Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros stáhli kvůli technickým problémům Batman: Arkham Knight ze Steamu
25.6.2015 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
Vrátiti a případně koupit poté ve slevě s DLC.
-
A nyní čas na konspirační teorii. Valve se domluvilo s Warner Bros, aby záměrně vydali rozbitou hru a tím dokázali důležitost Steam Refunds a umlčeli tak kritiky. *8*
-
-
Proc dokazovat neco tak ocividneho?
-
-
Nevim, právě proto je to konspirační teorie :D
-
-
Mind = blown
-
-
no nevim ta reklamace u prodejce, prijde mi to jako nesmysl. když si někdo koupi krabicovku, aktivuje ji na steamu, ona mu nejde, donese ji do obchodu, tam mu vrati peníze, ale on ji ma porad na steamu aktivovanou, a az to daji dokupy tak ji normalne bude moci hrat. myslim ze reklamace jiz aktivovane hry na steamu u prodejce krabicovek je nesmysl.
-
-
prodejce vrati zakaznikovy penize-a hru pak bude vracet distributorovi - ten key hry zablokuje easy
-
-
easy..lol..je videt ze jsi nikdy v nijakem obchodu s hrama nepracoval, skutečnost je asi tak 100x slozitejsi nez si ty pod tim slovem easy predstavujes. Prave tyhle nepodlozene domenky pak zpusobuji idiocii zakazniku kteří si mysli ze nic není problém, pokud jde o jejich peníze.
-
-
Slušný prodejce může třeba dát nějakou výraznější slevu na další nákup... ale to je jen úvaha.
-
-
ale reklamáciu nevybavuje predajca ale dodávateľ, predajca je len sprostredkovateľ.
-
-
zalezi jak to ma distributor nastavene, kolikrat prodava hry prodejcum bez moznosti vratky, třeba diky nejake mnozstevni sleve. I pro prodejce to je zatez, protože investoval nemale peníze do koupi produktu které mu budou viset v lufte, třeba az do te doby nez se to vyresi. navic distributor je ve stejne pozici jako prodejce..aktivovanou hru bude mit ten clovek co reklamoval porad na uctu. Mam spis dojem ze steam ve sve blahosklonosti s refundaci jaksi nemyslel na krabicovky.
-
-
-
-
Řídím se zlatým pravidlem - nikdy nepředobjednávat, je mi líto lidí co to měli jako bundle ke grafice. Kvůli předobjednatelům se dneska firmy ani nemusejí snažit, zdá se, že totalbiscuitova osvěta měla nulový nebo opačný účinek, pokud to není kvůli nějaké sběratelské edici, tak se na to vy☻♀☼te, na to že to mělo být grandiózní finále série tak je to grandiózní víteco..... No stejně mám momentálně motherboard na reklamaci, ale stejně si počkám dokud to nespraví, dřív moje peníze nedostanou. Lidi proberte se, tohle není zakázková výroba kde platíte předem ani žádný kickstarter, tohle je k***a velká firma a tohle si prostě nemůžou dovolit, kdyby to radši odložili a vydali perfektně optimalizovaný jako tomu bylo u GTA 5
-
-
PC platforma je okrajova a na konzolich si to hraci v pohode uzivaji, tak jake viteco?
-
-
-
I přes ten ultra steam hate jsem to nevydržel a hru si vyzkoušel na vlastní kůži. Musím tedy říct, že netušim, kde všichni berou ty mega propady FPS při jízdě v Batmobilu nebo při lítání nad městem, ale mě to na sestavě I7 4790k, 16gb RAM, GTX 970, win7 na max. detaily jede plynule (tedy na plných 30!!! FPS bez pádů i byť jen o píď). Pravda locke na 30fps je na PC blbost a celkově grafika mohla vypadat trochu líp, ale že by to byl takovej nehratelnej kekel se mi tedy nezdá. Hra mi stabilně jela bez pádů po dobu tří hodin, zvuk mi nevypadával a již zmíněný propady FPS jsem nezaznamenal. Asi jsem měl štěstí *15* *6* PS: Trochu mi uchází pointa pěti DVD v krabicový verzi, když se nainstaluje jen cca 8gb z 33 a zbytek se dotahá přes steam. Ehm ... *7*
-
-
hm, mám to samý akorát 8gb ram a akorát deska momentálně v reklamaci, ale jestli to jede takhle, tak bych neměl mít problémy až na jeden - ten FPS lock mě štve, dík za info vyzkouším, ale s koupí ještě počkám, nebudu si kupovat krabici abych se na ní ještě cca dva týdny díval, můj notebook sice není úplně nejhorší, ale o batmanovi si může nechat jenom zdát
-
Jsi jeden z tech nekolika kterym to funguje. Uzij si to. My ostatni si budeme muset pockat az s tim neco udelaj.
-
-
Tak to vypadá, že hudba použitá v traileru je daleko kvalitnější než samotná hra. No nic, PC verze nejede a to jejich nové album je stejně levnější.
-
Stale ma udivuje ako sa hraci vrhaju po hrach ako keby to bola limitovana edicia. Musia mat hru hned v prvy den a potom placu ze nefunguje. To vazne tak tazke si pockat 1-2 mesiace aby sa hra opatchovala?
-
-
Vymazanym mozkum neporadis ... nebo si snad platis "vypeceny rohlicky" predem? Nebo si dojdes, a kdyz sou gumovy, des o dum dal?
-
Pro začátek by stačilo nedělat objednávky předem a koupit hru poté co vyleze ven, kdy bude jasné, jak to tedy je, jak to vypadá a jak to jede.
Nezlákat se často hovadinami k edicím které objednáš předem. Maximálně to brát u firem které se chovají nějak slušně a je velká šance, že problémy budou řešit. Třeba CD Projekt, pak mnoho menších firem. -
-
To jsem vazne zvedav, jak cdpr vyresi 15 fps na konzoli. Myslim ze jsi optimista :-).
-
Naprosto souhlas...když člověk vidí věci typu Battlefield, Watch Dogs, AC:U, Mortal Kombat a spousty dalších je předobjednávka naprostá hloupost...nebýt natvrdlých nacti-letých kteří neví co s penězi rodičů tak už by dle mě pre-ordery dávno krachly
Jediný na koho se dá spolehát 100% (a také jediné studio u kterých jsem kdy přeobjednával) je CD Projekt..a ještě GTA:V...ale to byla moje osobní důvěra v R* že po 4 už si PC verzi nedovolí zmršit -
-
Jestli sis predobjednal GTA V tak musis jednoznacne byt natvrdly nacti-lety ktery nevi co s penezi rodicu.
CD Projekt to je ta firma ktera vubec neotestovala pred releasem Witchera 2 spustit hru v rozliseni 1440p a tak jsem mohl zirat maxialne na cernou obrazovku a nebo nastavit na plose full hd rozliseni? -
-
Miluju tvé myšlenkové pochody. *3*
-
-
Jj taky je miluju. Jsou to asi moje neoblibenejsi myslenkove pochody z celeho internetu :D
Jinak mozna abych vysvetlil sve myslenkove pochody tak prvni odstavec se tyka toho ze logika po*rali port GTA IV takze urcite nepo*erou port GTA V mi prijde trochu mimozni a tim dalsim odstavcem jsem zase chtel naznacit ze ani CD projekt neni studio ktere sve hry vypousti uplne bez porodnich bolesti a predobjednavka u tehle dvou firem je porad jako predobjednavka u jakekoliv jine firmy (kdyz nepocitame Ubisoft...predobjednavku u Ubisoftu by snad uz neudelala ani ameba po lobotomii).
-
-
-
Já chci taky ty statistiky o věkovém průměru a mentálním stavu předobjednávajících. Odkud čerpáš? Ale jestli mě hodláš odkážat na tu erudovanou socio-ekonomickou edici Všeználka, tak to si nech.
-
-
-
-
Meli dodrzet klasicky postup, vydat na konzoli a pul roku po te na pc. Odladit hru na pc je proste narocnejsi a radove slozitejsi ukol, neda se to uspechat.
-
-
tá hra už bola odložená takmer o celý rok, koľko viacej času na to asi ešte chceli, podľa mňa sa nikto neobťažoval tú hru vôbec testovať na strojoch bez SSD disku a s inou konfiguráciou ako používali u nich v štúdiu, keď prepady FPS majú všetci s klasickým diskom.
-
-
navyše konverziu na PC vraj robila externá firma, takže tam ani nemôže byť reč o tom, žeby malo štúdiu kopu práce s inými vecami.
-
-
pak vzniká otázka, proč to na PC vůbec vydávat. Matlat se s tím, platit bůh ví jaký studia a experty, hádám, že nvidia do toho musí cpat těžký prachy. To pak není divu, že ty jejich karty stojí tolik, holt si to někde musí vybrat.
-
-
Kvuli zisku samozrejme, je to byznys jako kazdy jiny.
-
-
ty zisky ale nejsou žádná sláva a je s tím akorát spousta problému. Takhle si akorát pošpiní pověst. Být to konzolová exklusivita, udělaj líp.
-
-
Myslim ze ty zisky za to stoji, jinak by to nedelali. Viz jak opustili velci vydavatele Vitu a WiiU. Ale je to samozrejme duvod pro ekonomácke reseni a co nejlevnejsi portovani.
-
-
-
-
nedá se uspěchat ani soulož a stejně to většina aplikuje *1*
-
-
Njn, další port fail. Ani se neobtěžovali unlocknout fps. Za tenhle přístup nas*at a rozmazat. Po torrentech.