-
Musí zrovna on, tvůrce Deus Exu, připravovat adventuru na Wii ? :o(
-
-
Přesně to sem si říkal taky :-D Mistr v oboru a dělá nějakou blbost a ještě pro Wii pro děti. V dobách, kdy Black Ops, Assassin's creed a další patří k nejlepším věcem, by měl ukázat, jak vypadá dobrá hra.
-
-
Tak nám to ukaž ty, když seš tak chytrej....
-
-
Klidně a kdo to platí?
-
-
Nikdo. A právě v této situaci se můžeš ukázat, ty experte *1* Ono kecat umí každej, ale konat umí málokdo a k tomu dobře ještě míň. Až něco dokážeš, tak se mi ozvi!
-
-
Maria beru. I když mě nikdy nebavil, tak tohle bych zkusil, ale co dál? Na všechny další konzole máš plno zajímavých věcí a tady tak maximálně 5 dobrejch. A ještě to není kam připojit. Proti Nintendu nic nemám, dřív jsem měl dost jejich věcí.
-
Tak se mrkni na Metacritic, jak hodnotili dospělí recenzenti Super Mario Galaxy. Kdo hry bere jako zábavu, neměl by si třeba zrovna tohle nechat utéct, i kdyby mu bylo 200 let. Ale to že měl gamecube pestřejší zastoupení žánrů, je bohužel pravda.
-
Proč by to dospělej dělal? :D O tom to je. Dospělej si dá raději něco pro dospělé a ne aby běhal s koníkem a zabíjel živý houbičky. Metroid má tak dospělej příběh? Ty hry na Wii jsou většinou brak, kterej by jinde vůbec neměl šanci. Takový Gamecube měl plno zajímavejch her, ale to Wii rozhodně ne.
-
tjn,je tipickej pubertak co resi jen grafiku,grafiku a pak zase grafiku.O nicem jinem tady nepise,kazdej jeho komentar se odrazi od grafiky,ale o hratelneosti ani N.Evidentne o WII nikdy ani nezavadil a ted tady spamuje jak je to konzole pro deti.Jasne Metroid Prime,Mario Galaxy to jsou tipicke detske hry,co DOSPELEJ projde s jednim prstem....v zadku.Ovsem to dokaze jen tjn *1*
-
Žádnou charitu dělat nebudu. Jestli chceš pořádnou pecku, tak musíš připravit hodně peněz. Ať je budeš mít, tak se ozvi!
-
-
-
-
Wii ti očividně hodně leží v žaludku, píšeš o té konzoli jako by ti nejmíň pozabíjela rodinu *4* Ta tvoje "konzole pro děti a nehráče, co ani nejde nikam připojit" je v podstatě jediná skutečná next gen konzole, protože od začátku ukázala něco víc, než jen zlepšení v grafice, na rozdíl od konkurence.
-
-
Mně Wii nevadí, jen bych ji klidně pořídil, kdyby šla někam připojit a pár her klidně zahrál. Takhle bych musel chodit k babičce na crt telku. Co ukázala? Že i s příšerným procesorem lze udělat konzoli, která nejde nikam připojit? Nebo že se slabou grafikou to víc jak 480p nevytáhne? To je hodně next gen. Mně stačí Halo 3, MGS4 a GTA 4 jako nextgen. Starou crt telku a veselý kostky u grafiky nechám raději spát :-D Možná by mě přesvědčila zelda, kde jezdim s malým dítětem na koníkovi? Asi ne...
-
-
Bude to asi ztráta času, ale zkusím to ještě jednou.... Pokud skutečně myslíš vážně, co jsi napsal, rád bych tě poučil, že Wii připojíš snad na všechny nové televize, máš na výběr ze scartu, nebo můžeš použít kompozitní/komponentní kabel. Měl jsem na mysli samozřejmě inovativní přístup k ovládání, ke kterému se Nintendo odvážilo a zariskovalo. Dál to je o tom, co si představuješ pod slovem next gen - Když porovnám GTA4 třeba na ps3 a Bully na Wii - hry jsou relativně podobné - co simuluje ránu pěstí lépe? - stisk tlačítka, nebo skutečný švih ruky před sebe? Pro mě je next gen to druhé. Na zbytek asi nemusím reagovat, že?
-
-
Třeba pro mě je hrát na televizi normální, monitor přenechávám počítači. Hry jako Wii fit neuznávám, když mám potřebu se hýbat, jdu si zacvičit nebo zaběhat a nemám potřebu šaškovat před konzolí. Jak už jsem minule naznačil, pod slovem next gen si každý představujeme něco jiného, to nemá smysl řešit. Ovšem s tím rozdílem, že já si jsem vědom toho, že můj přístup nepředstavuje vnímání všech na rozdíl od tebe. Ps - nejsem casual hráč, a mám i Ps3 a pc.
-
Jenže kdo chce hrát na televizi? Má snad běžný monitor nějaké podobné připojení? Inovativní přístup je možná next gen pro tebe, ale mě vůbec nezajímá. Wii jsem pouze párkrát zkoušel a nijak mě nebaví s ním hrát běžné hry jako třeba GTA 4 enbo Uncharted. Wii fit je super, ale potřebuju u herní konzole hubnout? Ne. Next gen je GTA hlavně kvůli fyzice, která dřív nešla. Hlavně kvůli velkýmu dohledu, který dřív nešel. Ta hra má daleko lepší atmosféru jak její předchůdci a teď vypadají jako chudí příbuzní. O tom je next gen. Skvěle se to hraje. Máchat rukou na úder? Ne, to tak pro casual hráče.
-
-
-
-
ale Ty,ty jsi urcite hrozne dospelej co?No vlastne asi ne,kdyz tu pises jak MALE dite.
-
-
Copak, cim se te dotknul? BO a AC je herni odpad...
-
A jak to souvisí s myšákem a Wii? Ať raději udělá něco daleko lepšího jak System shock nebo Deus ex.
-
-
evidentne nad tve chapani co?
-
-
tjn
-
-
-
-
-
-
Koukám, hafo odborníků přes Wiičko. Njn, holt u dnešní hráčské mládeže převažuje HD rozlišení, particle efekty a další vizuální pozlátka. Díky Warrene za Micleyho, kéž by bylo víc takových. A nářky těch dětí nevnímej, mají potíže se sháněním prachů na Full HD TV, 20 jádrové procesory a 40 jádrové grafické karty, protože ty jsou zárukou kvality a zábavy ...
-
-
S temi jadry si pobavil. *2* Kazdopadne ten chytry pan v clanku zminoval i neco o umele inteligenci. Kde myslis, ze se takova umela inteligence promitne predevsim (krome lepsiho herniho zazitku)? No preci v pozadavcich na lepsi HW. Myslim, ze jemu neslo o to jak jsou hry narocne na HW, ale spis o povrchnost a linearitu dnesnich her.
-
grafické karty jsou dnes již 500 jádrové. Ale vzhledem k tomu, že ani nevíš, k čemu slouží, tak tě to asi vzrušovat nebude. *2*
Jinak výkon se dá použít i na jiné věci než na vizuální zpracování, akorát vývojářům je to jedno. Do hry mohou nacpat více obsahu (kdy se v RPG konečně dočkáme toho, že města nebudou 50x50 metrů s 5-30 obyvateli?) a vylepšovat stávající modely a mechanizmy všeho. Kreativitu ovšem "bůh" rozděloval velmi skoupě, a tak jako dělníci pouze zvyšují polygony a přidávají detailnější textury. -
-
A třeba v takovém Daggerfalu ti ležel u nohou celý svět ..... a čím novější díl , tím menší a menší byla plocha po které jsi se pohyboval (stejně jako byla detailnější a detailůnější a omezenější a omezenější celá hra ) . Jo vrchol kreativity je právem polovina devadesátých let .
-
Shader není jádro pane odborníku.
-
-
-
To co říká je pravda, hry by se němeli zaměřovat na grafiku, ale na UI, interaktivní svět (dejme tomu v hrách s rozsáhlým světem se zaměřit na ekonomické funhování světa, nebo když by jste zabili nějakého kinga, království by se zhroutilo, ale vám by setli hlavu atd...), více dějových linek, realističnost, fyzika (myslim že většina hráčů dává přednost dokonalejší fyzice než grafice). Bohužel se mi zdá, že vývoj her v tomhle směru stagnuje a ještě hodně dlouhou dobu nám tyto změny herní svět nepřinese, což je veliká škoda...
-
-
Jenze UI nebo interaktivní svět na krabici a v reklame neprodas. Tupe stado hernich ovci bohuzel utahnes prave na nablyskanou grafiku a wow efekty. Vlastne fungujici interaktivni svet a propracovana ekonomika by mohla mainstream hrace spis vydesit. Sakra, to vypada slozite, v tom se ztratim... to si radeji zahraju Modern Warfare. Takhle jich uvazuje 8 z 10.
Sice by to bylo skvele a spousta lidi by to hrala a byla za neco podobneho rada... ale trend je spis v tom zjednodusovani. Hardcore simy skoro vymizely a prodavaji se arkadove strilecky, pod heslem akcni simulator. Presto ty HC hraci tady porad jsou, ale (skoro) nikdo pro ne nic nevydava.
Trh se za ta leta proste zmenil, coz sam Spector priznal, kdyz z uzasneho Deus Ex udelal ve dvojce v podstate koridorovou strilecku s jednim typem naboju do vseho. Hlavne aby se ji kluci u Xboxu nezalekli. Blba doba, no... konzole nemaji systemove prostredky, ale i kdyby mely (a s dalsi generaci treba mit budou) zase je uplatni hlavne na grafiku a aby to co nejlip a nejefektneji vypadalo. OK, neco mozna jeste sezere ta fyzika, ale opravdu chytra AI a svet reagujici a menici se na podnety hrace? To radeji pridame tady par desitek tisic polygonu na scenu a tu velkou zbran udelame jeste vetsi a hrozivejsi. :/ -
To mi připomělo,když jsem hrál Fallout 3.Přijdu do činžáku,sejmu bosse,podaří se mi zdrhnout a druhý den,když tam přijdu,tak se nic nestalo-prostě pohoda.Nikdo mě nepoznával *2* Položil jsem si otázku,jestli mám tohle zapotřebí.Nemám.Hru jsem okamžitě prodal.A škoda,protože jinak mě hra bavila *9*
-
-
přesně tak, takový chyby ti potom zkazí zážitek z celého prostředí, hry... mě by u her stačila grafika typu Asassin´s creed (první díl) a už bych jen vylepšoval herní svět, jak jsem psal výše...
-
-
-
Warrena si za jeho práci vážím. Ale přijde mi, že spousta tvůrců(a vydavatelů) mluví o tom, jak se má správně dělat dobrá hra, ale pořád ne a ne to ukázat v praxi(minulost je minulost).
-
Snad včera jsem zrovna přemýšlel o tom , že by někdo mohl herní fyziku rozšířit i o fyziku hmoty , materiálů .. prostě komplexní fyzická simulace v prostředí her ... a dneska vidím video Scriblenauts .
Jasně ještě to není ono , ale věřím , že jednou si ten funkční motor v nějaké hříčce postavím taky .
Na slovech Warrena se ovšem potvrzuje , že staromilci mají pravdu v tom , že dnešní hry mohly být už dávno někde jinde , pokud by se nesázelo jen na grafiku .... a taky že opravdu nebude chyba jen v tom že jsme dospěli a hry vnímáme jinak ;) -
Já miluju Nintendo ! A víte proč ? Protože jako jediná firma se nesoustředí na grafiku! Už jenom kvůli tomu. Prostě hry maj bejt o zábavě a né o tunelovkách viz CoD.
-
-
proto jsem si zas po letech koupil super nintendo. videt zas maria a contru me dostalo zpatky do detstvi a zabava, to je alfa a omega tyhle konzole.
-
Ono se na grafiku můžou soustředit těžko, když nemají HW. Takhle jim stačí udělat hru pro casual hráče a mají hned dobrý odbyt. Co je tak špatného na COD nebo Uncharted? Co tam ta grafika pokazila a proč nejsou o zábavě?
-
-
Pokazila to, že se většina prostředků vynakládala na to, aby dokázala ohromit grafika, ale zapomnělo se na to, že AI je úplně tupá, obtížnost je závislá jen na počtu naběhnuvších nepřátel a možnost jiného řešení situace neexistuje.
-
Chcel tym len povedat ze dobra grafika este dobru hru neurobi. A to je 100% pravda. Samozrejme ak ma dobra hra aj dobru grafiku tak to je len plus.
-
-
-
A mě zase mrzí, že se neprotlačil do vývoje Deus Ex 2, který pod jeho vzdáleným pohledem dopadl tak, jak dopadl... A v rozhovoru o jeho nejlepší hře (a podle mnoha lidí včetně mě i nej hře vůbec) pak není ani zmínka, byť vyjmenovává mnoho titulů blízkých jeho srdci...
-
-
jeho nejlepsi hra je systemshock, doufam ze myslis ten
-
-
nee, myslím samozřejmě Deus Ex, nejlepší hru všech dob (jak jsem psal, podle mě a mnoha hráčů)
-
-
deus ex je dobra hra (v moji top20), ale SS1 nesaha ani po kotniky (top1)
-
-
K tomu deusex3 (na cemz se z casti Warren Spector take podlílel) aspon jedna dobra:
"The PC version will have more advanced AI to compensate for the precision offered by the mouse, in addition to optimized controls, and a unique UI tailored to the platform."
Česky jednoduše, PC verze bude mít pokročilejší (spíš bych typl ale tužší) AI aby byla kompenzována výhoda myši (+) a optimalizované uživatelské rozhraní (+) To mi ke štěstí stačí, neb zbytek dosavadních informací o hře co se týče gameplaye zní velmi lákavě. -
Ono asi nápodobně, ne nadarmo mám skoro všude vatara tu hlavu z obalu hry :) Akorát očička má do zelena :)
-
A kdy si ji hrál naposled? On je Deus ex jiný, takže se to těžko srovnává. V čem ti přijde SS lepší?
-
-
no pozor, na ten Uncharted 2 mi zase nesahej *3* Náhodou mně ta hra mile překvapila a chytla. Hraju ji podruhé na Hard a ta hra (i jednička) má prostě své nezaměnitelné kouzlo. Ve svém žánru bych řekl, že nemá moc konkurenci ani na PC. Alespoň mně na PC poslední dobou nic nechytlo na té úrovni. Stejně tak třeba GodOfWar3. Na oko je Je to blbá mlátička, ale tak dobrou hru jsem fakt dlouho nehrál a po dohrání se dostavil i značný pocit zadostiučinění.
Zrovna jsem si koupil na Steamu GTAIV epizodky, AssasinCreed 2, což je rozhodně lepší, než jednička, která začla v půlce nudit a přes vánoční slevy i hromadu staších peckovějších her. Pak přišla PS3 s pár exluzivkama a sedím teď vlastně jen u toho :)
No dále. Právě že hry, jako deusEx, nebo Bioshock jsou jako stvořené pro možnosti PC. Tyto hry by měly být PC exkluzicní. Těm co mají konzoli, bych nerad tyto hry upřel, ale je fakt, že PC platforma tím jednoznačně trpí. Na konzoli vynikají snad všechny možné žánry, jen ne FPS. Samo třeba Killzone2 je slušná řež a ten gamepad je zase trošku aspoň výzva, a třeba COD se může jít zahrabat, ale čistokrovné FPS, obvzláště ty s namíchanými prvky RPG právě vydáním i na konzole trpí nejvíc :/ Dá se asi i říct, že PC budu využívat už jen asi na simulátory všeho druhu (iracing, DCS Blackshark atd) potom na multiplatformní hry, kdy už dnes ty konverze nejsou tak strašné, či spíše naopak spousta her vypadá na PC lépe a i se lépe ovládá (Metro2033, MassEffect 1/2). Taky je ale spousta multiplatformníh her, kdy to na PC vypadá stejně a ovládá se to ještě hůře. Tam to zachrání mnohdy gamepad (třeba ten Assasin Creed2) ale pokud je ta hra šitá na míru spíše konzoli, je jasné, že se to pak na ní i lépe hraje :) -
To je zajímavý a asi to bude přesně ono. F1 i F2 jsem dohrál každý asi třikrát, ale v posledních 10 letech snad ani jednou. Ani to moc neplánuju. Některé věci se asi musejí hrát ve své době. Tenkrát to bylo super, ale dnes jsem starší a tohle by mě už moc nebralo. A nakonec vyjde trojka, která je spíše herním odpadem a přesto si najde plno fandů. Těžký dneska dělat hry.
DE3 bych si raději zahrál na konzoli, protože mám rád to ovládání. Tlačítek je tam dost a na každém můžeš mít další menu. Jde jen o dobrý návrh. Podle traileru tomu zatím moc nevěřím. Za chvíli se ukáže. -
re: 09.01.2011 14:02 tjn (nedá se reagovat už nahoře) :)
To znám, já se zase proklínám, že jsem tehdy minul Fallout 1/2 a dnes už se k tomu taky prokopávám těžko.
Ad. Deus Ex3... kompromisy vůdči konzolím a potažmo i mainstreamu. Myslím, že by dnes nebyl problém udělat náročnou hru, kde by člověk bez přemýšlení, taktizování a využívání všech prostředků chcípal co chvíli, ale neprodalo by se to :/
Hodně se toho lze dozvědět na Eidos fóru. Dočetl jsem se tam, že původně byla hra plánována jako PC exclusive, později však od toho ustupili a logicky došlo na kompromisy, převážně ve vztahu inventáře, interface a ovládání. Nikde jsem se už pak ale zatím nedočetl o rozdílech mezi PC a konzolovou verzí. Nezbývá, než doufat, že obě verze rozpracovali trošku zvlášť a nepůjde jen o ubohou konverzi s kosmetickými změnami.
Prostě suma sumárum nerad bych, aby to dopadlo jako DeusEx 2 *3* -
Tak to potom jo. Souhlasím, že dnes je to bída, i když ne po všechn stránkách. Nabízet ale Bioshock jako nástupce SS, je docela odvaha. Je také otázkou, jestli by složitější hry měly úspěch. Takové COD je dnes králem prodejnosti. Uncharted 2 plno lidí obdivuje jako hru desetiletí. Pak pro ně dělej něco lepšího :-D
-
stačí, když ti v žilách koluje více cyberpunkové sci-fi krve, než té konspirační :) On DeusEx tehdy zabil svou propracovaností, leveldesignem (kdy právě Warren válel). System Shock byl ovšem tehdy něco nevídaného. V době vydání vlastně nebylo nic, co by té hře čuchalo ke kotníkům a i dnešní hry, pokud úplně odmyslíme grafiku bývají neskutečně jednodužší a přímočarejší, s nápovědou na každém kroku :/
-
-
-
Deus Ex byla samozřejmě taky maximálně našlapaná hra. Co se týče FPS, potažmo FPS-RPG, tak SS1, DeusEx1 a Half-Life byly hry, které mně v té době přikovaly k židli nejpevněji za dobu celé mé herní existence (v rámci FPS žánru samozřejmě). Dvojka mne taky potom odradila. On asi málo kdo zkousnul změny, jako že místo několika typů šipek do kuše byla naopak veškerá munice ze všech zbraní sjednocena atp. Těsně po vydání to byl průkopník zvrtané konverze a ukázka toho, kam až vedly kompromisy pro multiplatformní vydání. Ale i tak po odstranění těch největších neduhů to byla dobrá hra, leč né už tak skvělá, jako díl první, který měl hodně promakaný interface a inventář a vlastně i vše ostatní.
-
-
Na dnešní dobu to má už dost divný ovládání. To ten Deus ex se povedl o dost víc.
-
-
Třeba já jsem System Shock 1 relativně nedávno zase rozehrál ;o) Taky ho považuji za jednu z nejlepších her, co jsem od Wolf3D hrál ;o) I dvojka byla geniální. Ty hry své kouzlo neztratí ani po letech.
-
-
Prosimte a na cem jsi to rozchodil? ja si kvuli tomu snad poridim nejakej starej pocitac, protoze na xp ani w7 se to rozjet snad neda. Sice jsem to zkousel podle nejakyho zahranicniho fora rozjet na winxp, ale neslo to a podle reakci to neslo skoro nikomu.
-
-
Tenkrát jsem to minul a vůbec nevím, jak je to možné. Teď už mi to tak zajímavé nepřijde. Deus ex 3 moc dobře nevidim, ale těžko říct, protože stejně nikdo neví, co tam bude. Jaké kompromisy?
-
...ale koukám od verze 1.1 by to mělo na vistách a W7 (32bit) chodit taky.
Samozřejmě je to spíše pro nás nostalgiky. Pro ty, co tehdá midlili Doom a pak přišlo tohle :) Tehdá jsem valil 9 hodin v kuse bez uložení a pak hapla elektrika. To by se u dnešní hry nestalo už jen díky autosavům, chekpointům a autohealům :) I ten DeusEx 3 mohl dopadnout krutopřísně, dokud byl oznámen jako PC exclusive, pak přišly kompromisy ale i tak se na tu hru neskutečně těším, protože toho má i tak dost co nabídnout. -
Já jen spustil hru a hrál, takže si na to nemůžu stěžovat. Žádné nastavení a žádné problémy.
-
No je i lepší cesta, já s dosboxem trdlil asi týden a s mým HW když už všechno jelo, zase zlobily zvuky atd. Nakonec jsem vyloudil tohle:
http://www.systemshock.org/index.php?topic=211.0
Tohle mi na XP běželo pak v pohodě, na relativně čerstvých W7 jsem to zatím nezkoušel. -
Úplně v pohodě přes dosbox to jede. Otázkou je, kdo by to dnes hrál :-D Grafiak je sice dobrá, ale hratelnost neni zrovna nejlepší. Možná je to o zvyku, já to tenkrát nehrál.
-
-
-
Tak mi tu někdo napiše, kdo jste to letos nebo vloni dohrál.
-
Za co mínus? :-D Ani level design by dnes nikoho nenadchnul. To už je lepší si rovnou zahrát dvojku... nebo Deus ex.
-
-
-
Vzdáleným pohledem? Na Invisible War se podílel z prakticky stejný pozice, jako v případě prvního dílu, a za výsledek přijal plnou zodpovědnost (spolu s hlavním designérem obou dílů Harvey Smithem). Viz jejich společný post mortem: http://www.youtube.com/watch?v=GTWvsGA77T4
-
-
A mě zase mrzí, že se neprotlačil do vývoje Deus Ex 2, který pod jeho vzdáleným pohledem dopadl tak, jak dopadl... A v rozhovoru není o jeho nejlepší hře (a podle mnoha lidí včetně mě i nej hře vůbec) pak ani zmínka, byť vyjmenovává mnoho titulů blízkých jeho srdci...
-
to byla reakce na "deus ex je dobra hra (v moji top20), ale SS1 nesaha ani po kotniky (top1)"
-
-
Silent Service ? *11*
-
tak nic, teď jsem to uplně domotal :D
-
-
Waren Spector? To je ten vývojář co sice udělal pár perfektních her, ale potom nabral sestupnů tendencu - pokračoval herním odpadem DE2 a skončil u nějakej stupidní dětskej skákačky na Wii?
-
-
Hral jsi Deus Ex 2 vubec? Nebo jen placas podle toho, co nekde jedna pani povidala? Deus Ex 2 mozna nesplnil ocekavani a vysokou latku nastavenou po jednicce, ale hra to byla stale dobra. Rozhodne zadny odpad.
A tu jak rikas stupidni detskou skakacku si take hral?
Neco stupidni tu vidim, ale Warren Spector a jeho hry to fakt nejsou.... -
-
DX2 sem hrál (origo) a ani první část v Seattlu sem nedohrál; MOŽNÁ to bylo proto, že sem to zkusil hrát hned po jedničce, ale za svojím názorem si stojím.
Epic Mickey sem nehrál a ani nebudu, Wii nemám a k porízení nemám žádný důvod, protože hry pro děcka mňa nezajímajů a blbosti typu "hopsaj pred televizů jak idiot" už tuplem ne... -
-
Máme tu dva idioty který očividně nevěděj nic o titulech na WII ale hrajou si na děsný borce a znalce.
Kámoš WII má a je na to spousta titulů "pro dospělý". -
a tahle hra chce abys hopsal pred televizi *1* ? chlape uz to nehul...
-
-
-
Nee, to je největší herní designér všech dob. DX2 je sice oproti jedničce o 2 levely níž, ale jinak je to génius a pořád skvělá hra, na které zase tolik nepracoval.
-
Ne, to si ho s někým pleteš, anžto DX2 byl všechno možný, jenom ne odpad, a Epic Mickey není ani stupidní, ani pro děti.
-
-
EM je stupidni a nevi jestli je pro deti nebo ne, coz je este horsi. To je fakt!
-
Tak proč vyšel na Wii, když není pro děti? Má to vydat na pořádný konzole, když chce ukazovat kvalitu ostatním.
-
-
Protože to například nemuselo být vůbec jeho rozhodnutí..?
-
Ty jsi prostě "Jouza" *1* !!!
-
-
Se podívej na složení "hráčů" pro Wii. Má to prodáno tolik kusů, protože si to koupilo plno nehráčů. Moje holka v životě nic nehrála, ale Wii musela mít a stejně na tom hraje nějaký blbosti. Mickeyho určitě ocení :-D Wii je prostě pro děti a nehráče, dyť to ani nejde nikam připojit, protože to nemá dvi nebo hdmi. Tak pro babičku k její starý crt televizi :-D
-
-
tjn:Určitě to bylo něčem jako je Blesk či Aha.
-
OKAMI,The Legend of Zelda,Metroid,Super Mario Galaxy...už jenom tohle jsou pro mě důvody,proč mám WII.A taky mám PS3,PSP a PC-to jen pro doplnění.A pokud jsi výše zmíněné tituly nehrál,tak jsi přišel o moc!!! *3*
-
*7*
-
32% děti, který hrajou cokoli, co se hejbe
46% absolutní casual hráči, kteří i při bowlingu mívají problémy
22% skalní fanoušci Nintenda, kteří by další konzoli koupili, i kdyby v sobě měla procesor 486
Na zdroj si teď nemůžu vzpomenout, ale tohle je každýmu jasný. -
Rád se na to složení podívám tak šup ukaž mi nákej důkaz.
-
-
-
-
-