Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    1C Company, City Interactive,
  • Alespoň se ti analfabeti odjinud trochu dozví, co tady bylo za útvary mimo pandalov a nějakou drakovu lhotku bez hajzlů. Když mi můžeme padat na řiť z těch jejich přepálených tématicky řešených pseudo chujovin (kam by sice mohl teoreticky spadat i Witcher, ale ten je od sousedů a navíc v tomhle případě tak trochu odlišně a kydání si nezasluhující vyznívající věc), tak jim nemusí dělat problémy to údajný "husitský" téma, když bude tedy hra skutečně svým konceptem jinak prvotřídní. Možná, že i ten teaser je záměrnou zálěžitostí, která, vedle naznačených možných finančních limitů na otevírání dršek, se nese ve skromném, ale jasně syrovém duchu historicky a logicky řešené připravované hry, která chce zkombinovat v RPG to nejlepší a udělat to konečně mimo některými viděnými standard. Kdo ví. Jestli konečný produkt splní to, co se proklamuje, nějaká zdejší nechopnost umět zdělat lidi teaserem by každýmu normálně uvažujícímu hráči a kritikovi měla být u zádele.

Člověk nemůže očekávat velký ohlas už z principu, ale to, co někteří lidi, iv zahraničí, vytahují za svoje vejplody na slibně vypadající projekt, protože oni přece znají všechno nejlíp a udělali by to nejlíp, je až zarážejicí. Doufám, že WH se obrní a stejně tak případný donátor, protože aby to skončilo na subjektivních kydách některých chujů, to by se mohl celý průmysl kolem her a jeho produkce rovnou jít vycpat.
  • to je sice pekne, ale tohle nema byt banda zelenacu, ale lidi co delaji AAA hru za desitky (stovky) milionu a tohle je jejich vizitka...tu animaci kone bych spichl v nejake Maye lip i ja
  • Jsem asi nejvíc zvědavej na toho publishera, koho tipujete?
  • nekdo to treba nerozlisuje, ale to nemeni nic na tom, ze kdyz jsou videt blbosti uz v teaseru tak co prijde potom? :D
  • chudak kun.. v tom epileptickem zachvatu trha hlavou fakt megarychle.. no co jsou to Bakalovi penize ne? :D
  • The Hussite Scrolls: Tabor
  • toto zachránia už len pridanie armády husitských zombie...
  • Keyz
    Spíš mimo Evropu když tak. Střední Evropa. To je taky pojem. západ a východ rozdělen půlce nestačil, tak si dali střed a hranice východu a západu posunuli. Navíc to není pouze téma jedné země.
  • Zizka the Beholder :)
  • čobolius18: "ale vlastne na co sa tu bavim s detmi povedal som si co som chcel, dajte mi ban a kez by raz tato stranka skrachovala :D najhorsia stranka na hry kde su len same hejtujuce a placuce deticky a kde hodnotenia hier stoja za velke H"
  • Mělo se to spíš jmenovat Tabor: The City of Lost Heaven.
  • ucho
    možná proto, že to není trailer. jako teaser je to v poho.
  • Já bych hlavně řekl, že je to tím, že ten teaser dělali sami... Normální studia si na to najímají firmy a s trailerem nemají prakticky nic společného.
  • Kein
    No ale já se třaba rád koukám na geroje a kochám se. nevím jestli to je úplně správný přístup. Jinak trailer nicmoc.
  • Mart9
    Reálné pohyby uvidíš na protivníkovi.
  • To jmeno je podle me fakt ulet (nebo spis zmatene zklamani) a nejsme v tom nazoru tady v diskusi sami.

"Terrible re-naming! 'Warhorse' wasn't any good title either, but the new one is worse."
    http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=22724

"Is that name a joke?"
    "Am I the only one to be tired of these sorts of titles?"
    "Thats trailer was just... mind numbing generic, the setup, the music, the heroic phrases, fuck it, the title of the game says it all."
    "Skyrim-killer? LOL, no, not with such a shitty name."
    http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/warhorses-rpg-unveiled-as-kingdom-come-deliverance.88569/
  • martin.mares.984
    At je to sebelepsi hra nebo film, tak se opet potrdilo, ze Cesi proste neumi udelat efektni a poutavy trailer, teaser... Stejne jsem zvedavy jak se to povede, ale nevim nevim jak se bude to "Husitske" tema z komercniho hlediska prodavat mimo stredni Evropu.
  • To je problém některých vývojářů ne hráčů. Většina lidí prostě nechce realismus a realistické hry. Proč hrajeme hry? Protože utíkáme od reality, ta není zábavná. Málokoho baví hodinu se plazit lesem, chytnout jednu kulku do hlavy a nazdar.
  • Ten pán vpravo si seká přes tělo, takže úplně geniální to zase není - ale ve srovnání s většinou her stále poměrně luxusní!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit