Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Nech mě hádat. Horovo kacířství. *15* *3*
  • Ten příběh je trochu delší a vlastně Eldaři chtěli Imperiu pomoct, ale něco se polkazilo.
  • počkej horda ti dá za vyučenou WAAAAGH! *1*
  • Jo, jenomže v 99% jde o nemyslící chodící toustovače.
  • Veskoslav
    Inkvizice tam má být, ale ne jako hratelná strana. Pouze NPC.
  • Estophelen
    Tak jasně, každý má svoje hrdiny, které chce vidět jak se brodí krví, kostmi, mimozemským slizem či robotickým šrotem. Ne, že bych začal držet hladovku, když opomenou Sestry, ale rád bych viděl náboženskou stranu Impéria, ať už ve formě Ecclesiarchy nebo Inkvizice.

    Rozjíždět orky Banebladem ale bude sranda tak jako tak. *1*
  • mi přijde že už teď si nabrali tak velký sousto že bude hustý jestli to všechno zvládnou.. přidat tam ještě všechny rasy z 40k do úvodního releasu by byla sebevražda.. stejně tak říkali že třeba vesmírný bitvy budou až ve formě datadisku nebo DLC, protože by to tam nezvládli dodělat...
  • Veskoslav
    Je tolik věcí, co mají patřit a nepatří. Zrovna toto považuji za něco, co mi nějak nebude chybět a zásadně neovlivní mou touhu udělat z nepřátel jeden velký guláš pro Nurgleho.
  • Estophelen
    Na kozatý brnění mám 30 trilionů jiných her a 60 gazilionů obrázků na internetu. Ale obrněná pěst Ecclesiarchy do Warhammer 40k her patří. Stejně jako Orkové. Stejně jako Eldaři. A stejně jako... ano... Kapitula Šmoulí Vesnice.
  • když jsme u těch Eldarů, bylo by neskutečně cool kdyby Webway nebyla jen fast travel teleport ale tunely skrz který by se dalo procházet a třeba tam i bojovat
  • Veskoslav
    Ale ne všechny kapitoly jsou geneticky pozměněné, takový Blood Angels mají spoustu vojáků, co mají předělané zbroje na menší velikost, protože nechtěli své tělo ve jménu Císaře, pozměnit a chtějí mu sloužit tak, jak je bůh, Císař stvořil. A ani se nedožívají vysokého věku, nějakých 300 let jenom.
  • XorxoxTalarius
    No to si myslim resi dva faktory. Prvni jsou Tyranidi, kteri holt budou nicit zasobovani a dalsi je to ze by meli byt vsechny rasy primarne na orbite a pokud by nastala takova situace ze by nekdo jednu stranu zatlacil do uzkych tak mohou udelat vysadek do tylu.
    Ale prece jenom je to vec designu a necham se prekvapit.
  • Mne by nevadilo kdyby jedna strana mela vic jak druha, to jak rikas je 40k. Problemem, ktery oni budou muset resit urcite je to, ze se muze snadno stat situace kdy jedna strana ovladne vse mimo startovacich lokaci stran jinych. To je v takovem EVE stylu klidne mozne. Pak za tyhle oblezene rasy nikdo hrat nebude a to je velky problem. Nasledne nebude moc zabava hrat za tu jednu, dve majoritni.
  • XorxoxTalarius
    No s tim balancem bych moc nepocital, jelikoz uz tedka rikaji ze svet W40k proste neni fer. Takze tam asi bude zalezet co si pod nim predstavujes ty a co oni.
  • Musim se podivat co tedy vse noveho predstavili. Jak pises zabirani pevnosti a celkova teritorialni valka, kde skutecne co zaberes muzes zvelebovat a opevnovat v akcnim duchu je neco co me skutecne hodne zajima. Pokud se jim to podvede zrealizovat a ubalanocovat tak to bude neco co se jeste nikomu nepovedlo a nikdo se o to nepokusil. Rozhodne jim davam + za to, ze se na rozdil od spousty jinych teamu v prubehu vyroby neboji jit s konceptem pred fanousky.
  • XorxoxTalarius
    No ja netvrdim ze to ma neco spolecneho s SC (Chaos chran). Jen jsem daval to video jako priklad.
    A je pravda ze figurky z roku 96 meli ruce dlouhe jako opice, takze to co jsem napsal k tomu sedi docela dobre.
    Ovsem to nic nemeni na faktu ze rozcilovat se nad realnosti proporci je jako se rozcilovat nad tim ze kdyz v RPG pridam bod do sily, tak unesu o 5 Kg vic nakladu a mam bezedny batoh do ktereho narvu princeznu i s drakem :)
  • souhlas, přesně jak píšeš
  • SC2 s tim nema nic spolecneho. Power Armour ma rukavice, ktere funguji skutecne jako normalni rukavice a jsou v nich tedy i prsty marinaka. Dalsim omylem je myslet si ze jsou marinaci namakani a nejsou to hrany. Jsou to hrany, namakane a geneticky vymakane hrany. Obvykly art SM nerespektuje vetsinou zadne proporce popsane v lore (povsimnete si malicke hlavy napr.) a to pouze z toho duvodu, ze heroicka poza SM je lepe prodatelna jako idealizovana predstava heroickych proporci (cca do latexu obleceny superman) nez kdyz kolem nej naplacate metry armoru. Pak bude vypadat jako tank a presne tak je v lore a v Codexech SM vyobrazen. Figurky od GWS jsou mimo uplne protoze maji zhruba proporce 5 let stareho ditete nez standartniho dospeleho cloveka. Opet to neni nahoda, ale rozhodnuti behem designu. Profesionalove co figurky navrhuji naprosto presne vi, ze vysledkem nebude realisticky vypadajici marinak ale idealizovany skulpt.
  • XorxoxTalarius
    Warhammer 40k sbiram uz od roku 1996. Adeptus Astartes je vybaven tremi plicemi, nahradnim srdcem a svalovou augmentaci a dalsimi vecmi. Najdi si to na wiki kdyz mi neveris.
  • XorxoxTalarius
    Pokud odbiras periodikum, tak je proto aby na tom mohli testovat zaroven obsazovani pevnosti, tudiz mas jakys takys model ve kterem zkousis co a jak funguje, pripadne nefunguje. Navic chteli ukazat aspon neco a kdyby to udelali hole, tak je jasne ze by schytali strasny flame.
    A casu maji dosti. Skoro dva roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit