Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 čekejte spíše až v příštím roce, betu v říjnu
22.7.2013 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Aj Double Fine dostali viac ako chceli a ako to skončilo.
-
Držím mu palce, ať se mu vše vyvede jak chtěl a zamýšlel.
-
Šak co by se nevešli když toho dostali víc než chtěli :D
-
Poznámka: Pro představu, kdy to asi tak vyjde, tedy jak dlouho bude trvat betatestování
"Late July/early August was our target date for the beta with a October release in mind"
Takže osobně bych čekal vydání v čase Vánoc, maximálně ihned po novém roce, pokud nebude v betě chyb jak máku. -
Fargo se zdá být skutečně skvělým producentem, tedy tím co Double Fine chybí. Nejen, že se míjí s plánem prozatím jen o šest týdnů, ale vejdou se do rozpočtu a nemuseli nic ořezávat.
-
jojo, o rok strcim dieta do jasli a mozem parit :D
-
Přesně tak. Čekal jsem na W2 od dob druhého Falloutu, rok uteče jako voda. Když mi hra dá na oplátku hratelnost, dobrý příběh a dlouhou herní dobu, neřeším dobu vývoje.
-
Nevadi, alespon bude cas si poradne uzit shadowrun. Hlavne at odevzda kvalitni dilo, doufam ze si neukousnul prilis velke sousto.
-
to je fakt, člověk si tím úplně zkazí to překvapení a zážitek z finální verze... já možná i počkám, až k tomu vyjde pár patchů, přece jen jsem mlád a nikam nespěchám :D
-
no jsem rad, ze pristup do bety mit nebudu
-
rozhodně! Wasteland 2 a nový Divinity jsou dvě izometrický pecky, který zatím vypadaj naprosto úžasně, takže když si dají na čas, aby byly perfektní, vydržím :)
-
Mile rád počkám, hlavně ať se dílo povede.
-
Ale hlavne (aspon zatial) je vidno, ze Fargo vie pracovat s rozpoctom (narozdiel od ineho, nemenovaneho tvorcu ;)).