Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40k: DoW II - Retribution - recenze
19.3.2011 | Tomáš Jung
123 příspěvků
-
Dawn of war 2 je oproti jedničce o ničem. Ale ta recenze, zahubitel, císařská garda, tiranidský rozparovač xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDXDxDXDxDxDxDxDxDxDxDxD
-
-
ty radsej uz nic nepis...
-
Jak duchaplný komentář...
-
-
Docela bz mne zajimalo, zda nejakym zpusobem rozsiruje i puvodni rasy, nebo pridava jen nove? Minuly datadisk prinesl Librariana a nejake vylepseni.
Take bych chtel vedet, jak je to s multakem? Zda je tam hodne novych map a zda je nejaky i novy mod?
A jak to je se singlem. V minulem datadisku jsem si mel moznost importovat hrdiny z predchozich. Jde to ted (aspon pro marines), nebo ne? - sam predpokladam, ze ne. -
-
Nové mp jednotky jsou. http://dawnofwar.herniweb.cz/news.php?readmore=132
-
-
Diky *3*
-
-
Myslím, že předpokládáš správně. Za mariňáky jsem hrál jen pár misí a z původního DoW2 se objevil pouze Cyrus.
-
-
Cisarska garda, Zahubitel.. *Sigh* Prave pre toto v hrach uprednostnujem radsej anglictinu.
-
-
První co jsem po instalaci z disku udělal bylo že sem stáhnul Aj. Přecejen si chci zahrát a ne válet se po zemi smíchy *2*
-
Ufff jeste ze jsem nezkousel na steamu, jak tu cestinu zapnout :D
-
ZAHUBITEL!!!! dostatecny cesky vyraz popisujici mou uroven smichu neexistuje :).
-
-
Čo je zlého na zahubitelovi? Ale chápem že máš 12 a chceš vyzerať cool tak sem hodíš 20 smajlíkov ale inak si trápny *4*
-
-
nerikej, ze jsem vyprovokoval nekoho, kdo me oznacuje za decko (dle veku)! super! a jeste takovy naherny nick, plny historie!
-
no slovensky to možná tak nevypadá, ale česky je to fakt divný slovo *1*. Mimochodem: neznám, nehrál jsem, takže jak že je ten originální název?
-
-
Jediný tank, který sedne k popisu "extra těžký tank" je Baneblade - http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Baneblade
-
tuším je to tank Bane Blade
-
-
-
-
-
Hra je fajn, ale za ty penize nestoji. Zas tolik noveho neprinasi, kampan je kratka a multiplayer trpi problemy hlavne se steamem.
-
-
Problém je, že dvojku a CR už skoro nikdo nehraje. Avlastnící Retribution si s vlastníky předešlých her multi zahrát nemohou...
-