Přejít na výpis diskuzí
Warhorse vydali betu Kingdom Come a oznámili odklad PC verze
4.3.2016 | Petr Poláček
395 příspěvků
-
To logo/emblém se ji ale povedl, vypadá nádherně.
-
Česká hra a vybafne na mě anglický vypravěč. Začínám mít špatný pocit, že český dabing ani nebude...
-
-
tak to nebude s ceskym dabingem no. Svet se toci dal :-) neznam komplet pozadi kolem cz dabingu nebo titulku apod. Ale i kdyby tam byly jen cz titulky, plne to chapu. Nejsem zas tak velky trh aby cz dabing byla nutna priorita ;-)
-
-
A co taková Mafia, pochybuju, že tenkrát byl ten trh větší.
-
-
Jenze prvni dil mafie byl test/risk, ktery jim nahodou vysel.
-
-
Já myslím, že kdyby byl český dabing tak rozhodně neprodělají. Možná by jim to trochu zkrátilo zisk ale co neudělat pro komunitu a fanoušky... Bohužel dneska herní byznys na fanoušky a komunitu zvysoka sere
-
-
Ty jsi tak naivni, dnes se jakekoliv firmy zakladaji kvuli zisku, i herni firmy, fanousci jim jsou u zadnice. Jestli chces hry pro komunitu a fanousky, musis jit hledat inide hry nebo na kikcstarter.
-
-
-
-
-
Budou titulky a dabing později.
I kdyby nebyl je to zcela jedno, protože vliv na prodej to má malý (dabing). O tom již bylo řečeno moc.
Já se hlavně divím, že v roce 2016 někdo neumí anglicky? To je stále v EU možné aby se někdo tak neschopný našel?
Dáš si AJ + titulky a hotovo.
Kdyby jsi chtěl přesný dabing, tak by museli mluvit dobovou mluvou. -
-
Neda mi nereagovat na dalsiu otazku ohladom dabingu. Keby si aspon videl jednu konferenciu na ktorej Vavra bol, tak by si vedel, ze dabing tam chce. Lenze ako sam priznava pocas vyvoja hry je to posledna vec ktora ho zaujima. Dabing sa robi na finalnej hre, ked vedia presne ake repliky treba nadabovat. Ak budu musiet menit urcite questy a ich vetvenie tak znova zavolaju dablerov na par viet ?
-
Já anglicky umím ale nemám zájem hrát českou hru s anglickým dabingem. To je asi jako hrát Zaklínače s tím anglickým batmanovským dabingem.
-
-
Anglickej dabing Zaklínače byl ještě v pohodě oproti tomu českýmu. Tam to byl pravej Batman.
-
-
Ja po anglicky viem ale je to česká hra z Česka, takže v tomto prípade mi vynechanie pôvodného dabingu príde ako strašná škoda. Poliaci by sa v Zaklínačovi na polštinu nevybodli.
-
-
tam ale nebyl dobový dabing ale moderní :)
A také na to měli více prachů
Dělá se z toho drama, přitom to je zcela jedno. -
Poláci na to měli o pár milionů větší rozpočet a o pár miliard větší trh.
-
-
Neviem no, hovorím za seba, pre mňa by bol pôvodný dabing pri vývoji priorita, nehľadiac na financie ale chápem, že som v dnešnom svete pragmatizmu brutálne naivný. Podľa mňa na dabingu konkrétne pri tejto hre fakt dosť záleží.
-
-
-
-
-
Bude to chtít slušné PC aby to vypadalo skvěle. Doufejme, že nové karty něco přinesou.
- Chci vidět verzi pro konzole. -
Výborně! Mockrát děkuji za spoilery, pane redaktore. Příště zkuste, prosím, na začátek textu napsat, že v dalších odstavcích vyspoilujete CELOU betu...
-
hory maji oci