Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti minuskari hraju vzdy iba hry od obsidianu a cdpr *1*
  • Z překladu i češtiny máš za pět, tak se teď seber a vypadni. Takto jsem si stáhnul a posléze koupil Crysis, Skyrim, Bioshock 1, Bioshock: Infinite, Hitmana Absolution a mohl bych pokračovat. Nebudu kupovat zajíce v pytli, auto si také před koupením otestuješ (nemyslím ale, že máš s tímto zkušenosti, jelikož vypadáš na prvoligového vola).
  • fallanga
    Já osobně jsem nikdy neprošel žádný Fallout. Hrál jsem F2, který byl na můj věk (hrál jsem ho v 9 letech) prostě moc těžký a už jsem se k tomu nevrátil. A pak jsem hrál F NV, který mě nebavil. F2 zůstane mou srdcovkou a už žádný jiný Fallout ho nepředčí (možná 1.5 na který se teprve chystám).
  • walltar
    Jsem na tom absolutně stejně ... prostě to pro mě už nebyl Fallout.

Možná kdybych jedničku a dvojku nehrál, tak bych to byl schopný hrát, ale takhle jsem si nemohl pomoct a celou dobu sem musel přemýšlet o tom jak to je horší. Nakonec jsem v každém nahrál asi 20-30hodin a nikdy jsem se k tomu nevrátil.
  • Já bych spíš řekl, že tys nehrál F3 ani NV, jestli tady tlačíš názor, jak je NV špatnej a F3 se dá..
    Nic proti gustu, ale nemoh jsem si nerýpnout, když se tady oháníš F1 a F2 :)
    Btw teď hraju F1.5 Resurrection a jestli jseš opravdu názoru, že poslední dobrý Fallout byla 2, tak jenom doporučuji..
  • fallanga
    Jak jsem psal výše, udělali z toho FPS s minimálním počtem RPG prvků. Možná to lidi co nemají rádi staré díly baví, ale mě jako fanouška ne. Toť vše.
  • fallanga
    Děkuji. Fallout 2 jsem hrál jako hodně malý a je to jedno z nejlepších RPG vůbec. Když to převedl do FPS, tak už z toho vymizela ta obtížnost a RPG systém taky moc nenabídl. Ale tohle vypadá slibně a třeba si přitom zavzpomínám na staré dobré časy.
  • S tvrzením, že zdejší komunita nehrála F2 asi narazíš. Podle mě mínusujou proto, že nesouhlasí s tím, že si New Vegas nazval "slátaninou", což očividně podle moc lidí nebyla. A není divu, ani podle mě be,
  • Jsem stebou, ikdyž mám F3 a NV rád, určitě to není ten pravej fallout. Jsou to dobrý hry, ale falloutu 1 a 2 nesahají ani po kotníky :)
  • Prelozeno:
    Ja ne, nejdriv to ukradnu a pokud to bude dobre, tak proc bych to kupoval kdys to mam kradene a zadarmo.
  • fallanga
    F3 jsem nehrál, ale připadá mi lepší než NV. Ale ani to už není ten pravý Fallout. Pravý Fallout umřel s vydáním druhého dílu. A zdejší komunita ho asi nehrála, protože to je jediné vysvětlení, které mám k tomu počtu mínusek.
  • Já ne, nejdřív si to stáhnu a pokud to bude dobré, tak si to teprve koupím.
  • Bethesda je publisher. New Vegas dělal Obsidian a určitě to bylo lepší než F3. Můj názor.
  • fallanga
    Vypadá to skvěle. Kdyby Bethesda udělala takový Fallout a ne tu slátaninu Nev Vegas, tak bych se vůbec nezlobil. Ale tohle vypadá skvěle. Jen doufám, že to rozjedu.
  • walltar
    Celkem se těším ... jak to bude hotové, tak si to asi koupím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit