Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bude fiasko jak delo...indie hra za niekolko mega, čo vyzerá ako by ju vyflusol IT študent cez víkendy zadarmo....ale aspon si Fargo kúpi za vaše peniaze nové Masserati a vilu na Seycheloch *14* *14*
  • Prosím, neví tu někdo jak teda vlastně dělají všechny pohyby ve hře, když to nejsou animace? Nebo animacemi myslel autor videa? Jsem z toho trochu zmatený - díky za všechny názory.
    • Luke
      Míněny jsou animované příběhové předěly.
      • Navic mysleno i dalsi veci, jako jsou casto ve hrach pouzity nascriptovany sekvence animaci postav (xcom - prulet kulky na nepritele, mass efect - animace jak nekoho vytahnes z prekazky a sejmes ho, aj.) a nebo jak rekl nademnou, samotna videosekvence.

Animace jako takove mas teoreticky v kazde hre (vse co se pohybuje je animace ) :)
      • Díky, už jsem si myslel, že se učím animace v 3D programech zbytečně :D
  • Robotron3
    O Wasteland 2 je pořád tolik informací, žblebtů, povídaček a videí, že už to snad ani nebude mít cenu hrát *15*
  • paráda ešte sa chváli, že fanúšikovia mu nahovoria za smiešny peniaz hru, porobia veci do hry za almužnu a on zlíže smotanu...vidno že je zo židovskej bankérskej rodiny, Bildeberg skupiny...kks a takýto ľudia ešte žobrú peniaze od lúzy...tento svet je chorý, demokracia nefunguje....
    • smejki
      zapomněl ses podepsat jako fargoberg, joe.
      • co to meleš
    • Ty fanoušky do toho přece nikdo nenutí. Ať do namlouvání, přispívání, nebo čehokoliv jinýho, takže fakt netušim, co máš za problém.
    • Fargo není svatý, ale zaslouží si respekt...
  • na Falloutu Tactics se mi libily otevrene mise a ruzne moznosti postupu, Wasteland 2 mi ale porad pripada jako takovy poustni koridor, jestli tomu tak opravdu bude, asi to pro me nebude mit velkou hodnotu
  • Kinet1c
    Zlate casy budu co nevidiet sp5 :)
  • Zajímá :)
  • TheGGG
    Celkem bída, todle je všchno co ten slavný glitchstarter vyprodukuje? Radši počkám na pořádný next gen pařby.
    • Holt na tohle ta tvoje "next-gen" konzole neni stavena. Ma moc pokrokovou technologii na to, ze to proste neda.. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit