Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
Přesně jak píše anonym nade mnou. Přesnější překlad RPG by byl "hra na role" - prostě hrajeme si, že jsme někdo jiný (rytíř, loupežník atd.). Je to jako role v divadle. O hrdinství vůbec nejde.
-
Sam si fail
-
Trailer mi přijde takový "neslaný nemastný", ale řekl bych že to je tím, že finance vynakládají spíše na hru samotnou než na nějaké drahé trailery. Ten obrázek s jedenapůlručáky skutečně jakoby vypadl z německého Fechtbuch, jsem zvědavý zda je to jen naaranžovaný obrázek nebo to tak bude skutečně i ve hře, a taky zda bude podobně realisticky vypadat souboj s typicky husitskými zbraněmi: sudlicí a okovaným cepem, zvláště zda bude možno sudlicí stahovat jezdce ze sedla.
-
někteří to opravdu nerozlišují
-
No snad by mohl být, aby byly vidět ty reálné pohyby. *4* Ale asi je brzo se na tohle ptát.
-
Ale jo, těším se a držím palce dál.. *5*
Počkám si na další informace, do té doby nehodlám soudit.....
Co mne ale osobně trochu vadí, že Fight cluby tu často rozebírají hry, o nichž jsme se právě něco málo dozvěděli (zmínka, teaser), takže následná debata je často jen o domněnkách a odhadech či konstatování faktu, že toho zatím moc nevíme. Doufám, že dnes s Danem Vávrou to bude trochu jinak. -
no ono kotaku je v podstatě "TV Nova" videoherních webů :-D
-
a to je dobre
-
on fakt nikdo nechápe rozdíl mezi teaserem a trailerem :-D
-
Ne, ale bude podobojí.
-
problem je v tom, ze to je kotaku. kotaku je mizerne po vsech strankach. budou me zajimat spis reakce na takovem RPS, polygonu, destructoidu atp.
-
Jo jeste dodam ze u prvniho videa z ty predvadecky cryengine z toho byli v zahranici celkem poteseni a az po tomhle clanku se na to svrhla negativa (kotaku)... proste asi je fakt ze cekaly neco jako lepsi skyrim mozna witchera...
-
Pohled ze třetí osoby nebude?! *13*
-
Aha.... *1* *1* *1* *1* *1*
-
Proto jsem tam dal do závorky, že pro amíky třeba ne. Akorát mě se to takhle nezdá dostatečně kulervoucí název jak by mělo, z hlediska jak to zní. Významově to beru.
-
jo taky jsem cetl komenty na kotaku a vypada to na dost negativni smrst komentu, nadruhou stranu ja taky nechapu tu silenou posedlost ceskych vyvojaru delat realny hry. Podobne dopadla ARMA v zahranicnich diskuzich, nejdriv hromadu nadeji ze by to mohlo bejt takovy realistictejsi battlefield a nakonec kdyz vysla recenze a vic videi z gameplay tak to zapadni obecenstvo odsoudilo jako nudnou hru a ztratily zajem....
tady je videt ze tu potencial na nejakou hru mezi realitou a arkadou je a mohla by vydelat ve svete hodne penez ale nasi cesti vyvojarsti guru ne a ne se od tech "simulatoru reality" odprostit. -
No je to tady. Přesně tohle jsem čekal pan Dan Vávra měl vždy hubu plnejch keců jak všichni všechno dělají špatně a, že on bere vše trochu jinak, tak zatím podle traileru nic moc... Samozřejmě, že bych byl rád jako čech aby "naše" RPG rozsekalo skyrim,Witcher.... atd... Danovi jsem podle jeho slov dost věřil docela zatím jsem dost na pochybách. (Nicméně může klidně za to i vocas co neumí dělat trailery a pak to takhle vypada.) *13*
-
Nevím jak ty, ale být tím vojákem v teaseru, tak taky postavím koně na zadní nad takovou horou mrtvol. Je to logický vývoj celé situace. *1*
-
Není to krkolomný a složitý. Jsou to klíčová slova Otčenáše (Lord's Prayer). To znají skoro všichni rodilí mluvčí a navíc to zřejmě dobře vystihuje, o čem hra bude.
-
ale ta animace toho kone je hodne divna, to i ten prehistoricky assassin creed 1 mel lepsi