Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros vrátí peníze všem majitelům PC verze Batman: Arkham Knight
2.11.2015 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Mně to na obstarožním Radeonu 7950 s 3GB jelo plynule a bez problémů v 1920x1200, nejvyšší nastavení kromě Nvidia specialit samozřejmě. Hra vůbec nebyla špatná, ale ten batmobil se používal opravdu příliš často. Podle mě je hlavní problém v RAM - i proto pro Windows 10 doporučují pro tuhle hru 12GB RAM.Vsadil bych se, že většina lidí s porblémy měla 8GB a méně RAM.
-
-
Za co ty mínusy, vy zamindrákovaní debílci? Tak tady máte další příspěvek a klikejte mínusy, ideálně stejnou rukou, kterou si po večerech třete vaše pěticementrové šulínky.
-
-
Musím říct, že dneska jako pořádný pařmen s nadupaným PC určeným jen a jen pro hry bych byl minimálně znechucen politikou a stavem vydávaných her na tuhle prokletou platformu. Díky bohu, že už tohle nemusím s PSkem řešit, kdyby ale existoval stroj času a podíval bych se na sebe z minulosti, tak bych se asi proklínal, jak jsem to mohl udělat, holt doba se mění a přístup vývojářů také. Já si za kvalitní tituly rád zaplatím - současně kupuju tak cca 3 hry do roka. Nicméně ty humus porty s konzoloidním ovládáním (bohužel bez ovladače u krabičky) a zmršené optimalizace mě dokopaly k tomu, se na PC totálně vykašlat. PCčko už mám jen jako pracovní záležitost, kde sem tam programuju. dělám hudbu a překládám.
-
-
Tak je pravda, že co jsem si pořídil PS3 a začal postupně hrát exkluzivky, tak k PC ve volném čase usedám výrazně méně (většinou jen ke Crusader Kings a Europa Universalis). Ale pokud bych si měl vybrat, zda si novinku zahrát na mém poměrně výkoném desktopu, nebo na PS4, tak volím PC.
-
-
Já to tak taky měl po koupi PS3, ale 2 roky poté už se na ni spíš jenom práší a zapnu ji jen občas.
-
-
Ty vole a tobě za tuhle propagaci platěj kolik? Že bych to taky zkusil.
-
Jakoze zasek se mi v aute popelnik, radsi zacnu jezdit vlakem ? *15*
-
-
Ne, jakože rád hraju hry za 2 litry trhaně a rozmazaně, na PC nemám peníze, tak na něj budu hloupě nadávat ze svého notebooku :D
-
-
-
myslím že tohle je poslední batman co vubec na PC vyšel, další díly budou už nejspíše jen na konzole, do tohodle se znova WB pouštět nebude
nadruhou stranuje to dobře, bude klid, PC verze a PC komunita dělá všude jen dusno, furt brečej, furt se jim něco nelíbí, ještě ty hry na to nevypadaj kdo ví jak a jedou blbě...PC by mělo zustat na práci a ne na hraní her -
-
Další topinkovačův rádoby příznivce s mindrákem uživatelské omezenosti.. prosim tě, radši si kup remaster za 2 klacky na tu svou konzoli. Užívej si těch stovek "exkluzivitek", autoaimů ve FPS hrách, placeného multiplayeru a omezeného výkonu těch vašich nextgenů. Hlavně prosim pěkně mlč *5* divil bych se, kdybys bez googlu vůbec věděl, co to ta zkratka PC vůbec znamená.
-
To jako, že máme za nedodělanej paskvil děkovat? Tady se snad nejedná o nějaký malichernosti.
-
No jo, PC hráči, to jsou smradi. Chtěli by 60fps, FullHD, nebo dokonce 4K rozlišení a představte si, oni by dokonce chtěli, aby hry, za které zaplatí fungovaly bez chyb. No toto.
Já bych ty PC hry úplně zakázal. Vždyť to všechny jen otravuje a je s tím pořád nějaké mrzení. -
-
Taky bych to zakazal.
-
Ale jak vidíš v dnešní době kdy vývojáři na PC serou tohle mít nebudou...
-
-
Tak né všichni na PC serou. Nicméně je mi to tak nějak buřt-fuk. Pokud si chci zahrát něco, co na PC nevyjde, tak si tu konzoli koupím někdy později, až těch exkluzivek bude více. Udělal jsem to tak s PS1,2,3 a udělám to i s PS4. Naštěstí je zatím na PC co hrát a zatím to nevypadá, že by na PC velcí vydavatelé zanevřeli.
-
-
-
-
Té hry je mi upřímně líto. Ne že bych chtěl omlouvat vývojáře nebo lidi odpovědné za port, koneckonců můžou si za to sami, ale ta hra je stran technických potíží podle mě skvělá. Příběh jsem si maximálně užil a zábavnost gameplaye na mě funguje naprosto bezprecedentně. Jediné, na co jsem se vykašlal, byl Riddler, těch trofejí, hádanek a bomb je podle mě příliš mnoho. Jinak jsem si ale všechno maximálně užíval včetně batmobilu
-
Tuhle hru už nic nezachrání, ani kdyby jí dávali zadarmo...
-
-
děláš si srandu?? jsou i lidi kterým hra jede bez problémů...a ty tu píšeš ža zadarmo by byla k ničomu též, héj ty vůbec nevíš *15*
-
-
Okamzite k soudu a takovy pokuty a postihy zeto celz slavny WB zruinuje, zmetci!
-
-
Jak bys chtěl tohle žalovat?
-
-
škoda škoda, mám relativně výkoné PC ale i tak jsem byl nucen si hru za cenu horší grafiky pořídit na konzoli, je to opravdu škoda protože po mírném zklamání z Origins, je tohle zase hrozná pecka dle mého názoru.... škoda škoda