Přejít na výpis diskuzí
Washingtonova tyranie přijde do Assassin’s Creed III v únoru
25.1.2013 | Adam Homola
35 příspěvků
-
A to je duvod proc to nehraju. Proc tam sakra nedali nejakej "hard" mode? Pokud ta hra neni vubec vyzva tak je to proste nudny.
-
AC ma jednotnou obtiznost
-
Hm nenasel jsem nastaveni obtiznosti, je tam nejaky vubec?
-
První díl byl spíš takový prototyp, až v AC 2 dokázalo pořádně využít možnosti světa a zlepšilo hratelnost.
-
Bejt váma tak jsem za ten CoD rád. Na co byste pak v diskuzích o tetrisu nadávali?!
-
Hele, jestli půjde vypnou to rozdělení jednoho DLC na tři části, tak se ti určitě spousta místních haterů později omluví.
-
...
..
.
Wait, WHAT?? -
pirati se oznacovali i bez fotaku, stacilo na ne chvili mirit
a s tou noci je to fakt, ja si hned ze zacatku stahnul brightness, jenze kdyz bylo na urovni tak aby noc vypadala jako noc, tak vnitrni pasaze pripominaly film Cernocerna tma -
Na co take oznacovani kdyz pirati behali v dzungli v cervenych dresech (jako pest na oko) a noc byla jak odpoledne pred bourkou takze clovek by musel mit slepecke bryle a bilou hul aby si jich nevsimnul. A vyskakujici XP, mozna si ty mel vytahnou tu kristalovou kouli a v zarodku to nadavani utnout s vedomim ze pujdou vypnout.
Napadlo te ze to nadavani behem PR kampane ke hre treba mohlo mit vliv na to ze ledasco slo vypnout?!
Radeji budu delat kraval nez se tise modlit a pak splakat nad vydelkem s vysvetlenim ze si na to nikdo nestezoval a tudiz nebylo treba nic menit ( pokud by se nam takoveho vysvetleni vubec dostalo?!). -
No nevím, já také skončil u jedničky, ta mě hodně bavila, ale druhý díl už jsem nerozdejchal právě proto, že se tam téměř nic nezměnilo, jen lokace byly jiné.
-
tak to nekupuj a buď rád, že se najdou pitomci, kteří ti vrchovatě financují vývoj hry
-
Pokud jsi skončil u prvního dílu, tak je to škoda. Jednička byla stereotypní opravdu strašně a úkoly jak přes kopírák (jen se měnily lokace). Druhý díl ovšem byl úplně jinou hrou, která mě vtáhla do děje a dohrál jsem ji jedním dechem *14*
-
Tak negativni reakce na cokoli musis ocekavat vzdy, obvzlast u nas v republice. Ale na druhou stranu, pokud nekdo vyda x-krat DLC ve forme postavicek do MP nebo usmevne jako Lost Archive, tak nemam duvod ocekavat, ze to bude stejna blbost, ale klidne se muzu splest o tom zadna :)
-
Já na pohádky nevěřím, ale poslední dobou mě docela se*e to automatické nadávání na cokoliv. Když si vzpomenu jakej hate byl třeba při postupném odhalování Far Cry 3. Podle nejen zdejších "odborníků" to měla být neskutečná krawina. Nadávalo se na vyskakující xp bodíky (které se dají vypnout), prskalo se nad označováním nepřátel (které se dá vypnout a když nepoužívá hráč dalekohled, tak se mu neoznačí nikdy nic) a vůbec to měla být děsivá sra*ka. A bum ho, podle mnohých nejen nejlepší FPS hra roku, ale nejlepší hra roku vůbec.
-
SP stoji teda cca 500 kc, a kdyz se ti to nelibi, tak to proste nekupuj, nevim proc tu porad nekdo mrci, ze neco stoji tolik nebo tolik, kdyz to neni vubec nutne kupovat, obzvlast tebou zminene mikrotransakce
-
Ale ta cena season passu je směšná. FULL hra za 1000 kč plná obsahu a a season za 800 kč kterej bude obsahovat obsah kterej se vyrovná tak 10% celé hry.
-
Kdyby to bylo prvni DLC pro AC serii, tak bys mozna mel pravdu. Ale jelikoz uz par vytvoru vypustili, tak se da predpokladat, ze to bude mit zase stejnou "uroven a rozsah" ...ale pokud veris na pohadky ...
-
Jukni se mi, prosím, do tvé křišťálové koule a napiš čísla sportky. Pár míčů by se mi hodilo *7*
-
jelikoz jsou schopni vydat DLC, kde je treba jen pet postavicek pro MP, tak to rozhodne zadne rozsahle dilo nebude
-
tak kdyz mas season pass, tak ti muze byt snad jedno na kolik dilu je DLC rozdele, ne? *8*