Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    (boze tato primitivna stranka ani obrazky sa sem nedaju prikladat spravte uz normalne forum o hrach kde je vsetko )

tu si kukni obrazky , mi chces povedat ze je to graficky prepracovane? vyzera to ako na low, tie textury a ten rukáv na prvom obrazku , to ze tam pacnu cryegnine neznamena ze je to hned graficky skvost, treba ten engine vedet aj spravit a doladit *3*
    http://www.sector.sk/novinka/79004/ceske-warhorse-studio-ohlasilo-kingdom-come-deliverance.htm
  • michaliuz18
    ban som este nedostal tak si tu budem pisat co chcem dieta moje krasne
    a ked tak odpovedaj k teme a ne k tomu co som napisal pred par dnami ,skodorostny typek:D btw co si myslis o hre ? paci sa ti? si z nej napichany len preto ze je ceskaa? nech ma chyb kolko chce nech vyzera ako chce staro ci novo hlavne ze je ceska hra a ja si kupim a podporim vyvojarov nech aj nabuduce spravia dalsiu zastaralu hru .ci ?
  • v podcastu tusim rikal, ze na multak se vysrali.
  • smejki
    "... Thy kingdom come ..."
    z čehož fráze "kingdom come" označuje věci budoucí, lepší (po božím súdu). Tedy nikoliv pouze království nebeské, nýbrž spíše to že přijde. Proto to v češtině nelze vyjádřit jinak než plným veršem téže motlidby. Možná snad "Přijď království", ale to mi zní gayně. Také kdyby kingdom come označovalo ultimátně jen a pouze království nebeské, asi by se hentý oný Scottův snímek nejmenoval Kingodm of Heaven, žejo.
  • kdyby se to odehrávalo v rozsahu 20 let, nezapékali by 1 letopočet do hlavního loga
  • Asharak
    omluva, nevěděl jsem že Thy je thy a né překlep :| teď vidím že to byla blbost *1*
  • ales.smutny
    No vida a ono se Království tvé běžně používá i v překladech, u profi teologů a to v oblasti názvů (viz třeba Ballardovo Království tvé, názvy některých diecezních organizací apod). Možná se zdá, že nefunguje, protože to opravdu zní divně, ale používá se.
  • Kdyby tam tohle bylo, tak bych si hru možná koupil. A ještě kdyby sis tam mohl třeba i podnikat apod.

Bitvy jsou všude. To už mě nebaví.
  • Cituji
    "Redakce to ma vicemene spatne, to jo, ale ani tvuj prispevek neni uplne presny. Biblicke kingdom come je trochu neco jineho nez kingdom of heaven nebo god (coz je skutecne kralovstvi nebeske). Abych to jeste vic zamotal, tak kdybych mel titul prelozit do cestiny, tak taky pouziju kralovstvi nebeske – jenze ne jako naprosto ekvivalentni preklad, ale jako ceskou variantu. Proste a jednoduse protoze ceske "prijd kralovstvi tve" (coz by byl 1:1 preklad) v cestine narozdil od anglictiny nefunguje."

Mě nešlo o překlad 1:1 ale prostě českou variantu,Otrocký Překlad Skutečně nefunguje.
  • adrenalin? *2*
  • Zato ty jsi zjevně profík... *7*
    Počkal bych, až ukážou něco víc, třeba jak se hýbou, jak vypadá brnění (ukázka v "Cry" videu vypadala zatraceně dobře), a pak bych teprve hodnotil, jestli to jsou amatéři nebo ne.
  • ales.smutny
    Matouš, 6:10 - Přijď království tvé. Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi.
    V AJ - Thy kingdom come, Thy will be done in earth, as it is in heaven.

V ekumenickém překladu najdeš království nebeské u Matouše 10:7 - Jděte a kažte, že se přiblížilo království nebeské.

King James AJ - And as ye go, preach, saying, The kingdom of heaven is at hand.

Takže pokud vycházíme z obou tradičních překladů, tak tu při přímé citaci záměna možná není, protože Království nebeské má ekvivalent v Kindgom of Heaven (i Mat 3:2, 4:17 etc). Ale možná vycházíš z nějakého nového překladu Bible, třeba jedenadvacítky, tu jsem nečetl.
  • Jasně. Chci hrát offline RPG, kde si koupím vlastní dům a žiju v něm, zametám ho, opravuju střechu... oh... wait.... Já asi raději ty bitvy, dík.
  • nemuze to byt spusobeno pomalym netem?
  • jen jestli nedelaji na nečem co bude ve výsledku neco jako offline warband nebo offline battlefield. proste "epicke" bitvy s desitkami botu. to v dnešní dobe masivnich online her bude pusobit ponekud zpatečnicky.
    singleplayer rpg musí zapusobit na hráče nečím jiným, treba pribehem nebo možnostmi co v ty hre delat (remesla, napríklad moznost koupit vlastni dum atd)
  • po hodně dlouhé době (od oznámení Mafia II) nějaká hra, na kterou se už nemůžu dočkat! *3*
  • Přijde mi to trochu úsměvný. Najede tam epická hudba, cryengine vypadá krasně a pak to vyvrcholí tak, že si ten kůň jen tak jakoby povyskočí... Plus jak kejvá hlavou ze strany na stranu taky vypadá něják podivně rychle. *4*
  • maji amaterske grafiky
  • MrSanta
    V té době ještě ne. Hrdina do oblasti vyrazí hledat legendárního koně - Pruse *1*
  • Nenapsal Anonym

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit