Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Budu se snažit. Ale je to knížka, co pojednává o nějaké zapomenuté gardě, co propadla Chaosu a našla zmínku o těch štítech, víc tam myslím nebylo. Zkusím si vzpomenout.
  • hlavně před tim videem zdůrazňujou že to ještě ani neni pre alhpa, jen ukázká combat systému na kousku placeholder terénu, ale nemaj ještě všechny animace, hotový modely mariňáků a teprv dodělávaj systém krytí.. a stejně se vždycky najde někdo kdo napíse "to je ono? fakt slabý!" *1*
  • Davídek se ptá Honzíka, spolužáka z první třídy základní školy: "Nevíš co to jsou ti éldři?" A Honzík nadšeně odpovídá: "Hehe, to nejsou eldři, to sou eldaři, což jsou elfové. Ve vesmíru." A oba se hihňají až se za břicha popadají. Asi takhle na mě působí tento článek. Ale nutno podotknout, že autor správně rozlišuje mezi jump packem a jetpackem.
  • Veskoslav
    Ale i tak raději potkat tak na blízko než se nechat sundat od jejich elity:)
  • Jenže na rozdíl od ostatních ras se poučili a tento nedostatek vyřešili "spojenectvím" s druhy orientovanými na boj z blízka.
  • Eldaři vyvinuli štíty proti gauss zbraním? Fíha, to jsem netušil. Nevzpomeneš si co to bylo za knížku? Otázka je, jestli mají Necroni důvod inovovat? Sice se dál neposouvají, ale stejně jim většina galaxie pořád nesahá ani po kotníky. To utíkání bych nebral jako problém. Šetří zdroje a fakticky dosáhnout vítězství bez boje ;) To bych viděl spíš jako plus.
  • Veskoslav
    No Garda jich moc opravdu nemá:) Vím asi jenom o 4. regimentech, co je mají. A jedni z nich jsou Tahitští první a jediní, kdy tam mají ženy z Veyrunského úlu. Sestry jsou sestry, ty tam zase mají tolik chlapů, kolik je ročně Vánoc.
  • Veskoslav
    Eldaři vyvinuli paprskové štíty proti zbraním Nekronů, žel bohu loď, co převážela prototyp potkala Tyranidskou flotilu, nikdo neví, co se stalo *1*
  • Veskoslav
    No tak Tau zase neumí lítat Warpem a specializace na boj zblízka je něco, co je silně minulo *1*
  • Zase na druhou stranu, oni nikam nepospíchají, času mají dost *1* Mám za to, že zrovna Tyranidi je docela trápí (podle nového fluffu). Navíc, pokud mi něco neuniklo, neexistuje proti jejich zbraním žádná ochrana. Leda tak sedět v kokpitu Titána *1*
  • Veskoslav
    Nemyslím si, že jsou dál než Eldaři. Nekroni jedou vše po staru, navíc v jedné z knížel dokázali Eldaři vyvinou paprskové štíty pro Nekronským zbraním. Jako neříkám, že jsou nějak diametrálně zastaralý, ale přece jenom poslední velký úspěch je to, že se zmechanizovali, od té doby nic moc. Jejich největší výhodou je jejich recyklace a prakticky neomezená životnost. Problém druhý je ten, že jim všichni utečou, když mají tu možnost a málokdo jde s nima do přímého střetu. A to ani fanatičtí blázni z řad Inkvizice.
  • XorxoxTalarius
    No nejakej FTL pohon a rozvoj by urcite snesly, prece jenom melta a psy zbrane jsou velmi ucine, popripadne tyranidske korozivni by jim udelali caru pres rozpocet. Ovsem vzhledem k tomu ze namaji maso, tak si myslim ze Tyranidi je trapit nemusi.
  • Nejrychleji asi pokročili Tau...co se týče délky bytí a technologické dovednosti. Jinak jsem stejného názoru Nekroni jsou ve stagnaci oni ani nepotřebují se rozvíjet :)
  • XorxoxTalarius
    No nerekl bych ze zrovna Necroni jsou technologicky na vysi, prece jenom zatimco Eldari meli 60 milionu let na vyvoj, tak Necroni chrupkali.
    Navic nemuzou cestovat Warpem ani Branama. Takze hezky postaru a pomalu.
  • Nesouhlasím s tou technologicky nejvyspělejší rasou. Necrontyr je ještě o kus dál.
  • OK uznávám že u Inkvizice jich je málo ale třeba sestry jich mají spoustu a Garda taky :-) Jinak touhle tou myšlenkou tipu raději svět nevinných než jeden kacíř mají i některé kapituly space marine ( teda co jsem četl hrál jsem klasiku za Bretonku nikdy né 40k)
  • Janun
    OT: "Remake Tomb Raidera vyjde v lednu" Nejsem jedinej komu to tam už druhej den straší, ale stránka je nedostupná?
  • XorxoxTalarius
    Ja se ted rozhodl konecne dohrat kampan pro prvni DoW ...
  • XorxoxTalarius
    No a jak by jsi si to predstavoval? Jako WoW? Ja jsem rad ze vydali akcni cestou, jelikoz tagovat nepratele a klikat na milion skillu by mne velice nastvalo *16*
  • no vzhledem k tomu co ukazali v prvnim videu tak je uplne jedno kterou rasu pridaji.. vypada to na obyc mlaticku.. coz je trosku malo.. :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit