Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudit podle ranne beta verze je ptakovina.
  • NV slatatina sice nebyla, ale i na nejtezsi obtiznost byla pro deti. Zadny survival, ze by bylo nutne bojovat o preziti - nedochazely naboje, jidlo nic. Po projiti cca 1/5 mapy v tom meste, kde hrali ruletu o preziti me naposledy sejmuli.

Dalsim problemem byla prazdnota sveta - proc prohledavat jednotlive vaulty, kdyz jste tak namakani, ze Vas nic neohrozuje, proc prohledavat obrovskou prehradu, ve ktere nic neni. Proc jit uzdravit robopsa, kdyz dojdete do dane lokace, tak zjistite ze ve meste supermutantu dostanete 1 stupidni quest atd.

Proste F1 a F2 byly o dost lepsi a zabavnejsi.
  • fallanga
    Ok, ale já nemám zájem tu hru hrát. Sice mi přijde lepší než NV, ale i tak mi přijde špatná. Je to můj názor. Ty můžeš mít raději NV a někdo jiný F3. Já tyto hry moc nesoudím, ale jen říkám, že mi přijde F3 lepší. To je jako když porovnáváš nějaké supersporty (auta). Nejel si v nich, ale porovnávat je můžeš. A to jsem udělal já. Pořádně jsem to nehrál, ale porovnávám to.
  • Nie. Ja nechcem aby si menil názor. Ja ti len vravím, že tvoj názor stojí na veľmi chabých základoch oproti ľuďom ktorí tie hry hrali. Ak by si tie hry hral a potom povedal, že je F3 lepší, tak by sme mohli diskutovať o tom, na základe čoho si to myslíš, vymieňať dojmy, argumenty a tak. Ja proti pluralite názorov nič nemám, ale tie názory musia na niečom stáť.
  • Kein
    "F3 jsem nehrál, ale připadá mi lepší než NV"

heh...
  • Kein
    Mě hratelná verze Wastelandu dost zklamala a ač jsem zvědav co ve finálé vylepšili, tak do hry asi nejspíše nepůjdu a Farga beru jako tlučhubu...
  • Jason_dinAlt
    Nepoužívejte zkratky za každou cenu. Spousta lidí pak nebude vědět o čem to vlastně píšete.
  • yuri.sidius
    Jen ať se ještě pár měsíců snaží (klidně i víc) tyhle hry se nesmí uspěchat, zato až to vjde tak to bude pořádná bomba *14*
  • fallanga
    Já nevím, ale zkus se vrátit do dob, kdy ti bylo 9,10 let a zkus si projít obsáhlé RPG jako Fallout 2. Nemyslím si, že se to 10 letému dítěti může podařit.
  • fallanga
    Aha, takže já mám změnit jen kvůli tvojí maličkosti svůj názor? Tak dobrá. FNV je nejlepší hra jaká existuje. Prostě pochop, že mě ta hra nebavila a co jsem viděl, tak F3 by mě bavit mohlo. Já už nevím jak ti to vysvětlit.
  • takze tys zadnyho fallouta neprosel a delas chytryho? :D
  • Popripade koupi na steamu ve sleve za dolar, aby obelhal sve svedomi :-).
  • Hral jsem F1, F2, F tactics a F3. Nejvic se mi libil F tactics, ale ani F3 nebyl spatny. Na W2 se tesim.
  • ja mel nejradsi takovy to bezny ustreleni boku... u toho jsem si pokazdy rek, tvl, to musela bejt ale poradna mrda *5*
  • U rozsiahleho RPG si z videií predstavu o herných mechanikách spravíš asi ťažko. Chceš mi povedať, že si tie videá sledoval desiatky hodín? Sledoval si riešenie nejakého questu všetkými možnymi spôsobmi? Všetky kombinácie rozhovorov? Aj doapdy rozhodnutí? O tom pochybujem. Ano, obe hry majú od pôvodného falloutu ďaleko. Ale NV má k nemu omnoho bližšie. A to ti povie určite každý fanúšik.
  • KC se musí objevit snad v každém článku....
  • fallanga
    Je tak těžké pochopit, že FNV se mi prostě nelíbí? Řekl jsem, že F3 se mi na základě videií líbí více, ale neříkám, že je to skvělá hra. Prostě obě tyto hry mají do původních dílů daleko. A porovnávat hry na základě videí sice není to pravé ořechové, ale mohu si tak udělat obrázek o příběhu, herních mechanikách, audiovizuální stránce, atd...
  • Ty môžeš na základe videí vyvodiť nejaký záver, ale nemôžeš prehlásiť, že ta hra je lepšia ako iná hra. To je jednoducho somarina a s názorom to už nemá nič spoločné. Ak chceš porovnávať dve hry, tak si ich musíš zahrať. Garantujem ti, že keby si si zahral F3 a NV, tak by si hovoril opak, pretože už len komplexnosť questov v NV je niekde úplne inde. O RPG prvkoch ani nehovorím. To môžeš kľudne začať porovnávať kvalitu filmov len na základe trailerov.
  • Nej byly animace ve FT, prostě 2D je king v tomhle. :D
  • fallanga
    Když si vzpomenu na ty animace ve Fallout 2, tak se skoro rozbrečím. To bylo tak brutální, ale vlastně i nádherné. Když nějaký mutant rozstřílel rotačákem člověka až zbyly jenom nohy. To byly nádherné časy. Také doufám, že to zde bude, ale pokud ne tak se zlobit nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit