zavřít
...

Warhammer 40 000: Dawn of War III - recenze

Ve zšeřelém pekle Acheronu práskají výstřely bolterů, zní výkřiky orků a do voxů směřovaná hlášení postupujících Adeptus Astartes. S neotřesitelným odhodláním se elita Impéria kryje za překážky a postupuje vpřed. Tam, kde jeden padne v nepřesné leč zuřivé palbě zelené hordy, nahradí jeho místo s lakonickým...

Novější 1 2 3 Starší

  • Bob (anonym)
    3 souhlasí, 0 nesouhlasí
    https://www.youtube.com/watch?v=cTm5KvcqiTE

    kam to dopracoval system progrese. lidi si udelali mapu na grindení xp, kde na vas nepratelska AI nemuže *9*
    18.5.2017

    reagovat

  • Morte (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ne, raději stolní warhammer *7*
    16.5.2017

    reagovat

  • bx (anonym)
    4 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Vyborna recenzia, plne suhlasim.
    15.5.2017

    reagovat

  • CainPullo tiscali.cz
    0 souhlasí, 7 nesouhlasí
    DoWIII je dobrá rts 7/10 časem s rozšířením 8/10, kdo dá 1v1?
    15.5.2017

    reagovat

  • JakubT facebook.com
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Škoda že to nevyšlo, no :(

    Ale zase musím pochválit recenzi - úplně jasně vysvětluje o co ve hře jde a proč to místy nefunguje. Po nedávné recenzi na Little Nightmares jsem si říkal "co to sakra je, recenze skončila a skoro nic mi neřekla".
    15.5.2017

    reagovat

  • Keeper (anonym)
    4 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Hereze!!!
    14.5.2017

    reagovat

  • restore mojeid.cz
    0 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Ale jedno sa musi povedat, ten trailer je jeden z fakt najlepsich.
    14.5.2017

    reagovat

    • bx (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      no ono bolo vidno, ze setrili. DOW1,2 ma lepsie intro, ale ano aj mna namotal svojho casu riadne a ta hudba, ale to som este nevedel, ze ta tema bude hrat celu hru a pojde mi uz na nervy
      15.5.2017

      reagovat

  • Bob (anonym)
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    trochu mne mrzí že mezi elitami chybí muj oblíbený techmarinák nebo apatykár. jinak kdoví jaká rasa pribude v DLC. doufám že chaos a že to bude brzy *4*
    13.5.2017

    reagovat

  • Magister_Peditum tiscali.cz
    7 souhlasí, 0 nesouhlasí
    To si raději zahraju dvojku za kleptomany od Blood Raven.
    13.5.2017

    reagovat

  • Harbinger (anonym)
    15 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Celej problém týhle hry je v tom že lidi ve vedení vývoje jako kdyby neměli ponětí o čem že W40k je. To je temnej svět o zabíjení, pomstě, vraždění a občasného modlení s k bohům.
    Jenže když ze hry uděláte omalovánku pro 10 letý děcka, tak vám to nekoupí nikdo. 10 letý decka W40k fakt hrát nebudou a HC fanoušci W40k univerza budou brečet protože ta hra má s W40k univerzem společnej leda tak název a pár postav.

    Do dneška nechápu proč nezpracovali ve strategiích Horus Herecy. Tam prostě není co podělat, spousta lidí ten příběh nezná a jedná se jeden z nejlepších příběhů v tom univerzu.

    A ne radši vývojáři udělaj slátaninu.
    13.5.2017

    reagovat

    • Zzz (anonym)
      12 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Grafika je nejmenší problém této hry, kdyby pod tim byla schovaná dobrá hra, ale neni. Ačkoliv v roce 2017 se mohli zmoct aspoň na random prvky u vizáže jednotek, zvlášť orkové jsou divný jak vypadaj všichni stejně
      13.5.2017

      reagovat

    • TheGGG tiscali.cz
      21 souhlasí, 3 nesouhlasí
      je to hra pro jelimánky a e-sporťáky... ty nezajímá design, grafika, rozmanitost postav, děj, lore, nic... těm jde jen o to, aby měli svou mapičku, svůj online žebříček a mohli si tam v multiplayeru alespoň trošku zlepšit sebevědomí... tato hra je zrada a plivnutí na všechny fanoušky DoW a W40k, ale tvůrcům se stejně nepodaří do nějakého e-sportového světa a mezi uřvané streamery a ječící korejce proniknout... takže fail na všech frontách...
      13.5.2017

      reagovat

    • kakadu (anonym)
      0 souhlasí, 9 nesouhlasí
      to je divny.. zrovna jsem byl v jednom workshopu ve Francii a tam 10ti letý děcka malovali war40k figurky.. to je fakt divny.. :)
      14.5.2017

      reagovat

      • TheGGG tiscali.cz
        7 souhlasí, 2 nesouhlasí
        pls anonymku, alespoň nekecej... tabletop je z 99 % hra pro dospělé, dobře vybarvit miniaturu je hodně složité a nic co by zvládly malý děcka... takže tyto pohádky si nech pro sebe... ostatně miniatury jsou taky hrozně drahý, nic pro děcka...
        14.5.2017 upraveno v 10:03

        reagovat

        • Slash_luke tiscali.cz
          5 souhlasí, 0 nesouhlasí
          S těmi 10-ti letými to možná trošku přehnal, ale já hrál stolní Warhammer (i když tehdy ne 40k) někdy kolem 12-13 let a nebyl jsem zdaleka sám.
          Jinak souhlasím s tím, že je to spíš koníček pro dospělejší "publikum" - hlavně teda kvůli těm strašným cenám, které si obvykle není možno z kapesného dovolit :D
          15.5.2017

          reagovat

          • aaa (anonym)
            2 souhlasí, 0 nesouhlasí
            To já radši WW2, už začínám lepit. Líbí se mi, že pravidel je mraky, takže pak ty modely využiju na víc typů her. Případně je víc výrobců a tak lze při dodržení měřítka vybírat. Ne každý má všechno, ale u těch kde se překrývají je alespoň možnost si vybrat jak moc chci investovat a jak moc mi záleží na kvalitě modelu.
            15.5.2017

            reagovat

Novější 1 2 3 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 23.20.129.162.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.