Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    For the greater good...
  • Zerathus
    Pokud vím tak existují specialní tyranidé kteří jsou na podobném principu jako Doomsday z DC comics. Pokaždé, když jsou zabiti, se znova oživí v tyranidském roji a jejich tělo přijme opatření protiv příčině smrti. Bylo by zajímavé několikrát bojovat se stejným bossem na kterého, by nikdy neplatili stejné taktiky.
  • Pilgrim66
    Filthy heathens...
  • Stejně jako říct, že bys tam byl "uvězněn" :) Mít možnost pokračovat ve službě Císaři je čest!
  • Tak hlavne aby to vubec vyslo....a taky za neco stalo.
    Dobrou hru ze sveta WH40K bych si dal prevelice rad. Tak jsem vyhladovel, ze jsem si koupil i stolni hru Relic (takovy WH40K Talisman).
  • wenceslaus
    Pěknej model (zvl. po tom, co GW vydal poslední dobu), ale mělo to bejt spíš do W40k: Apocalypse. Stejně jako Tau Riptide a Eldar Wraithknight. Ty obřící a letadla v normální hře jsou hrozně otravný. Taky mi přijde trochu divný, že má model vlastní codex...
  • Když jsme u toho lore, co říkáte na nové Knights? Osobně nevím, co si o tom myslet.
  • Víceméně ano, ale takhle to říct je strašlivé kacířství, Císař chraň :))
  • Přesněji řečeno dreadnought je vlastně rakev s podporou života a velkou spoustou zbraní :D
  • ales.smutny
    Víceméně to kombinují, někdy je to Astra Militarum, někdy prostě Imperial Guard. Pojem Imperiální gardy naštěstí nepohřbili, spíš to teď vytváří podobnou souvislost jako Adeptus Astartes - Space Marines...byť vlastně převráceně, protože ve fluffu je to hlavně IG, ale kodex se jmenuje AM, což mají mariňáci skoro naopak :)
  • VaZqeZ_EU
    Bože.. TAU! *14* Moje nejoblíbenější frakce z Warhammer 40,000 universa. Hrozně rád bych je viděl v nějaké nové hře! Ach jo.....
  • wenceslaus
    OK. Ještě jsem neměl to potěšení si ten codex přečíst :-)
  • wenceslaus
    Kdo ví. Ale to už bych spíš čekal tu Gardu, nebo dokonce i Tau než Sisters. Každopádně bych si rád zabojoval proti Necrons :-)
  • wenceslaus
    Aha! Sakra... no jo. To se omlouvám.
  • Pilgrim66
    Doufám, že Sisters of Battle brzy po launchi přibudou

"In His name we bring fiery retribution!"
  • ales.smutny
    Jako Traitor Legions, to se nevztahuje na ty druhé dva xeno ... ehm...:)
  • ales.smutny
    Pořád je to Garda, i v kodexu AM :)
  • wenceslaus
    Jaká garda? Teď je to přeci Astra Militarum :-)
  • Lawliet
    No hele jelikož je to snad jediná taková hra z tohoto univerza? Tak bych to docela i podpořil. Ať už to dopadne jakkoliv. Ti prachsprostí milovníci "vesmírných" simulátorů svojí modlu mají, ale co MY?

PS:sakra ja chci ale gardu. Né ty přehypované spejsáky. Kolik vojáků je vidělo dřív, než položili svoje životy za císaře?
  • Dreadnaught "neřídíš" do Dreadnaughtu jsi napevno vložen, případně uvězněn :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit