Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
To neni o fňukání, to je o vysokých nárocích na hru, na které nám záleží, aby byla dobrá, aby se povedla.
-
Já vlastně hrál Mount&Blade... To je vlastně zčásti taky rpg. Co se týče počítače, tak to jsme na tom stejně.
-
MM,,,je uz za zenitem,,chce to něco nového ale ten soubojovej systém bych z MM rozhodne uvital,,,kdyby ty souboje byly tak jako ve war of roses taky bych se nezlobil:c)))
-
Publikum v diskuzich neni veskery publikum... A nejhlasitesi byvaji unudeni oslove se vsim tim svym vecne nespokojenym hejtovanim. To se neda brat vazne .) A Dan Vavra snad porad plije na velky vydavatele a zpusoby jakym se u nich hry delaji (vcetne rozpoctovy a "kdy je hra uspesna" politiky), s cimz souhlasim a prekpokladam, ze sam se tomuhle bude snazit vyvarovat. Vice srdcarstvi, min prumyslovani.
-
Jsem snad jedinej komu se ten teaser líbí? *13* Pro mě jako fanouška Warband (a budoucího Bannerlord) je tento teaser až moc luxusní.... Podívejte se na teaser Bannerlord to nám fanouškům muselo vystačit celý rok bez jediného infa. Jste rozmazlení fňukalové. *1* *1* *1*
-
Jasně podle toho příkladu questu ve hře o kterém říkal, že to néni quest ze hry...
-
jakoze hra s mecem a nejde tam kouzlit a to jim jako vadi? lol to jsou idioti
-
Doufám, že dneska plno lidí neopomene zaplnit meleme-room u FC a nabombarduje dotazy. Věřím tomu, že ten název není pro vysíracího vlčáka. A nebo možná je, ale o tom může povykládat až čelo Warhorse, že jo.
-
Souhlasím, kolego.
-
To netusim, zkousel jsem Chivalry nebo jak se to jmenuje, coz ale neni RPG a to se mi skubalo jako blazen (moje PC je notas, byt velmi vykonej), takze to jsem si osobne neosahal – ale videa me nalakaly. Nic jinyho me nenapada.
-
presne tak, dvojtecka za necim je zvykem davat v datadiskach a dalsich dilech, ne v tom 1. proste krkolomnost a nesikovnost, to je tak tezke prijit z jednodusim nazvem co bude mit i nakej "šmrnc" ?
Hej hej čéče videl si tu novou hru ? to Deliverelrkjelka oné ? Jo mylsis ten Kingnom ? No asi tak nejak. *13* -
diky za info ale ja nestiham prenos,prace blba.doufam ze zaznam nahodi brzo!!!!
-
Videjko mohlo bejt líp udělaný teda a nějak se mi uplně nepozdává název hry. Přijde mi to takový krkolomný (pro amíky třeba ne, co já vim) a zbytečně složitý na jedinou hru. Jakoby to byla nějaká obsáhlá série desítek her, ale to neni. Název spíš jak z nějaký budget strategie. Hra bude určitě bomba, ale zatim prezentace nic moc.
-
Protestující masy jako dobré znamení, to vysvětli vydavateli, ten to možná uvidí maličko jinak *1*
-
Má ji přece sčesanou na druhou stranu! :D
Mě se taky teaser líbí a jsem zvědavej na výsledek. Já snad ještě žádný rpg bez fantastickýho námětu vůbec nehrál... Jsou vůbec nějaký takový, třeba starší kousky? -
čítam zahraničné komenty a negatívne reakcie na príklon k realizmu som očakával a nevadí mi, že masy protestujú, to je skôr dobrý znak, to čomu nechápem je ako môže mať niekto výhrady ku grafike a že to nevyzerá nextgen a že witcher 2 je krajší a podobné voloviny ... to je pre mňa jednoducho záhadou.
Inak keď som pozeral teaser tak som sa na konci modlil aby sa kôň nezdvyhol na zadné, v duchu som si hovoril "prosím, nie" žial on to urobil a nasledoval očakávaný animačný pr*ser. Ale videl som 100x horšie teasery ktoré vpodstate neukážu nič. Tento teaser naznačil aspoň čosi. Som zvedavý na Vávru podcaste *4* -
Je jasne, ze aj Dan ako mnoho vyvojarov je zavysly od publishera, a ked publisher povie, vypustime takyto teaser, musi posobit bombasticky a cool tak co vyvojarom ine zostava ked je ten publisher ich chlebodarca?
Mne sa ten teaser celkom paci, ako teaser je to dostacujuce, nato ako bude hra skutocne vyzerat si este nejaku dobu zial pockame. -
Nepadnul tam zadnej barak takze nuda.
Nakou chajdicku jak se bordi po dopadu kamene z toho katapultu v zádu aspon mohli prihodit. Nebo ten hrad jak tam slibuji.
Ani slovo o husitech takze dalsi fail.
Skareda a neprirozena animace kone... dalsi fail.
Nazev dalsi fail... Uplne divna hudba nekorespondujici s obsahem...
Ale notak... Takhle se hra nepredstavuje. -
Pěkný shitstorm na Kotaku. Jako že středověk bez magie fuuuuj, simulátory nehraju, realita je na prd, nuda... Pak se snažte o něco originálního... nasrat, Call of Duty a je to *4*
Ten teaser opravdu není nic moc, ale vzal to čert... některé ty reakce jsou opravdu hysterické. -
Poprvé co vidím, hned na obrázku, že slovo realistické asi bdue třeba brát vážně. Postoj je šermířský i držení těla a řežou se jeden a půl ručním mečem. Dokonce ho i správně drží za hrušku meče. Dokonce i pohyb po dokončení býka je celkem správný. Klasická německá škola meče.
Tak uvidíme co z toho vypadne.