Přejít na výpis diskuzí
War Z opět nahackováno, servery jsou vypnuté
2.4.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Pcčkářum očividně stačí málo ke štěstí.
-
-
DARK side VS LIGHT side. btw co to má být s těma like and dislike?!:PPP
-
-
chlapeček zřejmě ve školní IT učebně zapnul všechny PC a rozjel klikání plusů a minusů
-
-
Pánové nechcete si tuhle "debatu" jít řešit někam jinam... můj mobilní FUP není nafukovací...
-
-
Teplouši se tady hádají páráda :D
-
-
Dneska někoho maminka vyzvedla ze školky o hodinu dřív. *5*
-
-
sorry, ale nevím jak to u vás v domácnosti chodí
-
-
Chlapešku za chvíli bude večerníček tak vyčurat, vyčistit zuby a hajdy na kutě.
-
-
Hej já se nenechal vůbec vyprovokovat, jen sem si chtěl s wannabe trollem trošku zaspášovat a přestalo mě to bavit, toť vše.
PS.
a doufám že tvoje nejlepší urážky nejsou typu: "Tvoje máma je.... " V tom případě bych se asi opravdu rozbrečel. -
-
Ou, mě odpovídá pořád někdo, naštěstí tato diskuze je plná tobě podobných asociálních hlupáčků co nemaj nic jinýho na práci než buze*ovat ostatní přispěvatele. A ehm, jedinej kdo tu použil urážku typu "tvoje máma..." byls ty, tak to hold dopadá když umíš psát, ale neumíš číst.
-
chudákovi nikdo neodpovídal už nekolik týdnů....tak sem udělal radost *15*
-
jsi ještě větší tragéd než on ;) kdybys na něho nereagoval, máme tu jeden příspěvek. ty jsi zareagoval a máme celou diskuzi zasranou... gratuluji právě jsi skočil na lep trollovi tohle byl jeho cíl *13*
-
-
Večerníček je až v 8.00 kloučku, ale tobě teď běží Kouzelná školka
-
-
Kdybys byl trošičku inteligentnější tak se nenechal vyprovokovat.Ale jestli máš dobrej pocit z toho že se člověk rozhodne toho nechat dřív než ty protože mu dojde jak stupidní to je tak Gratuluju,užíj si svou chvilku slávy a jdi spát,nebudu dětem krást jejich požitek.
-
Došly nám argumenty? To se hold stává že takový malí fakani jako ty neobstojí ve žádném slovním souboji (a to jsem kvůli tobě používal ty nejprimitivnější urážky, aby ses hned nerozbrečel).
-
Držte rypáky ježiši. Běžte do plavek a bojovat v bahně. Urážíte se jak malý děcka.
-
Jestli ti teče mlíko po bradě na klávesnici tak si pořid bryndáček.
-
Radši setři to mlíko co ti stýká po bradě, nebo ti nateče do klávesnice.
-
Zlý chlapešek....dudlík se neplive na monitor *6*
-
-
-
-
-