Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže jsi konečně pochopil co ti píšu od začátku? Že to co ukazují není to jak to bude nakonec ve skutečnosti vypadat. Ale že to trvalo!
  • A ty si vylezl z jakého vesmíru? Promiň, ale to se opravdu nedá, umírám tu smíchy.
  • Odpověď viz dole + naopak u SM jsou celkové proporce nejlepší při srovnání s jakoukoli W40k hrou, pokud tedy někdo nemá raději proporce 1:1 tt.
  • Hmm Eldari, vesmirni usaci. Artwork vypada asi jako prvni k svetu, informaci malo, ale lepsi nez nic. Rovnez se zde rozhorela diskuze na tema SM a tenke nozky. SM modely od GWS maj skutecne ve vetsine pripadu nerealne tenke nozky. Space Marine hra tohle pomerne slusne opravila a je videt, ze autori MMO soudnost nemaji a spejle opet marinakum nadelili - ala DOW. Ohledne produkcni pipeliny mi prijde divne vytvorit set dif,ao,spec,norm,glow map kdyz potrebuji pouze placeholder texturu abych si udelal predstavu jako vypada rig,animace a charakter ve hre. Budto maji autori dost penez a casu na to delat nekolik full setu map, nebo je tohle max co dodaji. Pokud je to varianta 2, pak je to hnus.
  • XorxoxTalarius
    Nerad ti to rikam, ale ten obrazek je mimo, to brneni je daleko vetsi nez je samotnej clovek v nem. V rukavici nema zadne prsty.
    Pokud nechapes o cem mluvim tak si najdi video ze Starcraft 2 ve kterym oblekaji marinaka. Jo a dalsi vec. Marinaci jsou sice namakani, ale nejsou to hrany, spis jsou do atleticke postavy a jejich velkou silu zajistuji augmentace ;)
  • Moc mě mrzí že jsem s tebou ztrácel čas. S člověkem nechápavým, urážejícím, který by chtěl ještě radit co mám a nemám hrát. Pro příště jsem poučen.
  • Black_Hand
    az na to, ze jsem taky za moroveho tatika. plague sword!
  • 2 Q: Tak samozřejmě, ten obrázek sem postoval aby konečně pochopil co mám na mysli, vim že je přehnanej. A klasika proporce absolutně na SM neplatí, když ten má nad 400 kilo na Adama.
  • kromě toho, 40k je známý tím že modely nemají zrovna "lidské" proporce.. tvá nezdravá fascinace stehny vesmírných svalovců tedy snad ani neni na místě, jestli ti vadí, najdi si jinou hru
  • Veskoslav
    Směj se a Nurgle se ti odmění *10*
  • to je jednoduchý, nemaj ještě hotový ani ty modely, to video je tak dva měsíce starý, minulej tejden mi přišel mail kde psali

"About the pre-production we are still advancing fast. We are finalizing the base model of the Space Marine and Chaos Space Marine (excluding lighting and texturing) while building the customization pipelines for the Imperium of Man and the forces of Chaos."

to znamená že ty modely furt dodělávaj, to co jsi viděl byl nějakej placeholder nebo "praocvní" verze
  • Pardon, samozřejmě tam má být vIdno.
  • Našel jsem si obrázky z DoW a musím souhlasit, že tam tu štíhlost stehen přehnali. Ovšem ty ve Space Marine mi taky nepřijdou moc košér :/ Jsou až moc macatá. A ten obrázek na nějž odkazuješ je taky mimo. Zbroj rozhodně nemá tloušťku v milimetrech. Jak je vydno v některých partiích. Takže ani "nadsamec" předkládaný autorem obrázku není vhodný etalon. Schválně se koukni na fotky Usaina Bolta. Netvrdím, že má párátka, ale ty klády na obrázku jsou vážně moc.
  • Black_Hand
    stihly? a jakou odtucnovaci kuru aplikujes? lepru?
  • 2 Mike: V tom případě se s tebou nemá smysl bavit, já o voze ty koze. Takže znova, když prezentují video kde je model otexturovanej, co to má společného s efektama? Já mluvim o tom, že model zůstane tak jak je, to že se mu bude třeba lesknout brnění je věc uplně jiná. Já mluvím o tom že model se mi nelíbí a stehna jsou tenký na to abych si pod nima představil ohromnýho hromotluka, což jak se opakuji se povedlo hře Space Marine, kde SM vypadá jak SM. Specielně kvůli tobě hledám jeden obrázek: http://images.plurk.com/Bdm1-LJjyNjlLwOAY4rfQnebZP.jpg Pane doktore a 3D grafiku v jednom...
  • Veskoslav
    Jo to máš, třeba v sérii Gauntovi Duchové je jich spousty, ale pořád je to nevýznamná promile v celkovém počtu. A jenom ženské kapitoly snad ani neexistují, protože i bitevní sestry mají mužské členy.
  • Řek bych že jich je hodně více jen nejsou v pravidlech protože na spoustě obalů máš ženské ui jako pilotky i jako kapitánky, ale i jako řadové vojačky.
  • XorxoxTalarius
    No zrovna DoW ma prevedeny modely v pomeru 1:1 ke stolnimu WH a SM je to same.
    Schvalne si ty DoW zapni a postav vedle sebe gardistu a marinaka (kdyz nemas figurky)
  • ale jo, pomluvy že pokud se něco tak dlouho pohybuje blízko Chaosu tak tím musí být ovlivněno se objevují, ale přesto po Ulthwe žádný Chaos Eldaři neběhaj

ze stejnýho důvodu maj i tu "eldar path" aby se pořád něčím zaměstnávali a nelákalo je to k nějakému užívání slastí což vedlo z zániku jejich civilizace
  • Nechápu co tím chtěl pán říct. Reálně působící stehna má hra Space Marine, kde si lze představit že pod tím armourem je pořádný geneticky modifikovaný nabušenec a ne jako třeba v DoW, kde by musel mít stehýnka jen kost a kůže aby se mu vlezli pod armour. A dle videa má EC stehna min. o třetinu menší jak SM (hra) a to už je hodně znát. A já právě zrovna tenhle nešvar W40k u SM (nikoli hry) naprosto nesnášim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit