Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sveho casu jsem byl zamestnan v jedne nejmenovane Ceske sporitelne a tenhle nazor, tam naprosto dominoval ...v podstate jim bylo uplne jedno jaky jsi k*k*t ...hlavne, ze vypadas dobre. Podle toho to tam taky vypadalo(vypada?) ...banda tupcu v kravatach a vypatlanych prostitutek . Ale prvni dojem teda delali vsichni :)
  • JezboX
    Myslím, že si to netroufnou vydat bez kadibudek *1* A přece už někde ukazovali, že je tam mají.
  • Hmm Valve... hmmm.
  • Chlapče, jsou odvětví, kde "nobody gives a f**k" jestli máš vousy nebo jen dokončenou základku. Důležité je ukázat, že umíš. A vývoj her do toho patří (stejně jako skoro celé odvětví IT).
  • Dana "chybí mi tu záchody" Vávru mám moc rád a strašně mu držím palce. Články na blogu jsou napínavé jako detektivka, jak to celé dopadne. Warhose držím všechny palce a na jejich hru se těším. Pevně doufám, že ve hře budou kadibudky.
  • x_ander
    A co myslíš, že případného vydavatele zajímá víc? To, že tam přijde člověk s plnovousem jak Krakonoš nebo to, že tam přijde člověk, který má na kontě mimojiné Mafii a předvede jim skvěle vypadající RPG? Na prvním dojmu sice záleží, to bez debat, ale tady je důležitý dojem z předváděné hry, ne z člověka, který při její tvorbě sedí za monitorem.

Jó, až se Dan bude ucházet o práci recepčního v drahém hotelu nebo půjde do konkursu na reklamu na šampon, tak to by problém mít mohl.
  • V tomhle odvetvi to vubec neni pravda. Hlavni a nejdulezitejsi je ukazat svoje umeni. Z nej delas nakyho kanibala, dyt ma akorat vousy jezisi, ses uplne mimo vyjetej frikulin s prevracenyma hodnotama.
  • Moc Danovi přeju aby mu to vyšlo, já si stejně myslím, že už mají podepsanou smlouvu s někým a Dan chce napínat. Tím víc se o to lidi budou zajímat, když bude psát blogy o tom jak shánějí vydavatele a všechny trampoty okolo toho. Super čtení
  • taky, že mají záchody. Ukazoval to myslím loni na GDS
  • Tilwaen
    Pokud pan Vávra čte i ohlasy, které tím článkem vyvolal, tak mu musí být jasné, že Warhorse prostě toalety musí mít *1*
  • maros.goc
    Aby si nebol prekvapeny, prvy dojem robi strasne vela, hlavne co sa týka konkurzov do prace, čo je vlastne to co prave robil Barta
  • To jsou zvasty, naopak u hernich vyvojaru je alternativni vzhled plus. Prijeli prezentovat hru paneboze, neprijeli se uchazet o misto nakyho vyzirky managera. Jesteze tam o tom nerozhodujou podobni nymandi jako ty, kteri by resili vousy vic nez prezentaci kvalitni hry.
  • Tak je to hlavne o penezich. Bakala zacaloval prototyp a protoze se s uhlim dostava do prusvihu, Dan asi potrebuje silneho vydavatele, ktery potahne dalsi vyvoj. Tak jsem zvedav kolik z puvodnich ambici v te hre nakonec zustane. Aby nedopadla uplne stejne jako Mafie2. *13*
  • Hmm.. precital som si ten blog a tak ma napada.. co ta hra nie je zas az take terno za ake ju Dan povazuje? Preco by mali byt na vine len vydavatelia? A dalsia vec - keby mne prisiel clovek s takou bradou do firmy prezentovat nieco za co chce spustu penazi, ihned vo dverach by som ho otocil. Prvy dojem totizto robi sakra vela a nepochybujem o tom ze u mnohych meetingov ten dojem nebol 2x pozitivny.
  • To dřív výjde Excalibur ,než Vavra tu hru vydá
  • Keyz
    Jako v tom článku kde se o tom psalo, se diskutovalo ještě před měsícem :D
  • KaloSaper
    Jak je známo, tak se japonci dost zajímají o evropskou kulturu, takže tam bych nějaký potenciál k úspěchu viděl.
  • Tilwaen
    Ale je to aspoň k tématu *1*
  • bylo by fajn kdyby se toho ujmuli japonci, myslim ze by to hre velmi prospelo.
  • KaloSaper
    A to nemá záchody. *1*
    Já vím, je to už starý, ale musel jsem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit