Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude mít mezi rasami i Eldary
9.12.2013 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
Veskoslav: Jenže utratíš majlant za přívravky proti akné a bradavicím :D
-
žádný Eldaři se dobrovolně nepaktujou s Chaosem, maj z něj smrtelnou hrůzu protože vědi že po smrti by se Slaanesh zmocnil(a) jejich duše a do konce věčnosti na ní páchal neskutečný prasárny, žádný Eldar ani Dark Eldar tomuhle nepůjde dobrovolně naproti. Jejich psykeři kvůli tomu ani nepřistupujou k warpu přímo jako ostatní rasy, ale přes runy, když se něco podělá, runa shoří ale neshoří psyker *4*
Zrovna Utlhwe, díky tomu že jsou tak blízko EoT, si tohle nejvíc hlídaj, maj na Craftworldu všelijaký bariéry jak udržet Chaos na druhý straně a poznat že něco neni v pořádku. Ovšem Eldaři který nechtěj postupovat "eldar path" a trochu si užívat jsou vyhoštěni z Craftworldu jako outcasts se stanou potravou pro Chaos snadno, ale ani z těh se nestanou "|Chaos Eldaři" ale Slaanesh je rovnou slupne -
Četl jsem. „Eldaři budou zakomplexování." *15*
-
Nurgle a smrt se ti vyhne obloukem *1*
-
No ja si zvolim spradatele cest, prece jenom, ve vedeni je sila.
-
No tak asi budu Tyranid se vším všudy a půjdu absorbovat nějakého toho Vlčáka na výdrž *1*
-
Slanshee!!! Nějaký krvavý bůh mi může být ukradený!
-
Tyranidi sice neumeji vstrebavat technologie, ale dokazi uzitecne technologicke poznatky prevest na biotechnologii. Pokud je to samozrejme mozne. Prece jenom chemicke i fyzikalni reakce je mozne provadet i jinak nez za pomoci klasickych nastroju.
Na druhou stranu treba bude mit Imperium stesti a pokusi se vyzkouset prvni bio jadernou reakci a pojdou na rakovinu :D :D :D :D -
Stejně jediný důvod proč by jsi za ni hrál, aby ses díval, jak ji narvaly kozy do brnění *5*
-
Mne je to jedno kdo umre pod moji sekerou ... clovek, eldar nebo ork. V bitve vsichni poctime Khorna.
-
trapný až to bolí jsi ty, modely mařiňáků byliy v pohodě, asi máš něco s očima (a mozkem evidenně)
nemaj to "otexturovaný", maj na to jen hozenou základní texturu, na kterou se pak přidá hromada další efektů, jako jsou odlesky, bump mapy, tesselace, alpha vrstva a na co si ještě vzpomenou, omg -
Přiznám se, že jsem to plácnul jen tak. Nemám moc ponětí o tom jak a jestli vůbec Nidi vstřebávají technologie. Vím, že pokud najdou druh s nějakou zajímavou vlastností (výdrž, síla...) tak ji dokážou využít při tvorbě nových organismů, ale jak je to u technologií nevím. Z čehož plyne otázka, zda jim jen eldaří pohon nepřijde zbytečný a zůstávají u svého současného?
OT: Teprve teď jsem si vzpomněl. Nemají náhodou nově u Cronů zajišťovat vývoj dle potřeby Cryptekové? Pokud se nepletu v Anvil & Hammer byl místní Cryptek zabrán do nějakého vývoje. -
Počkat. Počkat, počkat, počkat. Jak jediná možnost jak hrát za ženu?!
Adepta Sororitas tedy nebudou mít své místo po boku válečníků Impéria? I sense heresy. -
Tak co já zase vím, tak Ulthwé jsou nejvíce podezírání s paktováním s Chaosem právě proto, že mají nejvíce Warlocků a Farseerů a často je právě využívají nejenom k ochraně, ale i proti vlastním lidem. A jinak máš pravdu, že jsou hlavní síla proti Chaosu, ale aspoň podle mě a toho, co jsem četl, tak v lásce je skutečně moc nemají už jenom kvůli tomu, že mají takovou výhodu oproti ostatní Craftworldům.
-
To o Ulthwé neni pravda, nejsou náchylnější k nákaze Chaosu, jen k jejich neustálým útokům, protože orbitují kolem Eye of Terror, ostaní Eldaři si jich naopak váží, protože díky obrovskému množství Walocků a Farseerů vidí daleko do budoucnosti a tak ostatní Craftworldy varují před nebezpečím a vůbec fungují jako hlavní Eldarská síla pro boj s Chaosem a takový magnet, Eldrad zničil Abbadonovu Blackstone fortress například. Třeba Saim-Hann jsou nenáviděnější mnohem míň důvěryhodní, protože mají divokou povahu a často válčí s ostatními Craftworldy i mezi sebou
-
No ale hlavně že to maj otexturovaný co? Takže to co si viděl na videu na 99% zůstane tak jak je, min. co se vzhledu týče - tedy stehýnka jak muří nožky. Defekt, který nezná jediná hra a tou je Space Marine, kde tito vypadají konečně realisticky s pořádnýma stehnama.
Mimochodem: http://www.youtube.com/watch?v=FGbjveo981k - trapné až to bolí. -
Já jsem si myslel, že moc neumí vstřebávat eldarské technologie, jinak by podle mě už měli vyspělejší pohony svých úlů, ne?
-
Jo to by asi mohlo:) Je to knížka z roku 2012, co u nás ještě nevyšla česky, tudíž jsem to louskal skoro dva týdny v angličtině. Na přebalu je padlý Gardista a v pozadí jednotky Alpha legie. Ale název a autor, to si ksakru nedokážu vzpomenout.
-
Pokud je to jen zmínka, tak to nehledej. Ale díky za snahu a informaci. Předpokládám, že Lexicanum by o tom mohlo něco vědět.
-
Tak to můžeme jen doufat, že Nidi nezjistili co se jim dostalo do rukou. V opačném případě už je nezastaví vůbec nic. Necroni jsou asi poslední jiskřičkou naděje proti tomuto nenažranému společenství.