Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios potvrdili, že Kingdom Come: Deliverance vyjde až v roce 2017
25.5.2016 | Aleš Smutný
268 příspěvků
-
Celkem 6 roku. Uz na zacatku roku 2012 Vavra skuhral, jak je mainstream strasnej, ze to udela za mensi rozpocet, mensi cas nez vsichni ostatni a ze nikdo nechce jeho prototyp. V roce 2011 dostal 70 mil od Bakaly:
http://magazin.e15.cz/e-svet/bakalovi-expanduji-do-pocitacovych-her-zacnou-s-husity-730415
Jeho velky clanky o velkym ceskym uspechu za minimum resourcu hlasal uz v roce 2011.
Vyvoj Skyrimu trval necely 4 roky. V roce 2008 vysel Fallout 3, v roce 2011 Skyrim. -
s p.Vávrou jsem dělal 5-6let zpátky rozhovor o Mafii2, a už tehdy jsem z něj měl pocit, že si vezme jen tolik co zvládne.
V této hře očekávám stejné, a hlavní plus je, že mu do toho nikdo nekecá, takže hra bude mít přesně to co on chce (ano narážím na 2K vedení s dílem MAFIA2).
I kdyby se to protáhlo do roku 2018 a grafika už byla průměrná - i klidně zastaralá, tak o co jde. Nejlepší hra roku 2015-2016, ani jedna neměla tu nejlepší grafiku, ten nejlepší příběh.
Před 3roky byl ohlášen Zaklínač 3, který mám jako TOPku, ale když jsem viděl včera datadisk Krev a Víno(Vodku), tak se mi to vážně nelíbilo. A to přoznávám, že jsem tuto hru projel každý metr a každý úkol.
Fandím Válečnému koni a věřím, že to bude krásná vizitka do světa, že i my stále umíme dělat hry -
Zaklínač který vyšel loni měl být konkurent pro hru, která měla vyjít koncem roku 2016? Vy jste z toho Zaklínače všichni totálně zmagořeli, ne?
-
To bude hra jakou svět neviděl!
(https://www.youtube.com/watch?v=yfvEUanfb1U) -
Ne, takhle to opravdu nefunguje.
-
5 rokov na vyvoj takejto hry je akurat. Ten rok 2017 nieje nic tragicke a ak to bude mat naozaj slusny rozsah tak je to ok. Vyhnu sa aj konkurencii zo strany Zaklinaca. Vyvoj Skyrimu trval 5 rokov a to este Bethesda dost recykluje a ma skusenosti so zanrom. Co moze byt skor problem je technologia. Predsa len Cryengine 3 je uz trochu postarsi a buduci rok tu budu uz zabehnute nove GPU ako aj hry pouzivajuce nove API (DX12,Vulcan) a uvidime co predvedu. Nemyslim si ze Kingdom bude vyzerat vylozene hnusne, ale kedze sa orientuje aj na zapadny trh, slabsia grafika moze ubrat body.
-
Super ...hornici uz otviraji sampanske.
-
Takže už třetí rok bude Warhorse retweetovat články, které je zařazují do top očekavaných RPG roku :)
-
To se dalo čekat. 2017 navíc také není reálný termín. Bude to průšvih.
-
Kde by byl dneska Vávra kdyby nebylo Zdeňka Bakaly? To je jediná výhoda že Bakala má fakt hodně peněz takže Vávra může kutat to svoje veledílo do nekonečna.
-
Můj dojem: protože neskousnou Vrávovo megalomanství (což megaloman je). Ale myslím, že už vcelku vystřízlivěl.
-
Bakala to zacaluje
-
KC:D vyjde rok a den po vydani HL3.
-
Vždyť tohle není Gearbox, Bethesda či Remedy Entertaiment. Já jim věřím. Máš nějaký špatný dojmy z toho, jak to kde funguje. Já to vidím prosinec 2017. Kromě toho jsem na Kickstarter nedal ani vindru, takže pro mě předvedená platí. Jestli Vávrův projekt je jen hoax, tak to pak půjde mimo mě, a zbyde jen dojem.
-
Ještě je potřeba doladit vliv požitých potravin na stolici *2* Na druhou stranu, pokud mají na vývoj dost peněz, tak není kam spěchat.
-
Jsou to jediny dvě hry, který jsem kdy backnul, takže budu vítěz v každým případě... *1*
-
jsem to zpustil, chtel jsem preskocit zacatek, chvili to loadovalo, pak to spadlo
ok, na druhej pokus uz se to sice pretocilo, ale bylo to trhany, ze se to nedalo ani poslouchat, na vic pokusu jsem nemel nerf -
Jedině dobře. Beta je zatím jenom pro kochání se krajinou, mně osobně naprostá většina questů vůbec nešla splnit (NPC se se mnou odmítaly bavit) a k té bitvě jsem se vůbec nedostal. Ono teda vzhledem k tomu, že boj zatím nevypadá extra dobře asi ani není o co stát.
-
uzavíráme sázky, jestli vyjde dřív KC nebo SC? *1*
-
a propo, co star citizen? nemeli vydat uz tu squadron 42?