Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000 Space Marine – Mark Strong o Titovi
24.8.2011 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
Co vlastně máš proti W40k jako takovému
Pro mě je to nej scifi a hra je taky dost dobrá -
Kratos říká: tahle hra má koule *3*
-
hral sem na max obtiznost a sluggy a shota boys sem lehce daval a noba sem jenom odstreloval z dalky a pak stunoval
-
S jedinou věcí nesouhlasím, ten boj je vysloveně na Tobě. Jednou jsem si to prošel jako berserkr a jednou jsem užíval zbraně na dálku.
-
Uz taham demo a po tom tvym komentu jsem na nej natesenej jeste vic :)
-
A takhle má vypadat Warhammer.
-
vidis to, me se zase treba jako figurkari libi jak do level designu zarhnuli ruzne kusy terenu ze stolni hry a ruzne detaily. a uz v kratkem demu byly nektere pekne scenerie (treba ten kanon pro Warlord titana na jerabu)
A komba tam jsou, pro kazdou zbran jina -
Z dema jsem opravdu maximalne nadseny, sice se bojuje spis berserker stylem ala Space Wolves nez rozvaznym taktickym postupem s vyuzitim vsech prostredku a taktik Codexu Astartes jak by bylo vhodne pro syny Roboute Guillimana, ale cert (Angron?) to vem, stejne nekdo udela casem mod ktery zmeni skin v kampani na jine kapituly nebo neco podobneho.
Dulezize je ze POPRVE v herni historii mame moznost si vyzkouset jake je to byt primo v kuzi kapitana marinacke battle company, bojoveho poloboha, vycnivajiciho i nad jeho bratry (kteri jsou uz sami o sobe dost velci zabijaci) a ktery vyda utocnou silou za mensi armadu.. a jestli se povedlo jeho nelidskou destruktivni silu a schopnosti prevest verne do hry? TO SI SAKRA PISTE ZE JO! :D -
Jak si představuješ Forge World?
-
to, ze nevypada jako halo 1. tedy, ze to vsechno neni uniformni a jedno jako druhy, coz se tyka hlavne textur a level designu.
-
Demo na mne jako fana WH40K udělalo dobrý dojem. Tedy krom blikajících textur...
-
Me demo taky nadchlo. Solidni atmosfera,zvuky a jako vzdy u relicu perfektni animace. Presne tenhle typ hry zW40k lidi chteli a relic to udelal a udelal to dobre. Staci si precist ofic fora kde jsou lidi nadseni nad tim jak se to nakonec povedlo a vsechny casti hry do sebe pekne zapadly.
-
Komba? Jak by sis to představoval? Ber v potaz, že žádná hra, která má komba nemá zdaleka takový arzenál jako Space Marine - a co si budeme nalhávat, Ultramarines jsou spíše na střelné zbraně. Přijde Ti tam té akce snad málo? Na hard když přišli 2 Nobové, tak jsem se slušně zapotil. A nenapadá mě, co si představuješ pod stylovou grafikou...
-
tak hraj na vyssi obtiznost.
-
mě se třeba demo hodně líbí - taková šílená mlátička kde hraješ za řezníka :-D
přijde mi to o mnoho lepší než to slavný Gears of War (1 dohrána na PC, 2 na Xkrabičce) -
pekna kravina tohle nema s warhammer nic psolecneho je to jen bezducha mlaticka se strilenim kde na vas nabihaji velke skupiny nepratel ktere date na 1-2 rany cekal sem vic ale bohuzel sem se dockal zklamani
-
hodnotil jsem to jako konzolovou, third person akci. cekal jsem tedy zajimavy, efektni komba, furu bombasticky akce, stylovou grafiku atp. nic z toho se mi nedostalo.
ad klerofasouni: jo, to je pravda. ono si ve svete wh40k moc nevyberes. klerofasouni (hned nekolik za lidi), krveziznivy zaporaci, vyzivajici se v bolesti, klerofasouni #2, krveziznivy zaporaci #2, bitkari pro zabavu, totalni utopicti komunisti, plechovi nemrtvy, podivny spory co predelavaji vsechny na spolupracujici potvory co chtej jen konzumovat. nevyberes si :). -
Už to vidím v zákulisí - "Marku tohle mi přečtěte.. Nasaďte přitom akademický výraz jak jste zcela propadl kouzlu warhammeru 40 k. *1*
-
Tak ja mam opacnou zkusenost, ja jsem z dema naopak hodne nadseny a uz se nemuzu dockat plne :)
Tak mozna jsou, ale nemaji moc na vyber, jelikoz multikulti pokusy tam vetsinou konci v tratolisti krve ... -
demo hodne zklamalo :(.
a docela me neprekvapuje, ze tomu hercovi nerekli, ze lidi ve wh40k jsou klerofasouni :).