Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bude fiasko jak delo...indie hra za niekolko mega, čo vyzerá ako by ju vyflusol IT študent cez víkendy zadarmo....ale aspon si Fargo kúpi za vaše peniaze nové Masserati a vilu na Seycheloch *14* *14*
  • Lžeš a kecáš kraviny...
    • reakce na Tomas Hala (anonym)
      • Tak jo
  • Kinet1c
    Zlate casy budu co nevidiet sp5 :)
  • Thorar
    Nějaký čas jsem měl pocit, že už si dobré hry nezahraju, ale s KS a projekty jako Wasteland 2, Project Eternity, Numenera, Shadowrun returns a pár dalšíma, jsem zase získal naději :-)
    • Přesně tak. Jelikož už starším mezi starší gardu, tak mi ty starý pecky vážně chybí.. ty nové hry se hrají povětšinou samy a jsou, tak nějak nudné a bez šťávy.. takže na Wasteland 2 čekám, jak na smilování boží...
      • Jack1947
        A ja si aspon vyzkousim treba , to co mi proklouzlo mezi prsty, pocitim jake to tehdy bylo *3* .
  • tomocz
    Odkazy na Limonádový Joe? Sakriš, to by byla paráda, jen když si představím text, kde se objeví zvolání: "Jedeš spratku! Herodesa na tebe!" nebo po nějakém sjednocení skupinky banditů a hlavní postavy: "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina!" Někoho odprásknu a zahlásím: "Kdo chce dobrým pistolníkem býti, musí kolaloku píti" :D
    • Víc by sedělo:"Když střílí konzument Kolalokovy limonády, netřeba volat lékaře." :)
    • Limonadoveho Joea jsem videl jeste jako maly pulec, ale nebylo tam spis: "Kdo chce dobrou mušku míti, musí Kolaloku píti!" ? *2*
    • Jo, hláška pro snipera jak dělaná. Už jenom kvůli tomu bych ho vzal do party *1*
    • ucho
      no ale asi by neměli na použití těch hlášek autorský práva :D
      • tomocz
        to se vztahuje i na hlášky? v tomhle jsem měl vždycky bordel... ale nevím... to když třeba Big Bang Theory použijou hlášku z něčeho, tak si musí pořídit práva? :O
        • Ne, je to fair use.
        • ptas se na to jak funguje v anglosaskem systemu, to zde zna malokdo, v mistnim pravu plati zasada, ze pravo svedci tomu kdo se o sva prava stara, cili pokud pouzijou hlasku a nikdo si nebude stezovat potom je vse v poradku, situace kdy by si stezoval doslo by asi na reseni procesni a tezko predvidat jak by vec dopadla.
  • :-) Jo, tohle je hra stvořena hráčem pro hráče. Jen doufám, že se někde v Česku, již spojila komunita překladatelů protože tahle hra bez super angličtiny bude jen polovičním zážitkem. Doufám, že bude.

A určitě si jí koupím, až bude hotová.
  • Panove za par minut vychazi po 10 letech parce http://resurrection.cz/ !!!!! Takze koukejte zhavit Fallouta :D
    • Díky pane!!! čekal jsem dlouho a teď jsem se dočkal.. to bude krásný víkend :-)
    • Fakt? Aha, tak to musím znova nainstalovat :) - před týdnem jsem dělal úklid. Díky za info. Na Madbrahminu jsem pár týdnu nebyl.
      • Jatam nebyl co tam blili ty hovadiny o Falloutu 3 :D
        • Fallout 3 je jedno z mých největších zklamání - ano, nebyla to špatná jízda, ano, bylo tam pár super nápadů, ale zbytek??? Naštěstí byl NV jiné kafe. Prostě jednička a především dvojka nestárne. Podobný osobní deficit mělo třetí Diablo, dvojku miluju - a nyní ho znova a znova hraju. Teď se asi musím zase vrátit k Falloutu 2 - než vyjde Wasteland.
          • No vidis a ja mam opacny nazor, me vubec nevzal Fallout NV, vzdyt to bylo ploche? Pribeh za dve kacky nezachrani to, ze tam jsou Geckoni. Fallout 3 byl proste vic waste, vic mi sedel k tomu post apo, ale tak to je podle nazoru. Ale hlavne zaver F3 me zasadil do sedadla a sel sem si loadnout ten posledni save pac sem chtel vedet, jestli to muzu nejak zmenit. Zatimco v NV jsem proste mel klasickej pocit WTF... To je vsechno ja tady pobiham jak hovadek a pak tady zabiju pindika v zarici zbroji a par robotu a konec?
            • Promin, ze to tak napisu, ale tohle je presne takovej bullshit kvuli kterymu sem prestal sledovat madbrahmin. Vsechny ty nazory co sem tam cet na F3 se zakladali na jednoduche lince dela to bethesda a neni to isometricky a proto se to tam strhavalo. U NV uz si tam zvykli, ze to neni iso a najednou to bylo bozi. Co se tyka humoru tak to je dost slozity, fallout proste ma to schema nahozeny starym interplayem kde proste byla kombinace humoru bez pointy ala monthy python, satyry, prizemnich joke jako v americkejch komedii a te horkosladke prichuti. To prave v NV skoro neni. V F3 je z toho vsechno, je pravda ze abys ten humor nasel tak musis projit vsechny ty vaulty protoze ty sou na tom nadherne vystaveny.
            • Fallout je velkou merou o specifickem humoru, ktery dle meho Bethesda vubec nedokazala ani napodobit. Take je o propracovanych postavach a poradnych dialozich. Fallout 3 nema ani za mak dobre dialogy (ve skutecnosti jedny z nejhorsich, ktere jsem v RPG zazil) a postavy jsou jen pres bethesdi generator ksychtu vygenerovana individua (stejne, jako v pripade Oblivionu). Atmosfera ve Fallout 3 je navozena jedinou veci - grafikou. A to je dle meho zatracene malo na plnohodnotny Fallouti titul.
            • Kdyz uz sme u toho Fallouta, tak ted sem paril tu betu Project Brasil, je to fajnove vyvedene akorat je fajnove vyveden jen ten prvni vault zbytek prirody, ktera je teda bomba je opravdu udelana s vkusem, kdyz nekam spadnes tak opravdu zazijes ten pocit cloveka co spadnul do kanonu a nahore stojej lidi co ho kropej, ale jinak nikoho nepotkavas a je to spis strilecka, doufam ze tu venkovni cast taky poradne dodelaj. Jinak mam z tech lidi hodne dobrej pocit. Rozhodne respekt.
  • Bozi, nemuzu se dockat.
    • Ja taky ne, ackoliv se mi uplne nelibi UI zpusob pohybu tech mameluku atd. Porad jsou to pro me detaily, ktere snad vyvyzi masivni kus zabavy :D A pak hned hups na Numeneru.
      • Přesně. Pak tu máme ještě Carmageddon atd. - budoucnost není tak černá :)
        • Hele a nezapomen na novy Elite :D Tam mam ovsem nejvetsi obavy, mam strach, ze to bude strasne zjednosuseny a stane se z toho freelancer. Coz neznamena, ze bych neskakal nadsenim z novyho freelancera, ale chtel bych elite takovy jaky bylo. Vedet kolik trva jump, jestli muzu vzit zakazku abych tam stihnul doletet, mit povedomi o systemui kam letim. Proste parada.
          • K Freelancerovi jsem si zatím cestu nenašel (snad Petr Poláček nebere tento koment osobně :D, ale pro jistotu: Freelancer je nejlepší!!!), ale co není, může být :) Tyto staré hry - potažmo jejich novější pokračovatelé, snad budou mít spoustu nápadů ale především dlouhou hratelnost, takže možná vydrží klidně celý rok, než vyjde další nostalgičnost nebo moderní varianta :) - a to chci ještě na zimu koupit pár indie záležitostí. Kde vzít jen ten volný čas....?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit