Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z fleku by to mohl být zapomenutý trailer na Stronghold 3, vypadá to stejně blbě *1*
  • Já sem naopak celkem rád že neukázali zatím nic, nemám rád když vím co od hry čekat. Příklad: když v CoD přesně víte že ty nejkrásnější okamžiky jste viděli všechny ve dvou trailerech, podle mě se tím ničí ten požitek :)
    btw je fajn jak tu zas všichni hejtují :D :D Já říkám do toho Warhorse ukažte těm trollům pěknou hru až při vydání :)
  • Bohužel, vzhledem k tomu, že teaser je vlastně jediné pořádné oficiálná video, má tu hru asi i oznamovat těm, co o ní ještě nevědí a navíc má prezentovat nový název, řekl bych, že jeho dopad na hráčskou veřejnost by měl být silný. Navíc pokud to beru podle slova "tease", měl bych si v nejlepším případě sednout na zadek, nebo si alespň říct, páni, na tohle se těším. Ale zůstal jsem rozpačitý. Jak říkáš, teaser je slabý, ale to je tak všechno. No ale pokud je tohle všechno to všechno (jéžiši), co je oficiálně venku se jménem hry, tak to alespoň pro mě účel úplně nanaplnilo. Obrázky, fajn, ale prostě jsem čekal trochu víc. Já mám s vývojem her nějaké drobné zkušenosti, ale ke své ostudě musím říct, že už ani nemám dost víry, abych si mohl říct to, co ty - věřím ve hru. Já jen doufám, že to nakonec prda bude. Byl bych rád.
  • prudislav
    mě se libí jak ze hry samotný ještě neukázali nic a všichni trotlové už ví všechno jak to dopadne, zahraniční reakce z kotaku jsou stylu "neni magie je to naprd"
  • Moc pěkné. Jsem zvědavý na rozhovor s Danem. Držím palce.
  • michelangelocz
    Zachody tam mozna jsou, ale ten kun nema hrivu! :) – Ba ne, jako teaser dobry a obrazky zatim taky oku lahodi (Prijd kralovstvi tve v tomhle neni zrovna nepodobny druhymu Zaklinaci). A na papire i herni obsah zni vyborne. Tak snad to klapne a vyvojarskemu tymu preju hodne... vseho co je potreba, aby se hra vyvedla!
  • MickeyMutant
    King Dong: Cum Delivery
  • To by bylo, aby se z toho teaseru neudělala hodinová ukázka hry. Někteří na tom tak srdceryvně pracují, že by byla škoda jim to kazit.
  • a ted si predstav, zejsou dokonce rpg, kde mas predvoleny postavy i s povolanim, panecku *5*

a pritom minimalne jedno z nich patri do zlatyho fondu rpg -> betrayal at krondor
  • Takže žádná doba husitská, ale předhusitská (i když se k husitům možná dostaneme). Takže si možná opravdu zahrajeme za Žižku :) No název nic moc o to co ukázali také, ale uvidíme, protože toho zase až tolik neukázali. Já jsem rád, že ta hra už aspoň má jméno, i když mohlo být lepší.
  • zdenek.sipek
    bude to mít kraví level?
  • spoock
    tak co mohli čekat, když teaser je neosobitý, nudný, lidi když si z toho neukáknou, tak hejtujou a přitom ze hry nikdo neviděl nic
  • spoock
    teaser je slabý, ale to je tak všechno, víc věřím ve hru, než v teaser, všechny teasery co jsem kdy viděl stály za starou belu, leda že by jste do toho narvali milion waw momentů, ale to od téhle hry nečekám, čekám výlet do 15.stol.
  • Jediný neschopný člověk v týmu je Dan Vávra
  • MrSanta
    Na teaser docela dlouhé *1*.
    Jsem zvědav na trailer s ingame záběry. Přece jen vyrenderované bojiště toho moc neřekne. A taky na další informace. Pořád si nějako nedokážu představit jak ta hra bude fungovat. Jestli to bude brutál realistické, tak to bude souboj bum plác a hrdina tuhej.
    Grafika dle obrázků velmi dobrá. Potěšily slepičky a v dáli stojící postavička na tom screenu souboje. Chlapík na screenu se služkou (?) má nějak zdeformovaný krk. Předpokládám, že model nejen této postavy bude ještě vylepšen.
  • Hm, mě se to z toho co vypustili nelíbí; žádná osobitost z toho nekouká. Nebýt těch titulků, klidně řeknu, že ta animace je intro z nějaký středověký strategie nebo tak něco.
    A rádoby realistický hry stárnou nejrychleji.
    Ale tak uvidíme co bude dál.
  • Paul_cz
    Není to příběhová hra, takže třeba mě moc neláká. Za to tohle nebo Witcher 3 = bomba.
  • Thorleif_cz
    Jak jsem tak proběhl diskusi, tak bude mít Dan nejspíš dneska o čem mluvit...:D
    Jinak Aleši, já bych řekl, že jsou to jedeapůlruční meče. Dvouruční meče nebyly mimo turnajová klání používány k soubojům jeden na jednoho, byly určený k rozehnání šiků kopiníků.
    Navíc je vidět, že pán nalevo drží druhou rukou meč jen za hlavici a když zabrousíš na detail k rukám pána napravo uvidíš jasně, že meč nemá rukojeť pro dvě ruce, má klasickou dlouhou hlavici. Obě drobnosti říkají jasně, že jde o jedeapůlky.
  • Mount & blade dost z toho splňuje.
  • A co taky, jen jedna hlavní dějová linka a uzavřený koridor? Bude to méně RPG? Stačí přece když si budu moci vyměnit barvu svého plastě a naklikat body do vlastností postavy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit