Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros vrátí peníze všem majitelům PC verze Batman: Arkham Knight
2.11.2015 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Už zase *1*
-
A co ti, kdo hru dostali ke grafické kartě Nvidia ve formě kódu?
-
-
Smola bráško, bola zdarma ako bonus ku karte.
-
-
nebyla zdarma, ale v ceně to je velký rozdíl *3* Doufám, že se k tomu Nvidia nějak postaví např. jiné bundle kódy
-
-
Cena karty se neodvíjí podle toho, zda k ní je nebo není hra, takže v ceně určitě není = je to bonus zdarma, tudíž promo kódy nemají nárok na refundaci.
-
-
Pokud je k ni hra za 1200, tak to znamena ,ze karta je o 1200 levnejsi a polovina lidi by to nez toho vubec nekoupila.
Nvidia te regulerne okradla o tisic korun =) -
-
Nechci videt tvoje zdeseni, az si vygooglujes "profit margin" a zjistis fakt, ze veci maji ve skutecnosti jinou vyrobni hodnotu, nez trzni.
-
-
no když myslíš....... na druhou stranu přidaným bundlem si potenciálně zvednou prodej a myslím si, že refound je na místě. Proč má být kupec potrestán za to, že batman je šmejd? Když ten co koupil kartu předtím dostal např. Witchera, který je bez problémů.... Tím chci říct, pokud bude nvidia jednat fér, dá ti nový bundle. *3*
-
-
-
-
-
Pěkně to vystihla jedna recenze na Steamu:
If you see a PC port from WB...
WARN A BROTHER. *1* -
Tohle mi přijde fér.
Pro WB tvrdé poučení pro příště. Věřím, že si příští díly pohlídají. -
Hezky, mega AAA titul jako freeware. PC opět vede nad konzolami:)
-
-
PC vede nad konzolemi, protože konzolisti to mají přehrané a na PC se to dá hrát tak napůl? Zrovna tohle nebude PC-win...
-
-
Vratit to mozu len ti co to kupili priamo na Steame...vzhladom na to ze u nas kupuje 90% pc zachrancov hern.priem. kradnute kluce z Kuala Lumpur zo stranok ako allkeysunder10eur tak ich sa to netyka.
-
-
tam krades tak mozna akorat ty . Jo a mimochodem, nauc se psat, vypada to strasne. *12*
-
-
tak ja dostal batouse od znamyho zdarma který ho dostal ke karte.. napred jsem ho nehral a ted jsem to zkusil a desivy propady fps (60-1) jsou fakt něco... na to ze na masine rozjedu na ultra zaklinace je to docela smutny....
-
Huch ti PCckari ale musi mit nervy. Kupovat hry a doufat, ze si je i zahraji... *15*
-
-
Opravdu nemilé :D
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=-_ACdmeSblI&index=8&list=FLnn930zHG64D3F5zUmeCO1Q
-
Hááádejte kdo už to má krásně a bez problému a lagů dohráno? *5* *5* *5*
Jinak hra je stejně trochu naprd, kvůli shitty boss fightům a moc jezdění v autě, řekl bych tak 8/10. -
-
A hádejte koho ta hra stála 3x tolik s krásně zamknutym 30 fps lockem? *1*
-
Já. Na PC.
-
-
doufám, že si užíváš lagy a dropy... *3*
-
-
50-60 fps, vše na full, žadné dropy. Když vypnu ty nvidia serepetičky, tak to pod 60 nešlo. Ještě něco?
-
-
Mohl bych poprosit o specifikaci tvé sestavy, protože jediná možnost jak si tu hru zahrát bude pořídit to co máš ty, dík.
-
-
FX 6300@4GHz, R9 280X, Windows 10- průměr v in game benchmarku 58 FPS. Na Windows 7 se stejnou sestavou bez taktování jsem jel z nějakého důvodu na 30 (lock to myslím nebyl). Všechno na plné detaily, Nvivida serepetičky vypnuté.
-
Tak jedině že by roli hrálo to, že ten komp byl úplně nový a tedy čistý, Batman byl jedna z prvních věcí, kterou jsem na něj instaloval (měl jsem ho ke kartě). Každopádně teď jsem zkusil chvilku zahrát a projet ten ingame performance test. Při všem na full (krom V-Syncu) 57 FPS. Při vypnutých nvidia pičičandách 87 FPS.
-
Hmm čekal jsem nějaké SLI řešení, ne že by jsi měl slabej stroj to ne spíš naopak, ale vzhlede k tomu že se to seká snad na všem asi opravdu štěstí s komponenty.
-
i7, GTX 970, 8 GB RAM. Ale četl jsem, že lidi měli i lagy na 970, asi jsem měl prostě štěstí a vyhlo se mi to.
-
-
-
-
-