Přejít na výpis diskuzí
Washingtonova tyranie přijde do Assassin’s Creed III v únoru
25.1.2013 | Adam Homola
35 příspěvků
-
tvuj nazor, ja ti ho brat nebudu ... souhlasit s tim muzu az od AC3
-
Naprostý souhlas, AC III přinesl sice pár nových prvků hratelnosti, ale celkově to nedopadlo moc slavně. Na druhou stranu myslím, že ve vyprávění příběhu se oproti předchůdcům zlepšil.
-
AC III mně bavil ale tyhle mikrotransakce,DLC třídilné,Season pass... FUJ !!! *10* *16* *16*
-
je rozdíl mezi stereotypem a nudností. U AC to už byla nudnost.
-
No a ty tu zase kvičíš o třídílném DLC.
Záleží na obsahu. Když to bude dosahovat velikosti standartního datadisku, tak mi to za 30 $ přijde oceněné správně. Datadisky bývaly i dražší. Zatím bych s tím hněvem počkal, než budou známé detaily. -
Už třídílné DLC je více než podezřelé.
-
tak stereotypem ukolu trpi prakticky kazda hra, malokdy najdes v FPS hre ukol jiny nez zabij/sleduj/chran/dones ... v ostatnich AC jsem ja osobne mel daleko lepsi pocit z atmosfery hry a i s hlavni postavou jsem se dokazal tak nejak vic ztotoznit a prislo mi, ze ukoly ac prakticky totozne maji nejaky smysl... u AC3 (hral jsem cca 5h, pak me to otravilo) jsem casto nechapal proc delam to ci ono, jen to na me sypal jeden ukol za druhym a to jeste ve stylu, ze se clovek nemusel ani nikam poradne dostat, rovnou se ocitl na miste, kde se akce spoustela
-
třídílné DLC?
To si snad děláte legraci? A to tu pořád někdo kvičí o tom, že blizzard z lidí vysává peníze, když jednu hru rozdělí na hru a dva plnohodnotné datadisky... (SC2) -
Tak ona to zase neni spatna hra, jenom je jina a tim padem cilena na trosku odlisne publikum. Tudis se nedivim, ze nekoho muze chytnou, a nekoho zhnusit ci unudit (muj pripad). Nema cenu psat, co me na AC stve - plne se stotoznuji s videorecenzi tady na games, az na to, ze me asi po 3 trech misich prestaly bavit i ty lodni souboje (ty jsou ve videorecenzi vyzdvihovany)...
-
Mě třeba rychle omrzel už ten první díl. Ano, byla to pěkná a zajímavá hra, ale už jsem se nemohl dočkat konce a ani jsem se ho nedočkal. Bylo to stále dokola, někam jdi, rozlédni se z nejvyššího bodu ve městě a pak někoho zabij...
-
naprosty souhlas *16*
-
Tak nevim, ale serie AC doplatila na svou poluparitu a masovost a treti pokracovani jde ruku v ruce cestou zjednodusovani, linearnosti ala CoD a neznicitelneho poloboha Connora, alespon takhle nejak to na me cele pusobi, je to ale opravdova skoda.
-
Bude velmi zajímavé sledovat alternativní historii a jak se s ní vývojáři poperou.
-
Já jsem to měl zase naopak. :-)
-
No jak jsem drive hltal kazdou novou zminku o AC, tak treti dil me z te posedlosti uplne vylecil. Vlastne to byl uplne prvni dil ze serie, kde jsem ani nedohral vsechny nepovinne mise... Dalsi regulerni dil se bude muset hodne snazit, aby opet upoutal mou pozornost. Tato DLC jdou absolutne mimo me.