Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když chceš hrát třeba ve finštině tak si to hraj a nauč se jejich jazyk "dobrá".Někdo chce hrát v čechách hru v češtině, protože je čech a je to jeho rodný jazyk.A někdo je de..l. a pořád reje do lidí, jak mají co dělat a to je tvůj případ.
  • Takže si mě donutil se k tomu dokopat a konečně si Hvězdnou pěchotu přečtu (už to pár let odkládám).
    Á, Vlčí čepel, když jsem tu knihu četl, tak jsem byl nadšen (očividně stejně, jako Ty:)). Snažím se najít nějakou knihu, která by byla post-heresy z Terry či Marsu, ale nejspíše žádná není. Pokud by Tě zajímala kniha z Dark Age of Technology, tak o tom mnoho není, přesněji nevím o jediné. Ale mohu doporučit "staré" knihy, jednoznačne "Space Marine" od Iana Watsona - http://www.blacklibrary.com/Exclusive-Products/Print-on-Demand/Space-Marine.html - či trilogie "Inquisition War" také od Watsona - http://www.blacklibrary.com/all-products/Inquisition-War.html - ale u té je problém dostupnost. A pak Ti jednoznačně mohu doporučit (pokud si nečetl) Horus Heresy sérii, která je výtečná. Doporučuji nevynechat "nultý" díl - http://www.blacklibrary.com/Horus-Heresy/Dark-King-and-The-Lightning-Tower-Audiobook-The.html - Dark King je o zradě Konrada Curze a Lightning Tower o Rogalu Dornovi (jsou v ní zmíněni oba neznámí Primarchové a je spíše takový náhled do mysli, ale je to výtečné). Doufám, že se nepletu, když si myslím, že angličtinu ovládáš na minimálně na slušné úrovni.
    Kdyby si chtěl něco více, poptat se, či jenom prohodit pár slov o Warhammeru (40K), tak mi napiš na mail - t.l.blade@centrum.cz - přes tyto komentáře se to řeší trochu kostrbatě.
  • No jasně, nevykládej si to špatně, já chápu co myslíš. I když pominu fakt zrcadlového otočení původního obrázku (mohlo k tomu dojít i kvůli kompozici, ne jen aby to vypadalo "jinak"), celá ta obálka je úplně ujetá a z grafického hlediska totálně odfláklá (což jako grafik u takové klasiky opravdu nepochopím - pravděpodobně se jedná o práci na poslední chvíli). Mě jen přišel úsměvný komentář narážející na vykrádání z W40k a přitom je to zrovna v tomto případě právě naopak - Hvězdná pěchota vyšla 30 víc jak let před W40k a nejsem si jistý, jestli jsi jí četl, protože konkrétně ve věci armorů se tvůrci W40k víc než inspirovali. Heinlein celkem podrobně popisuje právě brnění a vybavení mariňáka, fungování jetpacků, systémy podpory života apod. Power Armour k tomuto popisu zkrátka sedí asi nejlépe, což je imho důvod, proč ho (i když poněkud zmršeně a nejspíš bez licence) použili na obálku. Je to už pěkných pár let, co jsem to četl - na doporučení kamaráda, když jsme v 90. letech po zakoupení 2. edice základní krabice W40k stavěli gameboard, barvili figurky a tak nějak hltali vše ohledně W40k...
    Z trochu jiného soudku, využiju Tvé sečtělosti:] Četl jsi "Hvězdného vlka" (King William)? Neznáš něco, co by se stejně jako 4. kniha této série odehrávala na Zemi či na Marsu v "současném" W40k? Nebo můžeš doporučit něco, co se odehrává v Temném věku technologie či dříve?
  • Hlavní problém je v tom, že ta obálka není inspirovaná, nýbrž vzatá, zrdcadlově otočená a daná na jinou knihu, což je trochu zvláštní. Space Marines, Dark Angels a věci kolem nich (znaky, vzhled...) by měli být registrované, navíc v původní Starship Troopers nemají takové armory, banery a podobně, takže to není nejlepší řešení.
  • No taky není žádným tajemstvím, že se Games Workshop inspirovali Heinleinem. Nevidím důvod, proč by se pro změnu nové vydání Hvězdné pěchoty (která poprvé vyšla už v r. 1959) nemohlo inspirovat W40k, které je svým promakaným univerzem hrdým odkazem na původní knihu;]
  • takze voli nejakej hre sa mam ucit japosky? wtf?
  • Zayl
    A teď tu o Karkulce.
  • Ja hraju hry zasadne v puvodnim jazyce, Gothic nemecky, Stalker rusky a kvuli final fantasy jsem se naučil japonsky. Proste kdyz hrajete s prekladem nemate sancu pochopit co se tam deje. Preklady jsou pro lusry.
  • Myslím že to byla parodie na ty prispevky nize.
  • nojo, detem holt internet do ruky nepatri :)
  • Už jen začátek tvé věty mluví za vše "wtf" ty budeš také veliký YntelYgent , který háže špínu na krásu českého jazyka, apropo když tě čeština tolik štve ,tak se divim proč sem vůbec lezeš, bež si ty své moudra chytračit na anglická forka, kde ti budou všichni podlézat a honosit se jakový jsi obdařený chytrák (vůl zůstane volem v tvém připadě to platí dvakrát)
  • Až na to, že tento rok už to má Polaris mezi tituly, které hodlají tento rok vydat, minulý rok tam ještě nebyl.
  • to jsem slyšel už loni že vyjde horus herecy. to se do té doby možná naučím anglicky :)
  • no, ja jen aby pak lidi nebyli zklamani az si koupi nejaky ten modylek a zjisti ze je polovicni nez ve hre :)

jinak doporucuji prozkoumat uzasny vynalez jmenem "Y", v nekterych slovech vypada o dost lip nez to mekke ;)
  • :) Ne nedotklo. Jen jsem se chtěl od skupiny lidí kteří považují za argument názvy pohlavních orgánů distancovat. Já tyto lidi nechápu oni se snad řídí heslem čím víc proužků tím víc Adidas, aneb použiju co nejvíce sprostých slov a oponent se posadí na zadek... neposadí.
  • jasne lepší bi bilo kdibi bily vehikle velki jak panaci jako bve starcraftu
  • wtf čeština je pro nooby ja žiju v UK a nechapu jak sem mohl zit pretim v ČR vzdyt tem lidem neni vubec rozumet kdybyste mluvili anglicky tak teprve pak pochopite smysl o cem lidi mluvej.
    *12*
  • Na Book depository to vyjde hodně levně - nechápu, jak si mohou dovolit tak nízké ceny, nedávno jsem kupoval knihu za cca 115 Kč, což mě potěšilo a díky poštovnému zdarma je to sakra výhodné.
  • Přesně jak píše Netron, nejde o to se něčím inspirovat, ale postavit celou hru na okopírování něčeho, na co nedostaneš licenci? Co je moc, to je moc... Nebýt Tolkiena, není tu D&D, nebýt D&D není tu TES... jenže Warcraft a Starcraft "měli" být hry z Warhammeru, ale GW nedal Blizzardu licenci (díky bohu za to), tak je prostě okopírovali a vydělávají na tom...
  • Pomohlo, dík :-) Chtěl jsem hlavně znát názvy zahraničních obchodů, neb je to tam obvykle levné, ale ostatníma taky nepohrdnu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit