Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude mít mezi rasami i Eldary
9.12.2013 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
6 holek ze stovek bilionů přislušníků gardy? to se podle mě vejde do "nemaj moc ženskejch"
-
Já budu štíhlý Nurgleho šampión *1*
-
No ženský komisař je politický vůdce a jednotlivé regimenty střídá dle rozkazů, pokud není natrvalo přidělen či na svou vlastní žádost. (komisař Hank například)a ten zbytek potvrdil má slova, že vím jenom o těch 4. včetně Tanitských Prvních a jediných, vedené Gauntem, který má jak politickou hodnost Komisař, tak vojenskou plukovník.
P.S: A regiment Poslední šance bych ani nebral jako Gardu, to jsou nejhorší trestanci a jak je ta série zakončena, tak jsem nasraný doteď. -
tak znova, máš texturu, na tu pak přidáváš další efekty, který jsou ale její součástí, ne něco co je zvlášť, prostě jen upravuješ vlastnosti tý textury a tim děláš většinu efektů co vidíš v dnešních hrách.
nožičky jak 12 ti letá holčička? to myslíš ty obří sloní neproporční stehna Space Mariňálů? Vidím že proporcím a anatomii rozumíš asi tak jako těm texturám *1* -
-
LE Lady Commissar
Warrior Woman from Last Chancers
Rocket girl from Last Chancers
Catachan Grenadier
Criid/ generic Tanith trooper
Co tohle ? (dotaz) -
Měli by si vzít příklad od Cronů. Ti nebrečí nad rozlitým lékem a prostě vzali do rukou gauss pušky a začali ten otravný hmyz "vymetat" ze svého území :DD
-
Být BÝVALEJ vládce galaxie mám ho taky. *1*
-
Morový vojáci nemají pupek! Vím ne *1*
-
Ne tak si vem model a postav vedle sebe gardistu a marinaka, to ze tobe to prijde ze maji muri nozky je mozna proto ze nevidis rozdil v meritku a velikosti ;)
-
Vzhledem k tomu že jsou těžce podprůmerné, tak to asi ty dávnější opravdu musely stát za to.
-
Noha jako žužu je ještě OK. Ovšem ty pivní pupky co se rvou ven zpod zbroje jsou značně neestetické :D
-
Efektů můžou přidat kolik chtěj, textura tam je a muří nožky zůstanou, jestli ti to tak přijde v pohodě a jako ty to vidí většina, tak pak chápu proč neustále dělají SM se stehýnkama 12ti letý holčičky.
Urážky si schovej pro svoje rodiče. -
to jo, klasický komplex bývalých vládců galaxie *1*
-
hrat v davu banshee, ktere prekvapi na cetu space marinaku by mohl byt zajimavy zazitek :D.
steven lumpkin se docela stava tvari eternal crusade. asi tomu i pomahaji i ty pen&paper rpg serie na youtube, ve kterych dela game mastera. docela to umi. -
náhodou, od té doby co začal Aleš Smutný sbírat stolní Warhammer se jeho články na tohle téma hned zvedly o několik úrovní *4*
-
Jsou obviňováni, ne že to dělají. Přeci jenom kvůli pohlcení svým "vlastním bohem" vytvořili síť Kamenů, aby jejich duše nikdy nepropadli Chaosu a Temní pro změnu loví otroky pro to, aby jejich duše mohla žít svobodně.
-
No Nurgle dava pekny bonusy, ale nerad bych vypadal jako nakazenej malarii, tyfem a tumorem dohromady :D
-
To mi bude jedno, když se moje noha bude natahovat jako žužu, navíc to budu mít narvané v těžké zbroji *1*
-
Jsou. Vůči všem ostatním rasám *5*