Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000: Eternal Crusade vás volá do bitvy o Arkhonu
14.8.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
skoda, ze pri citani Kingovych kniziek o Ragnarovi som si tych plechacov predstavil uplne inac, menej hrackarsky
-
-
Taky se mi ten vizual nelibi, je to prilis detsky-komiksove (tedy kdyz si odmyslim tu brutalitu :))
-
Taky si přečti i ty o Gotrekovy a Felixovy z Warhammer Fantasi, ty jsou fakt super.
-
-
Nejlíp píše Dan Abnett a Gav Thorpe o Imperiální Gardě, tihle dva píšou fakt dobře. Komisař Gaunt je borec. :D
-
-
Od Abnetta Hlavně Eisenhorna, dost mi to změnilo názor na inkvizici.
-
No poslední dva díly s Gauntem jsou docela slabota, navíc se mi rozhodně nelíbí, jak mi naložil s některými oblíbenci:)
-
-
-
-
Pěknej trailer, ale Behaviour se ukazují jako páni vykradači. Pohyby SM z dřívějších videí = totálně vykradenej Space Marine. Tohle je zase kombinace intra k DoW: Dark Crusade a filmečku Ultramarines, resp materiálů z Bonusového DVDčka.
No ještě doporučuji se podívat na filmečky o hře Space Marine, kde jsou představeny zbraně, atd. a porovnat s tímto. Prvotní nadšení z tohodle pak člověka ihned přejde. -
-
A jen tak mimochodem, doslo ti ze ty zbrane jsou vlastne celkem identicky se Space Marines mozna bude tim ze to je treba stejne universum ;)
Asi jako by jsi se rozciloval ze Star Wars: Battlefront 2 ma stejny jednotky jak Star Wars: Empire at War *1* -
-
Hňupe, když nejsi sto pochopit psaný text, nereaguj sím. Tvoje komenty jsou vždy tak vtipné, jak jen tvoje dřívější reakce, ve stylu "podívej se na intro ke StarCraftu II abys věděl, jak vypadá SM v Power Armouru", mohou být.
-
-
ano,musím se přidat k většině :D ...toto je WH40K universum,takže je samozřejmé,že všechny jednotky,zbraně a tak budou schodné se SM.je to především dané lorem a figurkama,takže prosím,zalez,děkuju :)
-
ty si ale přechytralej IIIIIIIIIIDDDDDDDIIIIIIII.T
navíc xorxos má pravdu tak zalez -
-
Další hňup: takže takhle si to představujete vy jo? http://img0.joyreactor.cc/pics/post/warhammer-40000-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-wh-other-699936.jpeg
-
-
hnup si ty PS-proč posíláš odkaz ze svou fotkou *8*
-
-
-
-
-
tak to máš jednoduchý prostě to nekupuj když te to tak pobuřuje *4*
-
Ať si vykrádají kolik chcou, pokud se to bude dobře hrát a bude to relativně věrně simulovat svět W40K tak ať kradou co chcou.
-
Buď rád že máš aspoň nějakou W40K hru.
-
-
Nerad ti to říkám, ale jsi typickým produktem dnešní doby. " To je ale drahej párek a masa je v něm prd prd, no můžu bejt rád že tam vůbec nějaký je."
-
-