Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelocz
    V druhym videu je hezkej detail, kteryho jsem si, kdyz to bylo aktualni, nevsiml – v souboji na mece je protivnik majznuty mecem do helmy a k mistu urazu zvedne ruku ;)
  • Ale i teaser se dá udělat tak, aby upoutal pozornost lidí.
  • To video neměli vůbec zveřejňovat, ta animace postavy je fakt příšerná, úplně nepřirozená.... Nevěřím tomu, že by výsledná hra byla o tolik jiná. Tak tohle si rozhodně nekoupím.
  • Asharak
    Je jedno jestli je to trailer nebo teaser, pro většinu to bude první video ze hry, které bude navíc uveřejňováno velkými portály, takže těch lidí bude celkem dost. No a první obrázek je přece důležitý a pokud dojem spíš zkazí, pak to není dobré ikdyby to měl být pre-alpha taser. Viz. diskuse u nedodělaných her se štítkem *alpha - věichni to berou jako skoro-hotový produkt *3*
  • Tak koukám na oficiální stránky http://kingdomcomerpg.com/ a v tý hlavičce se kůň hýbe opravdu nádherně. Nechápu, proč to tedy tak otřesně zpracovali v teaseru. Zbytečně si to kazí.
  • Takže jistá parodie na název již definitivně má znamenat ekonomickou kakastrofu pro celou hru? Ano, příteli, jestli takhle ochotně chce uvažovat a nahlížet na celou věc řada všeznalých blbců, potom je již teď Vávrova snaha odsouzena asi do potupné žumpy.

Já se divím, že Vávra hledal lidi. Stačil konkurz na stránkách, to by byl hned grafik, scénarista a ústřední rada pro názvy titulu.
  • vždyť ani nevíš co to je teaser, o hrách toho evidentně taky moc nevíš *1*
  • I kdyby na tom pracovali od devadesátých let. Koho to zajímá? Mě zajímá výsledná hra v době, kdy vyjde. A bude srovnávána s hrami poplatné té době. Což souvisí s tím, co jsem napsal.
  • Třeba King Done Cum - taková sranda variace která jistě pomůže prodat hru, viď Sherlocku
  • To byl take sarkasmus ;)
  • A hele, Sheldon nepoznal sarkasmus *14*
  • Osobně si myslím, že v tomhle projevujete až moc ubrečenosti. Nějaká evokující dvojtečka? Opravdu pánové? Na tom bude padat hra? Je to samozřejmě o vnímání, ale osobně musím říct, že ten název při opakování nezní vlastně špatně, kromě toho, že se v angličtině může dočkat různých sranda variací. Ostatně, Chivalry: Medieval warfare je takovým stejně tak ničím urážejícím příkladem, u kterého to bylo každýmu u p*dele. Tohle je totéž. Ničím počůravající a střízlivě jinou třádu hlásající záležitost, ale taky nic, co by mělo dojem potápět.
  • V teaseru mi nesedí ta hudba - klidně tam mohlo být něco klidného, protože se tam nic moc neděje, každopádně screeny jsou moc pěkné, líbí se mi realistická grafika. A napsat, že Witcher 2 vypadal líp může jen dmnt s šedým zákalem.
  • Asharak
    But, there's one they fear, in their tongue, he's Jan Zizka, husit-born! *Bla-bla-BLA!* wa-pa-pa, pa pa-pá...
  • Heh dobry na pul plynu delaji rok a pul hru ;) Ty jsi fakt pobavil. By me zajimalo kdy teda to rozjedou na plno :D
  • Tenhle teaser je to same, jako by vydali tiskovou zpravu, ve ktere by byly nasekane pravopisne chyby...proste amatersky a neprofesionalne provedene. Takovymhle zpusobem tezko nekoho presvedci, ze hra bude udelana lepe.
  • Uvidime ;)
  • Kozy
    Navíc je to stokrát lepší než třeba teaser na Bannerlord, což by mohla být konkurence.
  • název mne zklamal jak nikdy, vždyť to vůbec nezní úderně áčkově, spíš mi to evokuje název pro pokračování nebo datadisk, kvůli té dvojtečce
  • a tu sa mylis. pretoze ked je to len oznamenie ako pises tak mohli spravit stylovy teaser len o texte a par efektoch s dobrym dabingom a hodiacov sa hudbou + obrazky na ilustraciu, namiesto toho sa snazili o nieco na co nemaju a dopadlo to zle a hraci to vidia. ak takyto styl pristupu a rozhodovania vladne pre cely projekt tak to nevidim ruzovo. je to pre mna dost sklamanie lebo ocakavania boli vysoke. na druhej strane grafika v hre je pekna ale znova doplaca na to ze kopiruje realitu a nevylepsuje ju. preto to v tej hre vyzera prazdne a nudne. zachranit to moze len super dej. takze drzim palce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit