Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
The Kingdom the Come the : the Deliverance, takhle je to lepší :P (jk s tím the to nezní špatně)
-
to je oproti teaseru jak nebe a dudy...
rikam porad,ze ta propagace je divna :-/ -
Což o to. Není možný si dělat iluze o tom, že někteří teď budou proti Warhorse nevytahovat revanšovský kartičky, ovšem zrovna u tohot případu, jestli obsah vyjde, avizovaný konkurent Skyrim si může klidně nechat svůj AAA údernej název, jak je libo. Osobně nějak nejsem fanouškem Vávrova referátu 100+, ale už vzhledem k tomu, co je Skyrim zač a pro mě už principu nezáživnej, tak tohle ho má šanci semlít na prach, i kdyby se to jmenovalo N*srat a kadibudky!
-
napsal anonym :D
-
RPG bez magie? No to bude nuda.
-
http://kingdomcomerpg.com/wp-content/themes/twentythirteendeliverance/images/Sequence_02_12.mp4 spíš o vypadá že vypustili blbou verzi traileru kdyz tady vypadá kun v poho
-
no, ale takova ta hra bude a je to prece strase HC cool.. snad i sandbox proste to co si my hraci prejeme ze ano :D
-
"Thy Kingdom Come: Deliverance"
Jediné slovíčko navíc a kolik to udělá. Alespoň pro mne. -
treba tohle je strasny
http://games.tiscali.cz/kingdom-come-deliverance-15478/galerie/244303 -
The Elder Scrolls:Skyrim <-> Kingdom Come: Deliverance.
I don't see a problem here...do you? Obloha je moc modra, trava moc zelena a kytky moc smrdej. -
Největší sranda je, že kdyby za tím nestál Vávra, tak by tady nejspíš nebyl jediný negativní koment. Ovšem spousta maločechů z něj má ohromný komplex a potřebuje si do něj kopnout, tak to aspoň dělají formou dementních anonymních komentů. *3* Já doufám, že se borci z Warhorse nenechají odradit, beztak většina místních trollů je jen jeden dmnt, který tu píše pod 50 nicky *3*
-
Podívejte se na skyrim teaser, je to CG render, který určitě nědělali vývojáři a jak oproti tomu špatně vypadá hra. Teaser WH je renderovaný přímo v enginu, takže tak jak to vypadá ve videu to pak bude přibližně stejně vypadat i ve hře, což se mi líbí víc, než udělat vymazlené video, kde bude všechno mega cool, ale ve hře už z toho nic tak vypadat nebude.
-
Za mě musím říct, že jsem tedy očekával trochu lepší představení hry široké veřejnosti. Kdybych nesledoval dění okolo Warhorse a nečetl Danův blog, tak mě teaser na Kingdom Come nechá totálně chladným.
Na druhou stranu teasery jsou vždycky o ho.ně, a pokud nejde o oznámení nějakého pokračování AAA série, nevidím v nich přílišný smysl. Jde o takovou mini-informaci, že časem přijdou další informace. Koho z hráčů to vlastně zajímá? Mě stejně spíš dostane, když vidím parádní trailer se záběry z hraní a dovím se, že hra vyjde třeba do měsíce (a předtím jsem o ní nic nevěděl)... -
Ano je to teaser. Ucelem teaseru je predstavit produkt ale i motivovat lidi k dalsimu cekani. Nehlede na to se nebavim o ucelu ale o provedeni ktere proste neni dobre. A precti si ten blog ty pokud ctes mezi radky je jasne ze maji problemy s vydavatelem coz znamena i s penezy.
-
Lol, ten kůň *1*
Hrozně se bojím, aby to nedopadlo jako Take on Helicopters nebo Carrier Command (tzn hype a tlačenka na games.cz, ale v reálu bída) -
Precti si jejich novy blog ;)
-
Ano a proto vlastne uz mame ctvrte pokracovani Operace Flashpoint a nejstahovanejsi mody do Mount & Blade jsou ty co to delaji realistictejsi :D
-
a to se mu myslím povedlo, od včerejší noci je tady v diskusi přes 300 příspěvků, pod článkem na Kotaku probíhá živá diskuse, píšou o něm světově uznávané herní plátky - jak jinak to nazvat než pozornost
-
Chivalry: Medieval warfare je krásný příklad, tady už z názvu čiší ta béčkovitost. A když děláš Skyrim killer, nemůžeš vzít název na lehkou váhu.
-
Taky si myslím, že by to bylo uvedeno už v teaseru. Je to zvláštní, přímo na stránlách mají uvedeno "We are a new independent game development studio" - to by asi nepsali, kdyby už měli někoho jistého. Zřejmě tedy ještě probíhají jednání, které když nedopadnou, přijde na řadu KS nebo něco podobného. Toť můj odhad.