Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    The Kingdom the Come the : the Deliverance, takhle je to lepší :P (jk s tím the to nezní špatně)
  • to je oproti teaseru jak nebe a dudy...
    rikam porad,ze ta propagace je divna :-/
  • Což o to. Není možný si dělat iluze o tom, že někteří teď budou proti Warhorse nevytahovat revanšovský kartičky, ovšem zrovna u tohot případu, jestli obsah vyjde, avizovaný konkurent Skyrim si může klidně nechat svůj AAA údernej název, jak je libo. Osobně nějak nejsem fanouškem Vávrova referátu 100+, ale už vzhledem k tomu, co je Skyrim zač a pro mě už principu nezáživnej, tak tohle ho má šanci semlít na prach, i kdyby se to jmenovalo N*srat a kadibudky!
  • napsal anonym :D
  • sipecka
    RPG bez magie? No to bude nuda.
  • prudislav
    http://kingdomcomerpg.com/wp-content/themes/twentythirteendeliverance/images/Sequence_02_12.mp4 spíš o vypadá že vypustili blbou verzi traileru kdyz tady vypadá kun v poho
  • no, ale takova ta hra bude a je to prece strase HC cool.. snad i sandbox proste to co si my hraci prejeme ze ano :D
  • "Thy Kingdom Come: Deliverance"

Jediné slovíčko navíc a kolik to udělá. Alespoň pro mne.
  • treba tohle je strasny
    http://games.tiscali.cz/kingdom-come-deliverance-15478/galerie/244303
  • The Elder Scrolls:Skyrim <-> Kingdom Come: Deliverance.
    I don't see a problem here...do you? Obloha je moc modra, trava moc zelena a kytky moc smrdej.
  • Největší sranda je, že kdyby za tím nestál Vávra, tak by tady nejspíš nebyl jediný negativní koment. Ovšem spousta maločechů z něj má ohromný komplex a potřebuje si do něj kopnout, tak to aspoň dělají formou dementních anonymních komentů. *3* Já doufám, že se borci z Warhorse nenechají odradit, beztak většina místních trollů je jen jeden dmnt, který tu píše pod 50 nicky *3*
  • Podívejte se na skyrim teaser, je to CG render, který určitě nědělali vývojáři a jak oproti tomu špatně vypadá hra. Teaser WH je renderovaný přímo v enginu, takže tak jak to vypadá ve videu to pak bude přibližně stejně vypadat i ve hře, což se mi líbí víc, než udělat vymazlené video, kde bude všechno mega cool, ale ve hře už z toho nic tak vypadat nebude.
  • firebug
    Za mě musím říct, že jsem tedy očekával trochu lepší představení hry široké veřejnosti. Kdybych nesledoval dění okolo Warhorse a nečetl Danův blog, tak mě teaser na Kingdom Come nechá totálně chladným.
    Na druhou stranu teasery jsou vždycky o ho.ně, a pokud nejde o oznámení nějakého pokračování AAA série, nevidím v nich přílišný smysl. Jde o takovou mini-informaci, že časem přijdou další informace. Koho z hráčů to vlastně zajímá? Mě stejně spíš dostane, když vidím parádní trailer se záběry z hraní a dovím se, že hra vyjde třeba do měsíce (a předtím jsem o ní nic nevěděl)...
  • Ano je to teaser. Ucelem teaseru je predstavit produkt ale i motivovat lidi k dalsimu cekani. Nehlede na to se nebavim o ucelu ale o provedeni ktere proste neni dobre. A precti si ten blog ty pokud ctes mezi radky je jasne ze maji problemy s vydavatelem coz znamena i s penezy.
  • Lol, ten kůň *1*
    Hrozně se bojím, aby to nedopadlo jako Take on Helicopters nebo Carrier Command (tzn hype a tlačenka na games.cz, ale v reálu bída)
  • Precti si jejich novy blog ;)
  • XorxoxTalarius
    Ano a proto vlastne uz mame ctvrte pokracovani Operace Flashpoint a nejstahovanejsi mody do Mount & Blade jsou ty co to delaji realistictejsi :D
  • a to se mu myslím povedlo, od včerejší noci je tady v diskusi přes 300 příspěvků, pod článkem na Kotaku probíhá živá diskuse, píšou o něm světově uznávané herní plátky - jak jinak to nazvat než pozornost
  • Chivalry: Medieval warfare je krásný příklad, tady už z názvu čiší ta béčkovitost. A když děláš Skyrim killer, nemůžeš vzít název na lehkou váhu.
  • Taky si myslím, že by to bylo uvedeno už v teaseru. Je to zvláštní, přímo na stránlách mají uvedeno "We are a new independent game development studio" - to by asi nepsali, kdyby už měli někoho jistého. Zřejmě tedy ještě probíhají jednání, které když nedopadnou, přijde na řadu KS nebo něco podobného. Toť můj odhad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit