Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
Zrovna ten Skyrim ma kolik class-u?
Kolik jich ma Zaklinac?
Od "different kind of RPG" rozhodne necekam miliontou variaci na system class-u a sbirani zkusenostnich bodu... *6* -
Ten teaser prý dělal Jan Tománek, režisér filmů Kozí příběh a Kozí příběh se sýrem
-
asi by se to dalo jednoduse zkratit,ze hra byla konecne oznamena...
kazdopadne to mohli kluci zvladnout lepe...ale cesi i co se filmu tyce,neumi svuj produkt "prodat"...a je to skoda,protoze dana hra muze byt opravdu skvela...
tahle sebepropagace chybi a i kdyz je to teaser,tak to mohlo byt udelano mnohem lepe...
ale uvidi se,ono to o nicem nic nevypovida (az na tu zrychlenou animaci kone a klisoidni postaveni na zadni...sakra OPRAVDU!!! :-D ) -
Teď vážně, možná by se toho mohl chytit Atlus. To by do jejich portfolia celkem zapadlo. I když tohle je na ně možná až moc abiciózní
-
možná, že by EA ? :D
-
Stop magii. O tu nikdo nestojí. Stop střílení... Nejlepší mise v Mafii, byly ty kde se nestřílelo... Myslím, že Mafii 2 uškodilo nejvíc to, že na to byli všichni moc natěšení. K první Mafii jsem přišel jak slepý k houslím a pro mě je to stále nejlepší a nejpropracovanější hra světa.
-
skoda, vyhrat tu loterii v americe, tak jsem jim jednu miliardu prihodil
-
To napsal Dan sam aby se tu rozjel flame :P
-
čichám číchám čecháčkovské buranství a závist kdy se cizí úspěch neodpouští, nedej bože abychom ho někomu přáli
-
Odmítám si myslet, že by hráči už byli tak zdegenerovaní a hloupí, že by nedokázali hrát nic jinýho než fantasy s kouzly, orky a monstry a zombíky. Do takového úpadku a hnoje jsme ještě neklesli. A díky právě takovým hrám pevně doufám, že nikdy neklesneme.
-
OUYA! *1*
-
Kdyby ho měli, už v tom teaseru má logo. Takže tipuju Kickstarter nebo delší spolupráci s panem Bakalou :)
-
pro připomenutí - předešlý ukázky :
http://www.youtube.com/watch?v=gwnSo9bcIyA
http://www.youtube.com/watch?v=hpJCYkMFFmo -
Hussite Creed: Degenerations
-
Nintendo
-
Komenty v kotaku jsou Ftipné.... Berou to tam jako simulátor
-
Tak jak jsem očekával, žádné orgie se konat nebudou pač to bude takový malý propadák a trailer už to jasně naznačuje. Také v tom furt totálně postrádám ten next-GEN asi jsem zaspal dobu, ale už i Withcher2 měl pěknější grafiku a to na starou generaci konzolí hahaha.
Jak je vidět tak Dan se za tu dobu opravdu nic nenaučil a chyby které dělal v minulosti dělá neustále dál, tohle by se dalo dobře přirovnat k jednomu questu v Mafii, kde měl hráč za úkol nosit bedny a nakládat je - jelikož Dan má takovéhle věci rád, tak v MII už ste jich neměli nosit jen 5 ale rovnou 30, naštěstí byl za včasu vyhozen jinak by to celé dopadlo mnohem mnohem hůře.
Mno a to co tady vzniká si každý může udělat obrázek sám za sebe, historické RPG bez monster, magie a orků no není to k popukání - tuším to si můžu rovnou zahrát Mount and Blade a nemusím čekat další 3 roky.
Mno všem co se to tam snaží patlat pod vedením Hlenboye držím palce a pevné nervy, protože s ním to musí opravdu stát za to, když je to ten největší herní guru v CZ a neustále nás o tom přesvědčuje! -
Ten AC 1 mel rozpocet $20Mega (http://vgsales.wikia.com/wiki/Most_expensive_video_games) a kvalitni lidi z celeho sveta. Ve WH je jen zlomek lidi a maji toho na praci vyrazne vic, nez se mazlit s kazdym detailem.
-
The Zizka : Assassins of the magic
-
Doufám, že tam bude coop mod... ten je lepší než MMO :). A chtělo by to, aby se tam nabývali i nemovitosti. Ne jako v klasických RPG, že získáváte jen movité věci.