Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Combo breaker.
  • Ty vole, tady každý mele o teaseru, ale o nových obrázcích nic! Ty jsou podle mého až na stejný model košile na dvou lidech PERFEKTNÍ.
  • Reinkarnovaný Titus Software. Ne, tohle bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli...
  • Ale za sebou maji rok a pul *3*
  • Nn Eye of the Zizka.
  • Zrovna teaser na Skyrim je bozi. Kdyz si to protahnes vetsim roylisenim, uvidis nadherne vyrendrovanou scenu evokujici ozivly relief... Warhorse s tim fakt nic spolecneho nemaji *3*
  • No, ale někteří by si zasloužili dostat za uši po vzoru Sabriny Glevissig.
  • Black_Hand
    taky dobre :)). zkus tam najit lepsiho kandidata na jmeno pro deliverance.
  • Co si doba zada? Kde si to vzal? Abych tak rekl hlasem Marty Kubisove v hudbe Bobika Dylanu: joooo casy se meeeeniii.
  • XorxoxTalarius
    Ale jo ... neni to tak strasne, teaser ... nic vic nic min ... nevim proc tady z toho kazdej dela vedu
  • Když hra má vyjít až někdy v roce 2015 myslíte, že Warhorse bude na E3 ?
  • je to tady to samý jako když byl teaser na AC3 kterej nebyl moc povedenej a lidi hned držkovali ale pak úkázali cinematic a všem zase huba sklapla takže klid prosim má to před sebou min rok vývoje
  • ja z tama precetl vsecko a prevazne negativni to vubec nebylo
  • MrSanta
    Hehe. Mě se poved hned druhej: Erotic Zombie Paratroopers.
    S tím si užiju hodně legrace. Jdu 'programovat' *1*
  • Jestli sem to dobře pochopil, tak to se Vávrovi právě zrovna dvakrát nedaří.
  • Jojo kvalita hry se hodnoti podle kvality traileru a cool nazvu. Takze vsechny ty obsahem prumerne hry, ale s cool nazvem a CGI trailerem jsou lepsi !

Jak ja to vidim, ve Warhorse nemaji tolik casu aby delali super skvely teaser, myslimze spis delaji na tom aby hra vypadala co nejlip. Neukazovali snad ze hry plno jinych lepsich materialu? At uz na GDS, blogu, CryEngine showcase... A jak uz nekdo psal driv, vetsina firem ma CGI trailery externe. A vite proc jim verim? Protoze sem hral hry ktere udelali driv(myslim ti lidi co tam jsou, Mafia, Flashpoint..) a byly na mile daleko lepsi, nez plno her se super skvelym CGI trailerem.

Chtel bych vyvojarum poprat pevne nervy a hodne stesti, a at se dokazou povznest nad vsechny, kteri nevi ze jsou dulezitejsi veci:)
  • Kozy
    Tak ty už jsi to taky hrál, jo?
  • Ty vole, prepare for a different kind of RPG, Vávrovo ego chci. Na začátku videa se ti představí hranatá vrána a on tu hlásá tohle. Možná to bude different tím, jak směšný to bude. Kéž by mi zavřeli hubu a přišlo fakt něco pořádnýho.
  • souhlas. Jméno asi mělo upoutat ale na mě působí dost všedně. Mimochodem, už ted jsem ho zapoměl:)
  • To ovšem snad neznamená, že i kdyby to bylo teď naopak, tak to bude dobře... je třeba mít skvělé obě věci že :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší