Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • animace soubojů, resp. navazování pohybů (blendování) je na úrovni hry Die by the Sword, bez přehánění
    • zapojit blendspace v cryenginu by nemelo trvat dlouho. I kdyby to dnes nemeli, zvladnout to do vydani by meli s prehledem. Stejne tak i blendovani fyz. animaci.
    • jj, zatím je to bída, ale věřím, že to zlepší. postavy momentálně působí hodně roboticky ve všech situacích.
    • Jj je to humus...
      • Paulcz
        Bude zázrak jestli se jim podaří zlepšit přechody z jednotlivých stavů (útok, nic nedělání, obrana..). Je to hrozně nepřirozený, což je škoda. Nejlépe působí pohybová fyzika z GTA IV kde to je plně matematický model, ale k tomu je údajně špatný přístup, resp. to je asi dost drahý.
        • test
        • zazrak ani ne. Spis trochu poctive prace.
        • Euphoria prý totiž neprodává produkt, ale kompletní řešení na míru i s konzultanty. Je to prý drahé jako prase.
  • Pořád tam je hodně placeholderů. Animace, dabing, charaktery, prostě to pořád má k finálnímu produktu daleko. Hmm, tak aby to vůbec někdy bylo hotový.
    • Promiňte mou skepsi, ale vážně si nemyslím, že hra vyjde ještěletos.
      • ja ocekavam nejdriv polovina roku 2018
  • Já se jen těším, až se na Vávrovu hru po vydání snese kritika a on, který v životě nepochválil hru, jen vše kritizuje, se bude vztekat jako děcko.

Nic proti té hře, já jí fandím, ale kritika přijde i kdyby byla sebelepší.
    • Prvně řeš co kritizoval a proč.
      Napsal jsi to jako kdyby řekl: Hra A je španá protože proto a konec. Pak by to byl *****.

Co si pamatuji, tak vždy měl argumenty z hlediska jeho pozice a to je sakra rozdíl. Pak to je normální kritika k věci.
      • Ty jeho argumenty by proti prumernemu vyvojari v diskuzi neobstaly. Jeho vyhoda je v tom, ze pise jen monology. Zatim nejvic mne bavi jeho argumenty "jedna pani povidala" (neboli "mam znameho")...
        • Paulcz
          Ale tvé argumenty typu "by proti prumernemu vyvojari v diskuzi neobstaly" zaručeně obstojí, že? :)
          • Nebylo by lepsi se tu do toho nezapletat a pet chvalu na Vavru zase nekde na polygonu nebo nekde?

Mej fajn vecer ;)
    • Doorkickers. Hra která je důkazem toho že se pleteš. Bež šířit hate někam jinam skřete.
      • Neni duvod utikat z Mordoru!
    • Magister_Peditum
      Jak nikdy nepochválil hru? Zaklínač se mu líbil.
    • To asi jen v cechach. Za hranicema ho sotva znaji
  • Zcela vážně, Vávrovi fandím, i když ty jeho výkřiky mě začínají čím dál více unavovat, ale tohle není beta, tohle je alpha, beta by měla být blízko finální hře a opravovat jenom chyby, tohle je aplha s naprosto hloupým combatem, kdy postavy stojí a nic nedělají. Tohle vydání mělo být nazváno jen další alphou, jelikož tímhle na jeho hlavu půjde zbytečně moc hejtu.
  • Už se těším na tu angličtiu husitů, která bude slyšet široko daleko po rozlehlých českých hájích. A pro ty, co tu tvrdí, že nejsem negramoti a stačí nám české titulky- už slyším američany, kdyby GTA V nevyšla v angličtitě, jak říkají "no anglicky číst umíme, dabing nepotřebujem, nejsme žádní negramoti".
    Tady jde předevčím o hrdost a ne o lenost si něco přečíst.
    • Blue.Shark
      Ano, jistě je pro výdělek (což je vždy hlavní záměr při tvorbě jakéhokoliv zboží) naprosto nejvýhodnější ukázat prostředníček v podobě cizojazyčné hry největšímu hernímu trhu, tedy USA. Zamysli se znovu.
      • Mě je jasný, že jde hlavně o peníze a to je na tom to smutný. Já osobně si počkám na češtinu, i když to nebude hned.
        • Blue.Shark
          Ber to tak, že pokud by hry nevznikaly za účelem výdělku, čekal bys na ně mnohem déle a zároveň by se téměř nikam neposouvaly - kdo by jen tak pro radost dělal ve svém volnu např. Half-Life 2, když doteď všem stačil DOOM 2?

Samozřejmě mě také mrzí absence českého dabingu, ale ta absence je jednoduše logická.
    • Magister_Peditum
      Upřímně, slyšet husitu (který ve hře nebude, ale to je vedlejší) mluvit moderní češtinou je stejné sci-fi, jako ho slyšet mluvit moderní angličtinou... *15*
  • Bude tam olizovaní polygonových postav? U Zaklinače by z toho bylo šouflo, tak doufám, že žádné olizovaní, maximálně držení za ruce...
  • absolutne katastrofalne suboje, tragedia. cely twitch sa bavi.
    • spoock
      na tech soubojich mě irituje, že nefunguje krytí, mám štít a stejně dostanu na šíšu, když se na vás sesype víc jak jeden, tak ten target systém začně dělat potíže
      • Víš že v boji nestačí jenom "mít štít"? Když ti do něj nepřítel bude bušit, tak to rukou dlouho neudržíš...
      • nightborne
        Já bych skoro řekl, že to je schválně, protože když po tobě jde víc než jeden pekelně nakrklej chlápek s metrem a čtvrt nabroušený oceli v ruce, MÁŠ mít potíže =D.
    • V tom případě je celý středověk/starověk tragédie. Vzpamatuj se a běž si bojovat v tom tvém skyrimu.
    • Kde ti přijdou dobře zpracované?
      • Magister_Peditum
        Prý v God of War. *3*
        • proč hned sakrasmus? Ten combat(zatím) vypadá směšně... Takže ano, i God of War je na tom o dost lépe a zábavněji.
          • Srovnávat fantasy šerm a reálný šerm je směšné samo o sobě... Jeden má vypadat dobře (i když tomu tak není všude) a druhý zabít, to se těžko porovnává, ne?
            • lenze mi tu porovnavame dva fantasy sermi lebo ani KC nema realny, tak neviem o co vam ide. Vsetci sa stazuju ze je tazkopadny a nezabavny. A nazvat early alphu beta verziou je tiez optimizmus.
  • Tak rychle Vávru do fight clubu!
    • jakejkoliv host je dobrej, kdyz tam jsou jen mazaci z games, tak to nema naboj
  • Meow
    Já jen opravdu doufám v český dabing. I kdybych si měl počkat několik měsícu po vydání.
  • Tahle hra mě nutí být pyšný na to že jsem Čech... Je bomba že se o zajímavé části naší historie dozví více lidí...
    • To je dost smutny ze k hrdosti k vlastnimu narodu te prinuti az nejaka hra :-(
      • Já jsem hrdý že jsem čech... uznávám že občas míň a občas víc, ale chtěl jsem tím vyjádřit že jsem pyšný že tak výborná hra vzniká právě v česku a ukáže že dobrý středověk může být lepší než fantasy... Navíc se to odehrává na českém území... Proč bych neměl být pyšný?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit