Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázka na ty, co hru sledují podrobněji. Nevíte, zda u bojů plánují přidat animace kritických zásahů, jako to měl Fallout 1 a 2 ? Vím že to nemá být pokračovaní Falloutu, ale dost by to osvěžilo jinak zatím jednotvárný průběh bitev. I bez toho to ale bude určitě povedená záležitost.
  • ucho
    ne
  • PreidaQ
    A vývoj W2 je už dopředu zaplacený, takže v tomhle případě člověk může alepoň krást víceménně bez výčitek. *3*
  • fallanga
    Ano, ale hru nehráli a už se jim líbí/nelíbí. A F2 je srdcovka, protože jsem ji hrál jako malý, ale znova říkám, že ta hra na mě byla moc těžká tak jsem ji nedohrál. Další z mých srdcovek je třeba HoMaM III, ale taky jsem nikdy nedohrál. Diablo II to samé.
  • Samozrejme ze je to jiny pripad. Lidem se u KC libi to co je prezentovano a maji sve predstavy,ve kterych naplneni doufaji. Nemaji moznost hru vyzskouset.
    Jestli nevidis rozdil tak uz nevim.
    A vubec mi prijde usmevne ze diskutuji o Falloutu s clovekem ktery uvadi jako svoji srdcovku F2 a pritom sam priznava ze zadnou Fallout hru(vcetne toho druheho dilu) ani nikdy nedohral.
  • fallanga
    KC je jiný případ? Lidi zatím viděli jen videa a už z toho vyvozují závěry. To je to co jsem udělal v případě F3. Viděl jsem videa a vyvodil jsem závěr. Na F2 to nemá, ale líbí se mi to víc než FNV. To je tak těžké pochopit, že člověk má vlastní názor?
  • Na malou chvili pristoupim na tvou hru a vezmu jen fakta.
    Fallout New Vegas ma vse co F3 +o krapet lepsi grafiku,smysluplny svet, questy ktere se daji resit az 5 ruznymi zpusoby,crafting,skutecne uzitecne partaky se skutecnou minulosti(i budoucnosti).... Je toho mnohem vic. A ted mi rekni-jak to muzes podle videi poroboha poznat?(z vyjimkou snad te grafiky) Odpovidat vlastne ani nemusis.
    A co tu tahas D:KC, ktery je uplne jiny pripadf, to vazne nevim.
  • zbytečne moc retro
  • fallanga
    Tobě se to možná líbilo, ale podle mě to byla slátanina. Samozřejmě ať si to každý zahraje a zkusí. Spoustu lidí to baví a já jim názor neberu, ale mě se to nelíbilo, pohled z první osoby už byl celkem na nic. Můj názor, pokud se někomu nelíbí, v dostávání mínusek jsem zkušený, tak prosím.
  • no vidis... ja som niekolkokrat dohral F1, F2, nedavno F1.5R, F3 a FNV... dolezite je, ze F3 a F:NV su ine... kazdopadne pacil sa mi kazdy, kazdy mal nieco do seba... F3 a FNV podavali obrazy a zazitky ovela explicitnejsie, narozdiel od starych falloutov, takze zazitok musel byt iny a zavisly na fantazii... tak k tomu treba pristupovat. nazvat FNV zlataninou bolo nefer, obsidian spravil dobru robotu...
  • fallanga
    To, že mi ta hra připadá lepší než jiný hra je nerozumné? Spousta lidí je udělaná z Watch Dogs, přitom o tom neví vůbec nic. Tady je rozdíl, že já mám shlédnuto pár videí. Všichni taky komentují Kingdom Come, ale přitom to nehráli. V tom není rozdíl.
  • Nepovedal by som, ze za tri mesiace... skor by som tipoval 5 - 6 najskor, ak to chcu mat spravene poriadne... totiz update pise "To outline our current plan: we will have the team working to lock down every aspect of the game within three months such that we are only addressing bugs.", tzn (ak som dobre prelozil tuto kostrbatu fargovu formulaciu), feature & code freeze je za 3 mesiace a potom uz "len" fixovanie a doladovanie, co je vacsinou najhorsia faza projektu... ale aj tak sa tesim, fargo ma moje peniaze... tak snad to nepokaslu.
  • Vidim to stejne. Tesim se,ale napred si pockam na nazory hracu, pripadne recenze(i kdyz tem uz davno neverim) Pokud nebudou extremne negativni, tak kupuji.
  • "F3 jsem nehrál, ale připadá mi lepší než NV" -divim se ze po tehle vete a tvem uvodnim prispevku se s tebou jeste nekdo snazi o dialog. Nekdy mam pocit ze muj 6 -lety syn ma vice rozumu nez vetsina diskutujicich zde. *9*
  • fallanga
    Já jsem říkal, že se mi to zdá lepší. Prostě názor, který není podpořen zkušeností. Samozřejmě kdybych měl hry ohodnotit, tak to nezvládnu, jelikož jsem tak usoudil pouze na základě pár videí.
  • A to bola chyba. FNV sa totiž rozbehol až neskôr. Tie mínuska si dostal asi preto, lebo FNV nerobila bethesda, ale obsidian. Ten má podľa mňa k pôvodným falloutom oveľa bližšie, ako F3. A to som F2 prešiel minimálne 10x. A ešte mi prosím vysvetli, ako môžeš tvrdiť že je F3 lepší ako NV, keď si F3 ani nehral a NV len 4 hodiny ?
  • A tedka jeste o karkulce.
  • Keyz
    To jsem zvědav na ty změny ve finální verzi.
    Nadávalo se na HW náročnost, statistiky a další věci. Technikou kvalitu asi také podle obrázku nevylepšili.

Btw pořád se brokovnicí nedá skoro trefit na 0,1 metru do postavy? Šance na zásah je stále kolem 50%-60%?
  • fallanga
    Ono je občas výhodné hru nejdříve stáhnout a pak koupit. Já jsem si třeba nebyl jist, jestli si mám koupit Remember Me, na který jsem se dost těšil. Tak jsem si ho stáhl a měl jsem jasno. To samé Bioshock, AC Revelation a spousta dalších her.
  • fallanga
    F3 jsem nehrál (psal jsem to výše) a F NV asi 4 hodiny, než mě to odradilo. A F1.5 mám v plánu hrát, ale zatím nevím kdy, jelikož mám zrovna s hraním na pilno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit