Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ja tam moc graficky posun nevidim tohle je taky hnus *1* *15* *15*
  • Pěkný článek. Zatím mě ale dost překvapuje stav hry. To že je to rozesr... bych pochopil, ale některá rozhodnutí ohledě designu a herních mechanik mě zaráží. Co si vybavuju, tak sis Smejki dost pochvaloval, jak komunikují s backery a že se budou ptát, jak co dělat. Díval jsem se trochu i na to fórum a vypadalo to hodně nadějně. Jak je teda možný, že se tam objevily takový divný věci, který to můžou tak pokazit?
  • maros.goc
    kamos co to hra ma tiez zmiesane pocity :) ...na tuto hru som sa tesil, no po chabej prvej polovici Broken Sword si uz na kickstarteroviny davam riadny pozor

a k clanku, mne ten styl "volnejsieho" pisania prisiel miestami otravny, autor miestami dost tlacil na pilu :) ale inak ok :)
    • ja si davam pozor od The Dead Linger to je tez pripad uf
  • No hral som to, neni to uplne zle ale osobne si myslim ze vydanie za 4 mesiace je viac ako optimisticky termin. Za 4 mesiace mozno budu mat hotove veci ktore tam chybaju ale rozhodne to pri tom rozsahu nebude odladene a doladene. Vobec by ma neprekvapilo keby to bolo aj 2x tak dlho, kludne aj za 8 mesiacov. Skor , ako to bolo poznamenane aj v clanku, je mozne ze ich tlacia financie a za 4 mesiace to vydaju kompletne ale tazko povedat ci odladene a hratelne. No a potom z predaju to budu fixovat a opravovat.
    • Pak spis dojdou prachy a nic opravovat uz nebudou. Vitej v realnym svete.
    • Tilwaen
      Paradoxně tím jdou proti sobě samým. Kdo si jejich hru předobjedná / koupí za plnou cenu příště, pokud si ji "teď" koupí nedodělanou a dlouze opravovanou?
      • JSem mozna naivni, ale porad verim, ze vetsina, co do toho sla, chape, do ceho sla. Ja mam pristup k bete, mohu a nemusim ho vyuzit, mohu cekat az na ostrou... je to moje vec. A do bety pujdu vzdy s tim, ze narazim na cokoli od vakliku po megavakly. Ostatne, to i v mnoha AAA po vydani (:
        V zasade ... kvuli early-access ani kvuli bete jsem do toho nesel.
        A jen na okraj, pokud si vybavuju, tak savy jsou hlaseny jako silne zavisly na verzi/buildu hry, a mezi verzema obecne hlasi, ze je silna pravdepodobnost nefunkcnosti savu.. (ale mozna se mylim, sleduju jen nejviditelnejsi ohlasky)
  • Jack1947
    Takze shrunto v jedne vete... "Sakra, to se nekdo trosku pripo*ral, vydavat nehotovou... Betu a jeste za ni chtit (skoro) celou palku, koupi urcite kazdy zvazi normalni hrac a jo ma to nakroceno dobrym smerem, Backery to chte nechte zkousnou... ostatni radsi pockaji"... (mozna ne , uplne tak veta ale par vet).

Tudiz, dalsi zklamani z Early Access. Nebo ne. *7*
    • Mno osobne nevidim zadny zisk z early accessu u zadne hry pokud si za to musis zaplatit, delas jim akorat betatestera a jeste jim za to platis. Plati to o vetsine dnesnich her..

Pochopim kdyz udelaji close a potom open betu a neplacenou, pote to uzavrou a spusti, ale to se da aplikovat u her s multiplayerem, navic po uspesnem testovani to muze navic prilakat lidi, kdyz se setkaji s dobrou hratelnosti a rychlym opravovanim bugu.
    • A taky BF4 staby odstrasujuci priklad nikomu nestaci??? *7*
      • Jack1947
        Pravda no, tada to rovnou vydali Full i kdyz predtim byla beta ne ze ne. *3*
  • jindra.veliky
    bez tak na ti lidi budou nadavat tak jako tak...staci se kouknout pro koho tu hru dela

presne pro ten typ lidi, co nadavaji na vsechny novy hry, chteji mit vsechno HC, navrat ke korenum, simulatory vsech prdu a dalsi kraviny....

jinak, prvnich 9 odstavcu muzete preskocit *15*
  • Lawliet
    ten člověk, co to psal musel být na drogách a nemyslím to v tom dobrým smyslu.
  • Musím říct, že tenhle prapůvodní "punk" styl psaní, který vytvořil kdysi Andrew definitivně i po těch letech můžu. Jen víc takhle vtipně a přitom informacemi nabitých článků! *4*
    • Ježiššmarja, za co mínusy :D
      • Lawliet
        Za co je dáváš ty?
  • Hlavně nemít přehnaná očekávání. Raději dokončit bez větších chyb, než rok tahat opravné patche.
    • Pilgrim66
      Hmmm... hlavně ne další Rome II.
  • Pilgrim66
    Skvělej článek u kterého jsem se i zasmál a zároveň dostal přiblížení (FO a tedy ani Wasteland jsem nehrál). Jeden z nejlepších článků tady v poslední době.
    • FU kdy kdyz jsi nehral FO *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit