládám letadlo na klávesnici, mi kurzor zůstavá uprostřed a tahne mi tam tak i letadlo.
    • Je button kterej ti vypne ten kurzor aby k nemu letadlo netahlo, defaultne snad Alt ale nejsem si jistej. Musi se drzet. Pouzival jsem to kdyz jsem delal nejaky sileny obraty kde to mysi proste nejde tak utahnout resp. drzet porad utazeny.
    • 1) progres samozrejme zustane vzhledem k tomu, ze premium jiz nejaky ten patek funguje

2) ne, nejde, prijde mi to navic jako blbost klavesnici ovladat letadlo. Kazdopadne muzes letadlo normalne vyrovnavat smerovkama, kormidlem, nebo hlavnimi klapkami na kridlech.
      • Díky moc.
        Jinak, pro mě to blbost není. Na klavesnici jsem odlítal celého Sturmovika, ale pravda tam bylo trochu nižší tempo. Tady je to všechno rychlejší a zaměřovat na klávesnici vážně moc nejde. Na druhou stranu, nějaké uhybné manévry se mi na klávesnici dělají mnohem lépe než s myší. Uvidím no, zkusím s tím ještě pohrát, třeba najdu nějaký kompromis *3*
        • tady je to tak ze letas na mysi a vypomahas si klavesnici... manevry takhle delas naprosto bez problemu... jde jen o zvyk
    • 1) reset nebude

2) wtf?!
  • Tož, WT hraji asi 4-5 den a čim dál se mi zdá, že je to spíš o stěstí než o skillu. Jasný jsou to ty prvky reality a toho jak by se letadla měly chovat, ale dost to nasírá, když vám dvouplošník na první nálet sundá pilota když sedíte v LaGG 3 -.-
    • kejo
      no ked ti raz pilota trafi gulka je asi jedno ci ju vystrelil dvojplosnik alebo heavy fighter
      • Tys to asi trošku nepochopil. Já psal to že ta hra je jen o náhodě, když tě někdo dokáže sundat jednou ranou a ty ho můžeš pižlat půl hodiny. Tady v ty hře je prostě náhoda nad skillem -.- ať se snažíš sebevíc.
        • Nevsim sem si ze by vitezila nahoda ... ale samo ingame je stejnej retardplay jako u WG. Osobne sem trebas nepochopil jednu vec. Pokud je jako podminka vitezstvi stanoveno, ze je treba znicit enemacky vozidla/zakladnu ... tak kdyz znicim 1/2 vozidel, sem v hodnoceni po bitce vyrazne niz, nez lidi, co maj trebas jen jeden sestrel. Pritom je zcela evidentni, ze tym, kterej se vic soustredi na pozemni cile vyhraje - jednoduse proto, ze splni ukol driv, byt za cenu mozna vyssich ztrat, ale to v akade modu, kdy ma kazdej nekolik letadel nehraje moc roli.

Pokud totiz vemu, ze kazdej hrac ma jiste 4 stroje, a na mape sem jeste nevidel vic nez 40 pozemnich cilu, tak se i vymena 1:1 vyplati, pokud to pujde dostatecne rychle. A pravdepodobnost, ze by se tymu kterej se soustredi na letadla ty stroje povedlo sestrelovat driv, nez znici alespon jeden pozemni cil ... je nulova.
          • Budeš se asi divit ale stíhače se používaly jako stíhače a bombardéry k bombardovaní *1* ....stíhač má vic expy a prachy za sestřelení stíhačů protivníka (byl k tomu také určen)...a světě div se bombardéry maj víc za zničení pozemních cílů *1* ..takže pokud si chceš vydělat ničením pozemních cílu vem si bombardér ,stihací bombardér *5*
            • rusáci maj bombardéry na lvl 2 (12 bomb) a pak na lvl 3 maj velký bombárdéry všechny národy nevím o čem mluvíš.
            • Ehm ... kdyz v bitce ZADNY bombarder neni, tak kupodivu jinou moznost ani nemas ... nemluve o tom, ze na lowtierech zadny bombardery nejsou. Respektive, mam tam nejakej lv bombarder, kterej zrovna na bombeni aut neni ... presto prave snim sem znicil tu 1/2 vozidel co tam k likvidaci byla (celkem jiste pres 10 schozu) ... a dostal sem za to doslova howno (vuci ostatnim). ... a to sem jako bonus mel pokud se pamatuju jeste sestrel enamaka (respektive sejmula ho AI).
        • Je to 50% skill a 50% štěstí :D Někdy můžeš letět za bombardére a stříle do něj co to jde a poškodéš mu leda motor. Jindy pošleš dávku a zníčíš mu ovládání výškovek...Zažil jsem hráče co sestřelovali téměř každým výstřelem (ale tak představ si jak ti v kokpitu 1mx0,5m bouchne 20mm explozivní projektil, případně se to zasype desítkama 7,7mm projektilů) a ano, do dnes se u toho rozčiluju ale prostě to k tomu patří. Jak tady psal KEJO, je roli hraje všechno.
          • cr8gg
            taky litam s B-25 a sundal jsem 4 stihacky letadla nez jsem umrel ... 2 jiny bombardery , 1 stihacku a pak 1 stihacky pomoci strelcu
        • kejo
          Vsetko to zavisi od toho na ake lietadlo strielas, pod akym uhlom, z akej dialky, do akeho miesta, s akym kalibrom a s akym typom municie. Ovplyvnuje to milion faktorov. Skill ci nahoda, damage model je podla mna vyrieseny perfektne.
          • A tiež s čím to hráš, myšoidní hráči sú pre mňa obvykle len potrava *15*
            • pokud lítáš myší arcádu a historickou bitvu si potravou tak leda ty *1* ..pro joystick je tam plně realistická bitva tam je joystick zvýhodněn..v arkádě a historický bitvě je velkou výhodou míření myší.
            • cr8gg
              ¨vis ze vetsina lita na mysi ?:D
        • cr8gg
          hele lital jsem za typkem 2 minuty a taky jsem sundal 3 behem 5s :) ... je to o tom jak se trefis, ofc musis mit stesti, ale taky musis vedet kdy a kam strilet ... taky zalezi jaky letadlo mas a kde ma kulomety... je rozdil strilet s ME ktery ma kanony na trupu u vrtulu a nebo spirfire kterej je ma na kridlech ..
        • Ano i ne, náhoda může působit v tom kam ho trefíš, ale ne v DMG, když ho trefíš do kokpitu tak máš dead pilota na jednu ránu nebo třeba do motoru ve předu. Zatim jsem to moc nestudoval, ale podle toho jak jsem zatim hrál tak to s tou náhodou nebude tak velký jak píšeš.
  • nevim je to divny, ale ackoliv war thunder kazdej chvali me se nelibi..
    Jsem proste odchovanej na sturmech, a hry typu trc trc.. a jde dolu bez kridla bez realnyho duvodu mi vadi.. tady v tom traileru je krasne videt jak naleti se stihackou za he-111 a sundava je v rozmezi 5 vterin .. to je proste blbost
    Tyhle hry jsou pro me *11* a je jedno jestli je to war thunder nebo warplanes
    • Víš proč je tak rychle sundával? Protože to byl Yak-9T a ty jakožto expert ze Sturma bys měl vědět, že Yak-9T měl rychlopalný 37 mm kanon v čumáku. A co asi udělá 37 mm tříštivý granát s křídlem bombardéru?

Takže ne - není to blbost :)
    • Walldstein
      Az na to ze na dobovych zaberech z tzv. guncam je jasne videt jak snadno sla z oblohy smest i B17 G pouze par davkama z kanonu..Kdyz si vezmeme ze B17G byla znatelne pokrocilejsi plechovka nez HE-111 tak je kazdemu jasne ze se spravnou vyzbroji neni pro stihace problem poslat k zemi cokoliv co ma nepritel..dale k tem Sturmum: v nich zi v multaku prakticky nemel sanci bez track IR tady ji mas..Letovej model je v nejvyssim nastaveni prakticky stejnej jak v ILech a co se tyka ucinnosti strelby..no obcas mam pocit ze ve WT je obcas poslat k zemi treba takovou 109ku tezsi jak v Ilech,..
      Ale je to zcela tvuj nazor a ja ti ho neberu a ani ti ho brat nechci..
    • ale pán asi lítal v 2 hé světové osobně a přesně ví jak jde sestřelit německej bomber *1* ...dovedeš si vubec představit učinek 5-6 ..20mm třištivotrhavých granatů ?..ne tak se ještě jednou podívej na video *4*
      • Pan nelital v druhe svetove, ale ma docela dost nalitano na klasickejc sturmech... Takze si ucineek kanonu dokazu dost dobre predstavit a rozhodne to nebylo to ze by ty letadla padaly k zemi jak svestky
        • PS na tom videu je yak 9...37 mm kanoon *1* (všim sem se až ted..tak to mu stačí jeden granát )
          • yak 9 ma 45mm :P
        • ustřelil oboum křídla....víš jakou má konstrukci křídlo ? mělo nějaké letadlo z ww 2 křídla panceřovaná? ...takže tak křídlo kanonem upajcneš jak nic ...PS: a ano bombarder bez křídla padá dolů jak švestka *1*
    • Az na to, ze v traileru je to absolutne logicky pro efekt - nikoho by asi moc neohromilo, ani by nebavilo se v prezentaci hry hodinu divat jak nekdo upizlava bombarder... treba ta He-111 ve hre sice je jedna z krehcich zalezitosti, ale obecne se o zadnej instagib nejedna... Vzdycky zalezi s jakou vyzbroji a proti cemu jdes.
  • No ono WT zatím není žádná sláva FM stojí za starou belu a oni nejsou schopní už snad rok dát dohromady .... a udělat to podle realisticky ... zatím z toho nadšen nejsem.
    • Tak si zahraj realistický mod a ne arkádoví :)
      • :D no ten hraju a realistický zatím opravdu moc není jak jsem psal mají ještě co dodělávat, ale zatím to jen ehm ..
  • Von_Ljonborg
    x
  • WT je stejne jak WOT o protahovani grindu a zneprijemnovani hrani. Kdo nechce grindovat k smrti, muze zaplatit a grinduje trocha rychlej. *15* Zabava musela ustoupit dojeni.

Schvalne kolik lidi by tyhle grindovacky hralo kdyby nemuseli odehrat na dalsi tier desitky her a mohli hrat s tim na co maji zrovna naladu a jak dlouho chcou.
    • cr8gg
      muzes me rict, co grindovat? :D ve WT ani tak nezalezi an letadlu ale jak to hrajes... mam hurricane na 3lvl a sudnavam tim enemy na 7-8 lvl naprosto v pohode :D
      • hurricane je lietadlo s ktorym mi to asi slo najlepsie..otoci sa skoro na mieste, s bfkami je treba hrat taktickejsie: udri a utec(aj ked po kano upgrade...), Do 217 lieta ako autobus a stuka vydrzi dost malo ale musim vyskusat verziu s kanonom na tanky, inak uz je aj na steame war th. *3*
        • cr8gg
          Stuka a jeji zadni strelec me vzdy vyndaj :D ...a BFka taky...svine rychly s kanonama na cumaku
    • Von_Ljonborg
      Je fakt, že osobně bych si rád vyzkoušel třeba i nějakou stíhačku z vysokýho tieru, ale to je bez premium účtu skoro bez šance. To je opravdu na několík tisíc her a na to já prostě nemám čas, takže např. u GB jsem skončil na Tieru 6 a lítám s Beaufighterem :-D
      • Beaufighter je ale docela silnej. Za Nemce me vzdycky pekne stve :D
        • kludne staci byt do 9lvl tam je za nemcov kolekcia bf109 alebo u britov hurricane spit. a podobne, pravda bez prem. acc je lvl 20 daleko ale prudove lietadla neznamenaju ze hra bude vacsia zabava
          • souhlas co sem četl tak je to spíš nezábava ..použitelný jet fightery maj akorát rusaci a amíci..mám lvl 13+- u všech..a nejradši ze všech hraju Ki43 II, Bf 109 E,F , He 112 , A6m2 reisen,Ki 61 , Ki 45 (lvl 4,5)..letadla co mně baví lítat lvl 2-7 nejvetší zábava ...grind v téhle hře ? neznám ..ja si jen tak lítám baví mě to a lvl naskakujou ani nevím jak ...a nijak mně to ani nezajímá ..nevím jak vy ale já hraju pro zbavu a pro mně je nejvetší zabava lítat lvl 2 letadlo protože líta skvěle *5*
          • Staci 8... ale uz ho skoro mam. Myslim ze 3 109ky, 410, Do 217 a nejaka ta stuka budou prijemna kolekce. Skoro si rikam jestli misto ty 217 nedat radsi 2x 410... no uvidim az tam budu :D Uprime me proudovy letadla az tolik nelaka ale tesim se na FW!
    • nejak ten provoz a vyvoj zivit musi... premium account se da v dobe eventu poridit doslova zadarmo... narozdil od jinych her podobneho razu cloveka nic nenuti grindit na max lvl... hra je velmi zabavna na kazdem levelu... je spousta lidi kteri letaji max treba do 6. lvlu i kdyz jich hra ma 20
    • Pilgrim66
      Bullsh*t sir, jediny za co jsem v WT utratil prachy jsou dve prem letadla protoze hraju jenom za japonce a jak Focke tak Corsaira mam rad, a nikdy jsem si nepripadal ze musim grindovat.
      • Jsem rad jak sis brilantne vsiml ze jsem napsal muze a ne musi. Oh. *3*
      • Keyz
        Máš tam u Japonců bonus za kamikaze?
        • Pilgrim66
          Nejenom japonců (předpokládám). ale ano. Stalo se mi u nich, že mi usřelili křídlo a já jsem předtím, než jsem dopad to za řevu do chatu "KAMIKAZEE" napalil do destroyeru a potopil ho, tudíž dostal body za jeho zničení.
          • Von_Ljonborg
            To ale není bonus za kamikadze.
            • Pilgrim66
              Kdyby za to byl bonus, tak to pak budou dělat všichni, nechápu, proč by za to měl bejt bonus, je to prostě součást mechaniky.
  • conflig
    Překrásný trailer *8*
  • http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_764802
  • ja som to skusil, nastavil som si hotas (saitek x52 PRO) a zistil som ze je to nehratelne... nepresiel som tutorial na zostrelenie lietadla, nakolko hra na hotas reagovala tak pridrbane ze som to proste nedokazal a to sa ratam za flysim veterana. Je to citelne ze ta hra je stavana skor na mys.. co pre mna nic moc. Ak som prehliadol nejake nastavenia, dajte typ
    • Hanzales
      Možná jsi tam měl nějaké konflikty v nastavení, nebo tak něco. Nejlepší je prostě prvně vybrat styl ovládání, který ti bude vyhovovat a pak si dát s tím ten čas, kliknout na "clear all" a postupně si to nastavit odznova a zkontrolovat i nastavení každé osy. Já právě po donastavení skočil prve do těch tutoriálů a všechno jsem projel s prstem v nose až na letadlovku, tam jsem přistával 4x a vždycky jsem škrtnul kolama nebo něčím o začátek přistávací dráhy :D
    • pro joy usery tu mame FRB mode... do arkady a historicalu jedine s mysi a klavesnici
      • Jop, a zahrajes si jednou za hodinu (pri stesti) ... to moc poreseny nemaj. IMO by tam mela bejt jeste moznost, ze ty budes mit ovladani v tom real rezimu, dostanes za to nejaky nasobky XP ... a muzes si zaskrtnout, ze te to v tomhle rezimu muze hodit i mezi arkadysty. A klido bys moh mit i nejakej drobnej bonus do vydrze/ucinosti zbrani.
        • Hanzales
          Ideální jsou asi ty Historical battles, čeká se tak 3 minuty, ale taky bych si radši hodil občas arkádu, ale s ovládáním na realistic. Btw v těch Historical, když už jde do tuhého, tak je dobré aspoň byť spadnout na letiště, ono to po 1-2 min opraví letadlo, dobije munici a člověk pak stihne ještě něco sestřelit :)
  • Nezlobte se na mě, ale hoší od warthunder mají velké oči, tohle nikdy nemůže fungovat vše dohromady.
    • Po tom co sem vyděl v planetside 2 ...todle fakt problém nebude ..100 hraču na jedný mapě jak prd.....v ps2 máš na jednom místě třeba 1000 lidí v vše možný technice *5*
    • Kein
      Pane Lorens a co teď? Uvezu to?
      • NE ! Kruci tolik mínusek. Já teda osobně moc nevěřím, že všechny 3 složky budou tak skvělé a vybalancovat to všechno dohromady to je nadlidský úkol..
        • A wotko je vybalancovany? lol ... nebo ti prijde normalni, ze tank - 3 tiery a - 30let rok vyroby ti prostreli celni pancir? Pripadne co myslis, co asi tak tanku udela delostrelectvo ... mineno takovy to co strili neprimo ... zeby ... vubec nic? Jiste, ciste teoreticky muze nejaka ta 150mm houfnice dat tanku primej zasah ... na tech 20km ... a za jizdy ... co myslis, co se stane, kdyz ten granat dopadne 20cm vedle? Zeby ... nic?

Takze o vyvazeni bych se nebal, pokud to bude aspon +- v nejakych mezich => nebudou z oblohy padat atomovky a ze zeme nebudou palit lasery ...
        • CCP taky zkombinovalo EVE Online na PC a DUST na PS3 do jednoho a funguje jim to. Proste dneska ti investoří se bojí invence a dělají hry tak aby se byl největší zisk. Ale risk je zisk ne?
        • God-of-War
          Třeba na to mají koule, aby to zvládli. Líp pro nás *5* .
          • Samozřejmě, ale radši budu skeptickej než být potom zklamán.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit