Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios potvrdili, že Kingdom Come: Deliverance vyjde až v roce 2017
25.5.2016 | Aleš Smutný
268 příspěvků
-
+ pise ze za naklady 50tisíc by dělal senior výjojář... lol, 50 firemní náklady = necelejch 25k čistýho pro toho vývojáře... tak to asi fakt ne.
-
Už loni, když měli termín 2016, jsem psal, že to letos nevyjde. Fakt mě vytáčí, když vývojáři nahodí termín, přitom je jasné, že to nestíhají. Kdyby radši oznámili termín a přičetli k tomu časovou rezervu. Ale to by se o té hře při každém odkladu nemluvilo... je to sviňárna.
-
naposled toho co kreslil tykadla, odsoudila ho manželka nějakýho ODSSáká.
pak eště brutálně odsoudili na rok jednoho, co ukrad 50 mega, dostal pekelnou pokutu, asi 10 mega.
pak janouška, co sfetovanej vožralej schválně srazil ženskou, ted se jej vězenská služba snaží dostat ven, abytam nemusel bejt ani ten rok.
pak Rátha, zeto, že si moc otvíral hubu, měl brutálních 15 milionů (třeba takovej vondra ukrad stovky mega na promopro a je absolutně v klííídečku).
Hele, u nás je slušná země jo, tak ocamcad po camcad, tady si poradky rozvracet nedáme! -
On žije v Švajcu a tam se nepářou s nikým a cizincema zvláště.
-
Ve středověku se na Kingdom Come, tedy druhý příchod Ježíše, čekalo každou chvíli a neustále se to datum oddalovalo (a vlastně oddaluje do dneška). Tak snad to nebude i případ hry :)
-
btw: o 1.2 mil spekulovali akorat fanousci na modarskym foru
-
je to jednoduše vývoj, není to vyjak se soustruhem nebo s pilou. cíle jsou vysoké, často tím pádem i vzdálené. v každém případě je v KC hodně prvků a mechanik, které nikdo před tím nezpracovával a nepodroboval vývoji. s tím bude kříž ještě dlouho. Nám hráčům se ten svět vývoje jeví jinak - jednoduše (dělaj to dlouho - jsou to kokoti, co na to nemaj). Jasně, hry jsou dnes spotřební zboží, ale probůh snad nikdo nečeká výrobní linku. Tam kde už výrobní linku máme viz CoD a ACreed, tak přesně tam každej brečí jak moc často se t ovydává a jak je to díky tomu špatný - ukvapenej vývoj. Pak je x fází mezi tím, ale furt je to boj, tak prosím držmě tomuto místnímu projektu palce. Jediné čeho se opravdu bojím je, že se jim EA - předčasný přístup zalíbil jako marketingová strategie. BTW - kolik her z EV se dokončuje a pro kolik je to výhodný model? To je přeci naprosto propastný rozdíl. Pokud to vezme Vávrův tým takto, tak budu velmi zklamán. Držím palce, aby to bylo jinak a vývoj šel rovnou, byť dlouhou cestou...
-
A to je důvod k nenávisti a prvoplánovému hatovaní autora a produktu, který tě nic ještě nestál pokud si sám předem nepřispěl? Jestli jo tak to teda stačí fakt málo.
-
Naprosto jsem si to myslel, že vydání v letošním roce je nějak moc brzo a věřil jsem, že to bude buď nedodělané, nebo že se vydání posune... *5*
-
"A to nepočítám, že v té době za tu Enterprise verzi Cry Enginu mohli dát tak +/- 30 mega (v té době se to pohybovalo okolo 1,2M $ +/- )"
Ne, no. I Unreal 3 v ty dobe stal 99us a provize vcetne pristupu na jejich forum, source kodu a projektu se zdrojaky (napr. GoW3, Infinity Blade, Shadow Complex, Bulletstorm a dalsi). Nevim presne kolik stal Cryengine, ale 1.2 mil to fakt nebylo. *3* Pokud to za to nekdo dal, tak to zrejme nemel v hlave v poradku ;) Nove vznikle Undead Labs by takovou palku ani neutahlo. -
Kdy v ČR někdy zavřeli nějakého gaunera? *1*
-
No ty krávo, radši ani nechoď ven, ty vznášející katapulty uvidíš úplně všude.To bude nějaká fóbie.
-
Třeba si neni jistej, že to do roku 2017 přežije :D
-
No, pěkně koni, pěkně. Nejdřív ze hry vyhodíte fakany a teď hru odložíte o rok..
-
Jo, nad tím jsem taky přemýšlel... *8*
-
Ten rytíř na obrázku silně navozuje dojem, že mu chybí v ruce kopí (něco jako svatý Véna) . Z toho vyplývá, že by se hra měla určitě ještě dodělat : )
-
To za předpokladu že do tý doby nezavřou Bakalu
-
Take your time! Good Luck
-
Právě si Lukáš Macura mne ruce a tajně pod vousy s úsměvem lakonicky prohlašuje "Já jsem Vám to říkal...."
-
Obecne souhlasim az, ale to viz bych nechal...TW mam a spokojenost...